Scandal la SCM Zalău, liderul Seriei 10 din Liga 3. Antrenorul a demisionat și aruncă vorbe grele: ”S-a propus să fiu dat afară. Mi s-a reproşat că vreau promovarea. Dacă tu, ca şi conducător, afirmi asta, ne descalifici”

Andrei PASCU 02 Apr. 2021, 17:10 Liga 3
Scandal la SCM Zalău, liderul Seriei 10 din Liga 3. Antrenorul a demisionat și aruncă vorbe grele: ”S-a propus să fiu dat afară. Mi s-a reproşat că vreau promovarea. Dacă tu, ca şi conducător, afirmi asta, ne descalifici”

SCM Zalău, liderul Seriei 10 din Liga 3, a rămas fără antrenor! Marius Paşca a decis să demisioneze și și-a motivat alegerea pentru faptul că relațiile dintre conducere și el și conducere și echipă nu erau cele mai bune.

Paşca a făcut o conferință de presă, în care a vorbit despre cele întâmplate în ultima perioadă, la Zalău. În cele trei meciuri din acest an, SCM Zalău a obținut o singură victorie, iar antrenorul a recunoscut un lucru care se știa, anume că a simțit o presiune în acest timp, din partea anumitor conducători, deși echipa se află în continuare pe prima poziție în Seria 10.

Starea de spirit nu foarte bună se pare că era de dată mai veche, pentru că, potrivit lui Marius Paşca, nici după victorii situația nu se regla. A pus punctul pe ”i” în momentul în care a precizat că echipa în sine, e peste nivelul oamenilor din administrația clubului.

Marius Pașca: ”De-a lungul timpului s-au întâmplat nişte lucruri care m-au determinat să iau această decizie” 

În acest an, SCM Zalău a înregistrat următoarele rezultate: 1-2 cu Someșul Dej, 1-0 cu Luceafărul Oradea și 0-3 cu CSC Sânmartin. De altfel, după acest ultim rezultat a avut loc o ședință de urgență în club, în urma căreia s-au tras anumite concluzii și lui Marius Paşca i-a fost recomandat să plece.

Am ajuns la concluzia că pentru mine, pentru familia mea şi nu în ultimul rând pentru echipă este mai bine să încetez colaborarea cu SCM Zalău. Poate pentru unii pare ciudat, mai ales prin prisma locului pe care îl ocupă echipa, dar de-a lungul timpului s-au întâmplat nişte lucruri care m-au determinat să iau această decizie.

A fost o lipsă de comunicare cu conducerea administrativă. Nu poţi să fi conducător şi să nu intri odată în vestiar să feliciţi echipa când este pe primul loc. În concepţia mea nu există aşa ceva. M-am săturat cât am auzit, îl dăm afară pe antrenor, să îşi dea demisia Paşca. Dacă eram pe ultimul loc, înţelegeam perfect, dar orice problemă era, antrenorul era de vină. Există o stare de saturaţie, iar dacă nici acum nu este bine când suntem pe primul loc, atunci mai bine plec.

La orice echipă, locomotiva trebuie să fie conducerea şi în momente grele să intervină, dar din păcate la noi a fost exact invers, locomotiva a fost echipa. Mi-a fost reproşat că am declarat că îmi doresc promovarea, dar dacă tu ca şi conducător faci o astfel de afirmaţie, înseamnă că ne descalifici. Cum să nu îmi doresc să promovez eu ca şi antrenor.

A ajuns domnul director Alexandru Pura să fie mai util echipei decât cei care sunt plătiţi  să se implice. Conducerea administrativă nu se ridică la nivelul echipei. Au ajuns să mă anlizeze şi să mă certe chiar şi când sunt pe primul loc. Mi s-a cerut demisia de un an de zile.

Şi după întâlnirea de marţi, Doru Ţârle şi Alin Pop au ajuns la concluzia că trebuie să plec eu, după analiza care am avut-o cu domnul primar. Propunerea lor a fost să mă dea afară”, a precizat Marius Paşca, citat de Sportul Sălăjean.

SCM Zalău va fi condusă de Alexandru Pop şi de Vasile Jula în derby-ul primelor două locuri din Seria 10 

Clubul a emis un comunicat prin care precizează că în meciul următor, din etapa a 14-a a Ligii 3, pe banca tehnică vor sta Alexandru Pop şi de Vasile Jula. Cel mai probabil, ei se vor ocupa de echipă până în momentul în care va fi găsit un alt antrenor principal.

”Mulțumim Marius Pașca!!!

După 13 etape scurse din actualul sezon, în care echipa a înregistrat 8 victorii, 3 egaluri și 2 înfrângeri , antrenorul principal, Marius Pașca, s-a despărţit de SCM Zalău.

Îi mulțumim pentru toată munca depusă şi îi urăm succes în activităţile viitoare

Sâmbătă, la derby-ul dintre Minaur Baia Mare și SCM Zalău, echipa va fi condusă de pe margine de Alexandru Pop și Vasile Jula”, se arată în comunicatul emis pe pagina de Facebook, Sport Club Municipal Zalău.

SCM Zalău, doar un punct avans față de Minaur Baia Mare 

SCM Zalău continuă să fie liderul Seriei 10, în ciuda începutului destul de slab de an. Are 27 de puncte, dar avansul e de numai un punct față de a doua clasată, Minaur Baia Mare, chiar următoarea echipă pe care o va înâlni, în runda a 14-a a Ligii 3.

Podiumul Seriei 10 este completat de CA Oradea, 24 de puncte.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/situatie-inedita-in-liga-3-din-cauza-problemelor-de-tot-felul-sportul-simleu-silvaniei-a-trecut-pe-foaia-de-joc-patru-portari-pentru-meciul-cu-ca-oradea-doi-dintre-ei-au-jucat-19176971

https://liga2.prosport.ro/liga-3/celor-de-la-crisul-si-ezeris-le-a-fost-scris-in-stele-sa-nu-aiba-ambulante-si-medici-la-meciurile-directe-din-acest-sezon-liderul-seriei-a-8-a-spera-ca-totusi-jocul-sa-fie-reprogramat-19176247

https://liga2.prosport.ro/liga-3/daniel-oprita-critica-si-cand-steaua-castiga-categoric-jucatorii-luati-la-rost-in-pauza-meciului-cu-dinamo-2-te-bag-sa-mi-arati-ca-vrei-sa-joci-daca-nu-aduci-ceva-in-plus-clar-ca-nu-vrei-19176801

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 02 Apr. 2021, 17:10 Liga 3
Pe aceeași temă