VIDEO | ”Scorpionul” de la Miroslava! GOL FABULOS marcat de Robert Asăvoaei în meciul restant cu CSM Pașcani

Narcis POHOAȚĂ 19 Nov. 2020, 17:09 Liga 3
VIDEO | ”Scorpionul” de la Miroslava! GOL FABULOS marcat de Robert Asăvoaei în meciul restant cu CSM Pașcani

Știința Miroslava a câștigat cu scorul de 4-0 (2-0) restanța de pe teren propriu cu CSM Pașcani, din etapa a 9-a a a Ligii 3 și încheie anul pe primul loc în Seria 1. Golurile echipei pregătite de Cristian Popovici au fost marcate de Robert Asăvoaei (25, 55), Alexandru Florean (36 – penalty), Irinel Popescu (89).

După această victorie, Știința Miroslava va ierna pe primul loc în Seria 1, cu 22 de puncte, tot atâtea câte au și ocupantele locurilor 2 și 3, Foresta Suceava, respectiv Bucovina Rădăuți, ieșevii având însă un golaveraj mai bun: 26-7 față de 22-6 și 22-10.

Robert Asăvoaei, gol din poziția ”scorpionului”: ”Așa mi-a venit pe moment”

Eroul zilei la Miroslava a fost Robert Asăvoaei (22 de ani), autorul a două goluri de generic. Mai întâi, Asăvoaei a marcat dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, după care în repriza secundă a dus scorul la 3-0 printr-o execuție spectaculoasă din careu, cu călcâiul, pe spate, un ”scorpion” cum îi spun fotbaliștii.

”Mă bucur că mi-am ajutat echipa să câștige, mă bucur că am terminat pe primul loc, dar și pentru reușitele mele. Așa mi-a venit pe moment, să dau la poartă cu o astfel de execuție și mă bucur mult că mi-a ieșit”, a spus Robert Asăvoaei, mijlocaș în vârstă de 22 de ani crescut la Poli Iași.

Cristian Popovici, despre Asăvoaei: ”Are calități, dar ar trebui să muncească puțin mai mult ”

Antrenorul Științei Miroslava, Cristian Popovici a vorbit despre parcursul echipei sale în prima parte a sezonului, cât și despre reușitele lui Robert Asăvoaei.

”Era important să câștigăm acest meci și să revenim pe prima poziție. Dacă îmi spunea cineva la începutul campionatului că termin turul pe primul loc, în condițiile astea, eram mulțumit. Mai ales că noi cu Suceava nu mai avem de jucat, avem și avantajul rezultatelor directe. Va fi un retur destul de complicat, ținând cont de egalitatea dintre cele trei echipe din față. Sperăm să ne mai întărim și noi și în retur să ne păstrăm poziția pe care suntem acum.
Robert Asăvoaei are calități, dar ar trebui să muncească puțin mai mult și atunci probabil s-ar bucura mai mult de realizările lui și ar juca mai mult. A început pregătirile cu câteva kilograme în plus, a mai dat jos, dar ceea ce îl ține pe loc, și e păcat, e puțina indolență a lui, adică refuză efortul. Sper să înțeleagă până la urmă că fără muncă multă e greu, e păcat de calitățile cu care este înzestrat nativ”, a spus antrenorul Cristian Popovici.

În cele zece meciuri desfășurate în prima parte a sezonului Ligii 3, Știința Miroslava a înregistrat șapte victorii, un egal și două înfrângeri, exact ca următoarele două clasate, contracandidatele la primele două poziții, cele care duc la primul baraj de promovare în Liga 2.

Foto și video: Andrei Luca / Știința Miroslava

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-restante-viitorul-constanta-2-a-spulberat-csm-oltenita-cso-cugir-a-ratat-sansa-de-a-ierna-pe-primul-loc-stiinta-miroslava-revine-in-fotoliul-seriei-1-iar-ca-oradea-castiga-derby-ul-cu-luc-19158303

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sporting-rosiori-a-castigat-restanta-de-la-craiova-prin-dubla-nigerianului-ernest-emmanuel-satelitul-universitatii-dezamageste-in-acest-sezon-19158356

https://liga2.prosport.ro/liga-3/soldat-maxim-portarul-echipei-sr-brasov-a-renuntat-la-echipamentul-sportiv-pentru-uniforma-militara-fotbalul-e-frumos-dar-la-ce-ce-probleme-sunt-chiar-nu-poti-trai-din-asa-ceva-la-liga-3-19158298

https://liga2.prosport.ro/liga-3/doua-cazuri-de-covid-19-la-sporting-juniorul-vaslui-suficient-ca-echipa-sa-nu-joace-restanta-de-la-piatra-neamt-iar-csm-ceahlaul-sa-piarda-la-masa-verde-din-cauza-regulamentului-fr-19158242

Narcis POHOAȚĂ 19 Nov. 2020, 17:09 Liga 3
Pe aceeași temă