”Stilul Becali”, copiat la Vaslui! Antrenorul recent numit la Sporting Juniorul a părăsit echipa după ce conducătorii s-au băgat peste el. Dezvăluiri din vestiar

Andrei PASCU 18 Aug. 2021, 18:01 Liga 3
”Stilul Becali”, copiat la Vaslui! Antrenorul recent numit la Sporting Juniorul a părăsit echipa după ce conducătorii s-au băgat peste el. Dezvăluiri din vestiar

Implicarea patronilor la echipe din alte perspective nu mai e o noutate în fotbalul românesc. Tot mai mulți conducători de cluburi cred că antrenorii sunt simple persoane prin care ei să își verifice veleitățile de ”principali”, pentru că nu au la ”buzunar” licența. Așa s-a întâmplat recent în Liga 3, la Sporting Juniorul Vaslui.

Fotbalist de la Sporting Juniorul Vaslui: ”Cei din club au o altă viziune și vor să conducă totul, ceva în stilul lui Gigi Becali la FCSB” 

În urmă cu numai câteva săptămâni, formația de Liga 3 a anunțat numirea lui Romică Dorin (37 de ani, foto principal) în funcția de nou conducător al băncii tehnice, dar se pare că lucrurile nu au stat cu adevărat așa, pentru că înțelegerea nu era încă semnată. Dorin a condus câteva antrenamente, a stat pe bancă la partida din Cupa României cu Hușana Huși și în câteva teste, dar în cele din urmă a decis să plece.

Asta pentru că anumite persoane din club au încercat să se bage peste el și să îi impună anumite lucruri legate de echipă, potrivit unui fotbalist din lot. Romică Dorin nu a acceptat să se supună și să accepte umil cerințele unora care nu sunt avizați să conducă o echipă din postura antrenorului și a decis să plece. Nu a contat faptul că abia a venit la echipă.

Nu a fost lăsat să își facă meseria. Cei din club au o altă viziune și vor să conducă totul, ceva în stilul lui Gigi Becali la FCSB”, a declarat un fotbalist de la Sporting Juniorul Vaslui, potrivit Vremea Nouă.

Sporting Juniorul Vaslui a șters postarea cu numirea lui Romică Dorin, dar nu a făcut alte precizări 

Sporting Juniorul Vaslui nu a comunicat nimic cu privire la acest subiect, dar informația plecării lui Romică Dorin în condiții nu tocmai amiabile pare a fi una adevărată, întrucât postarea numirii a fost ștearsă de pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei amintite, acum conducerea este în căutarea unui alt antrenor, pentru că startul noului sezon de Liga 3 e aproape. Sporting Juniorul Vaslui face parte din Seria 1, alături de Bucovina Rădăuţi, Foresta Suceava, CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, Ştiinţa Miroslava, Huşana Huşi, Dante Botoşani, Şomuz Fălticeni, CSM Bacău și CSM Pașcani.

În prima etapă, pe 28 august, Sporting Juniorul Vaslui va juca pe teren advers, cu Bucovina Rădăuţi.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cupa/cupa-romaniei-faza-a-ii-a-progresul-spartac-steaua-se-joaca-acum-19196548

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cinci-cazuri-de-covid-19-la-o-echipa-din-liga-3-jucatorii-si-stafful-au-intrat-in-izolare-iar-clubul-va-solicita-frf-reprogramarea-meciului-din-prima-etapa-19196534

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-si-unirea-ungheni-amical-spectaculos-pe-cluj-arena-multe-goluri-si-victorie-la-limita-pentru-echipa-lui-erik-lincar-19196372

 

 

Andrei PASCU 18 Aug. 2021, 18:01 Liga 3
Pe aceeași temă