Decizie surprinzătoare la Minerul Ocna Dej: Tiberiu Bălan nu va fi antrenorul echipei în sezonul următor! Clubul de Liga 3 și-a numit președintele executiv și a anunțat trei plecări

Andrei PASCU 05 Jul. 2022, 16:56 Liga 3
Decizie surprinzătoare la Minerul Ocna Dej: Tiberiu Bălan nu va fi antrenorul echipei în sezonul următor! Clubul de Liga 3 și-a numit președintele executiv și a anunțat trei plecări

Minerul Ocna Dej va aborda sezonul de Liga 3 cu foarte multe schimbări. După fuziune, clubul a anunțat în mediul online câteva modificări la nivelul conducerii, la nivelul lotului de jucători, dar a făcut precizări și în privința staffului tehnic.

Formația din divizia a treia a precizat, surprinzător, despărțirea de Tiberiu Bălan.

Minerul Ocna Dej nu-l va avea antrenor pe Tiberiu Bălan. Părțile nu s-au înțeles

Părțile nu au ajuns la un acord în privința prelungirii contractului, astfel că Minerul Ocna Dej se vede pusă în poziția de a numi un nou ”principal”. Nu se știe exact motivul pentru care nu s-a mai ajuns la semnarea contractului de prelungire cu Tiberiu Bălan, conducerea nefăcând publice detaliile clare.

Atât clubul nostru, cât și antrenorul Tibi Bălan nu au ajuns la un acord în privința prelungirii contractului. Îi mulțumim pentru perioada petrecută la noi și îi dorim mult succes în continuare!”, se arată în postarea cu privire la situația lui Tiberiu Bălan.

Tiberiu Bălan fusese anunțat de a doua echipă a Dejului ca ”transferul anului”, la jumătatea lunii aprilie a acestui an. A condus Someșul din etapa a 3-a a play-off-ului Seriei a 10-a a Ligii 3 timp de șapte meciuri și a înregistrat o victorie, două egaluri și patru înfrângeri.

Alpar Meszaroș a revenit la Dej, dar va ocupa funcția de președinte la Minerul Ocna

Un alt detaliu extrem de interesant este cel al venirii lui Alpar Meszaroș în club! El nu va ocupa, însă, poziția de antrenor principal, pe care s-a aflat în urmă cu două sezoane, în 2020-2021, la fosta Someșul Dej, ci a fost chemat pentru ocuparea unei funcții de conducere.

Alpar Meszaroș a fost anunțat ca nou președinte executiv. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, Minerul Ocna Dej a precizat clar că nu se pune problema ca Alpar Meszaroș să aibă altă poziție decât cea precizată în postarea de pe Facebook:

Începând de azi, CS Minerul 1947 Ocna Dej are un nou Președinte executiv, și anume pe domnul Alpar Meszaroș, care va ocupa funcția menționată.

Bun venit în familia Minerilor și mult succes la îndeplinirea obiectivelor propuse pentru acest sezon!”.

Minerul Ocna Dej a renunțat la trei fotbaliști

Referitor la schimbările de lot, Minerul Ocna Dej a renunțat la câțiva fotbaliști zilele trecute. S-a despărțit de Daniel Creciunescu, care a fost transferat la CSM Deva, Stephane Ferhaoui și Radu Pocol. Cu aceștia din urmă au fost încheiate colaborările pe cale amiabilă.

Mulțumim, Stephane Ferhaoui și Pocol Radu!

Clubul CS Minerul 1947 Ocna Dej și jucătorii Stephane Ferhaoui, Pocol Radu și-au încheiat de comun acord colaborarea.

Le mulțumim amândurora pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și le dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a anunțat Minerul Ocna Dej în privința lui Ferhaoui și Radu Pocol.

Minerul Ocna Dej, doar două veniri până acum

Portarul Raul Papp (21 de ani) și mijlocașul Andrei Peter (20 de ani) sunt singurii jucători acontați până acum de formația din Liga 3. Cei doi tineri nu au jucat aproape deloc sezonul trecut, amândoi venind de la Unirea Dej, bifând câte cinci minute fiecare în ultima etapă a play-out-ului, cu FC Buzău, câștigată de Unirea Dej cu 3-0.

Foto: Minerul Ocna Dej

Andrei PASCU 05 Jul. 2022, 16:56 Liga 3
Pe aceeași temă