„Omul foarfecă” are probleme după ultimul meci! Arbitrul i-a reținut carnetul de joc și riscă o suspendare drastică: „Nici nu ne-a băgat în seamă”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 12 Nov. 2019, 18:16 Stiri

Mansour Gueye (33 de ani) are probleme la Flacăra Horezu, noua sa echipă. La finalul jocului Progresul Pecica – Flacăra Horezu 3-1, din etapa a 12-a a Ligii 3, Seria 4, arbitrul Vlad Inoan (Florești – Cluj) i-a reținut carnetul de joc atacantului selegalez, acuzând că l-a înjurat pe tunelul de acces spre vestiare. „Centralul” a făcut raport suplimentar despre acest incident, astfel că Mansour riscă să nu mai joace în acest tur, din care mai sunt de disputat trei etape.

Senegalezul Mansour neagă că ar fi înjurat și îl acuză pe Inoan de comportament neadecvat. „Eu nu am înjurat arbitrul, i-am cerut frumos doar să discute cu noi, dar nici nu ne-a băgat în seamă. I-am spus că are un aer superior față de noi, jucătorii. Mi-a dat și un galben în timpul jocului, după ce l-am întrebat cum a dat aut la o fază și urma să stau o etapă după acea sancțiune. Tot Inoan ne-a arbitrat și la Horezu, când am jucat cu Poli, și la fel a făcut. Cred că turul este încheiat pentru mine. Asta este situația” a spus cel poreclit Omul foarfecă.

Revoltat și pentru situație echipei: „La această echipă trebuie și o conducere, un director sportiv, manager”

Gueye Mansour este nemulțumit că la Flacăra nu există un conducător care să ia atitudine contra arbitrajelor potrivnice. „La această echipă trebuie și o conducere, un director sportiv, manager. La meciuri mergem doar jucătorii și antrenorii! Toți conducătorii adverși pun presiune pe arbitri, iar noi suntem mereu dezavantajați, suntem taxați cu penalty la orice fază. Când avem o problemă, nu avem cu cine vorbi, nu există un manager sau director sportiv. Noi, jucătorii, tragem de noi, dar este greu. I-am spus azi aceste lucruri primarului Nicolae Sărdărescu. Nu e deloc normal ca antrenorul-jucător (n.r. – Adrian Popa) să umble să legitimeze și jucătorii noi. Nu ne mai gândim la promovare, este închis acest subiect. În iarnă discutăm despre rămânerea mea la Flacăra. Eu am oferte. Dacă clubul vrea să rămân, atunci discutăm și rămân. Dacă nu, atunci ne despărțim”, a mai spus, revoltat, Mansour.

Mansour Gueye are un vis, chiar dacă nu mai e la prima tinerețe, iar pe 30 decembrie împlinește 34 de ani. Atacantul vrea să mai joace în Liga 1. „Mă antrenez zilnic, merg la sală, nu pierd nopțile, nu beau, nu fumez, mănânc sănătos. Am grijă de mine. Sincer, îmi doresc să revin în prima ligă, pentru că mai pot. Mi-aș dori ca retragerea să fie la Poli Timișoara, dar nu se mai poate”, spunea Mansour într-un interviu acordat pentru Liga2.ro.

În cariera sa de jucător, Mansour Gueye a jucat pentru Servette (Elveția), Poli AEK, CS Buftea, ACS Poli, Gloria Buzău, Ordabasy (Kazahstan), Hajer (Arabia Saudită), Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria), Talarrubias (Spania), ACS Șirineasa, Ripensia și Flacăra Horezu.

După 12 etape desfășurate în Liga 3, Flacăra Horezu ocupă locul 9 în Seria a 4-a, cu 17 puncte. Lider este U Craiova 1948 SA, cu 32 de puncte.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 12 Nov. 2019, 18:16 Stiri
Pe aceeași temă