Omul bun la toate. Un președinte de club și atacant în Liga 4, numit antrenor la o echipă din Liga 3. Va avea un sezon plin și trebuie să facă ”naveta” 150 de kilometri

Andrei PASCU 04 Aug. 2021, 18:25 Liga 3
Omul bun la toate. Un președinte de club și atacant în Liga 4, numit antrenor la o echipă din Liga 3. Va avea un sezon plin și trebuie să facă ”naveta” 150 de kilometri

Fotbalul românesc nu încetează să surprindă, iar cel mai recent episod care atrage atenția a avut loc în ligile inferioare. Concret, un președinte de club și în același timp fotbalist în Liga 4 a devenit antrenor la o altă echipă, în Liga 3.

Președinte și atacant în Liga 4 Prahova, antrenor în Liga 3 

Marius Vișan, căci despre el este vorba, e președinte și atacant în Liga 4 Prahova, la Tricolorul Breaza. Sezonul trecut, deși are 42 de ani, a mai fost trimis din când în când în anumite partide de antrenorul Iulius Mărgărit și pe teren. Acum, în această vară, a primit o ofertă de antrenor principal, pe care nu a refuzat-o.

A fost chemat să o pregătească pe CSM Râmnicu Sărat, potrivit Ziarul Prahova, echipă care a terminat sezonul trecut pe locul 4 în Seria 2 a Ligii a 3-a, sub SC Oțelul, Dacia Unirea Brăila și CSM Focșani. Așadar, Marius Vișan va avea trei funcții în noul sezon, în Liga 3 și Liga 4, și trebuie să facă ”naveta” de la Râmnicu Sărat la Breaza și invers. O distanță destul de mare, de aproximativ 150 de kilometri, iar un drum dus-întors cu mașina, de 300 de kilometri, poate fi parcurs în peste patru ore.

În 2015 era antrenorul Tricolorului Breaza și atacant la CSM Râmnicu Sărat

Marius Vișan este cunoscut pentru astfel de roluri la două echipe, mai fiind în această situație și în 2015, când era antrenorul Tricolorului Breaza și fotbalist la formația din Râmnicu Sărat. De altfel, conducătorii clubului din Râmnicu Sărat l-au acontat acum pentru performanțele făcute ca jucător. În 2016 a fost golgheterul echipei.

Marius Vișan a marcat în cel mai recent meci amical disputat de Tricolorul Breaza. Într-o partidă jucată în compania echipei de Liga 3 CS Afumați, atacantul de 42 de ani a înscris golul de onoare al divizionarei a patra, într-un eșec cu scorul de 1-3.

  • Marius Vișan, îmbrățișat de un coleg după golul cu CS Afumați 

Foto: Ziarul Prahova și CSO Tricolorul Breaza

 

 

Andrei PASCU 04 Aug. 2021, 18:25 Liga 3
Pe aceeași temă