OFICIAL | Patrick Petre va fi antrenat din nou de tatăl său, acum la CSM Ceahlăul. Clubul din Piatra Neamț a făcut încă trei achiziții importante pentru nivelul Ligii 3

Andi SÂRBU 19 Jul. 2022, 14:27 Liga 3

Echipa antrenată de fostul dinamovist Florentin Petre, CSM Ceahlăul Piatra Neamț, a început în forță campania de achiziții pentru noul sezon al Liga 3, în care echipa nemțeană speră să nu rateze din nou promovarea în Liga 2.

Primii patru jucători care au semnat cu formația care în campionatul trecut nu a prins nici măcar play-off-ul sunt fiul antrenorului, Patrick Petre, Daniel Novac, Dudu Drugă și Richardo Mihalache.

Patrick Petre își urmează tatăl și la CSM Ceahlăul

Patrick Petre (25 de ani) a promovat în Liga 2 în această vară cu Minaur Baia Mare, însă a preferat să se despartă de echipa maramureșeană și să ajungă din nou sub aripa tatălui său, chiar dacă va juca din nou în Liga 3. Fostul dinamovist a mai fost antrenat de Florentin Petre în perioada ianuarie 2020 -ianuarie 2022 la Dacia Unirea Brăila, echipă cu care a promovat în vara trecută în Liga 2 și cu care în prima parte a ediției recent încheiate a eșalonului secund a evoluat în 8 meciuri.

Patrick Petre a mai jucat în cariera sa pentru Dinamo (Liga 1), unde a și făcut junioratul, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (Liga 1), Politehnica Iași (Liga 1), Farul Constanța (Liga 2) și Dacia Unirea Brăila (Liga 3 și 2).

”Bun venit, Patrick Petre!
Patrick Petre are 25 de ani și a ales să vină să joace sub comanda tatălui său, Florentin, la CSM Ceahlăul, asta deși în această vară a bifat o promovare în Liga 2 alături de CS Minaur Baia Mare. De fapt de promovare în Liga 2 s-au bucurat Patrick și Florentin și-n 2021, când au reușit să pună umărul la ascensiunea echipei Dacia Unirea Brăila în eșalonul secund în dauna echipei Oțelul Galați. Originar din București, mijlocașul a făcut junioratul la Dinamo, club pentru care a jucat și-n Liga 1.
A mai îmbrăcat apoi tricourile echipelor Sepsi Sfântu Gheorghe, Politehnica Iași, Farul Constanța, Dacia Unirea Brăila și CS Minaur Baia Mare. De asemenea, Patrick Petre are și meciuri pentru naționalele U17 și U19 ale României.
Contractul lui Petre cu CSM Ceahlăul este pentru sezonul 2022-2023”, informează CSM Ceahlăul.

Daniel Novac a lăsat Foresta pentru rivala CSM Ceahlăul

Un alt jucător cu mare experiență achiziționat de clubul din Piatra Neamț este Daniel Novac (34 de ani), fotbalist care are mai multe promovări în Liga 1, cu Victoria Brănești, CSMS Iași, FC Voluntari și Chindia Târgoviște. Ediția trecută de campionat a început-o în Liga 2, la ”U” Cluj, iar din iarnă a trecut în Liga 3, la Foresta Suceava, acolo de unde vine acum la CSM Ceahlăul.

În cariera sa a jucat în Liga 2 sau Liga 1 pentru cluburile Inter Gaz București, Victoria Brănești, Sportul Studențesc, Concordia Chiajna, CSMS Iași, FC Voluntari, Chindia Târgoviște și Universitatea Cluj.

”Bun venit, Daniel Novac!
Daniel Novac este un mijlocaș central de 34 de ani născut în Pantelimon (județul Ilfov). A jucat în sezonul precedent pentru ACS Foresta Suceava cu care a disputat semifinala barajului de promovare în Liga 2 împotriva celor de la Oțelul Galați.
Realizările carierei sale sunt câștigarea Cupei României și a Supercupei României cu FC Voluntari în anul 2017. De asemenea, a bifat și câteva promovări în Liga 1 ca și component al formațiilor Victoria Brănești (2010), CSMS Iași (2014) și Chindia Târgoviște (2019).
Cariera sa înseamnă meciuri pentru Inter Gaz București, Politehnica Iași, Victoria Brănești, Oțelul Galați, Sportul Studențesc, Concordia Chiajna, CSMS Iași, FC Voluntari, Chindia Târgoviște, Universitatea Cluj Napoca și Foresta Suceava.
Contractul lui Novac cu CSM Ceahlăul este pentru sezonul 2022-2023”, anunță echipa din Piatra Neamț.

Dudu Drugă și Richardo Mihalache au mai jucat la Piatra Neamț

Constantin Dudu Drugă (32 de ani) are și el experiența Ligii 2, inclusiv a celei din Liga 1, unde a jucat chiar pentru fosta Ceahlăul, în șase meciuri în 2012. Fundașul a evoluat ultima dată la Dante Botoșani, cu care a ratat promovarea în Liga 2 în această vară. A mai jucat pentru Farul, FC Botoșani, SC Bacău, Foresta, Pandurii, Energeticianul (actuala Viitorul Pandurii) sau Aerostar Bacău.

În schimb, Richardo Mihalache (27 de ani) revine în România după o scurtă experiență avută în Oman. În străinătate a plecat din postura de golgheter al echipei din Liga 3 CSM Râmnicu Sărat. În cariera sa a mai evoluat pentru Dinamo 2, Axiopolis Cernavodă, SCM Gloria Buzău, Unirea Slobozia, dar și pentru CSM Ceahlăul, în prima parte a anului 2021.

Atât Drugă, cât și Mihalache, la fel ca Petre și Novac, au semnat cu CSM Ceahlăul un contract valabil pe un sezon.

  • Clubul nemțean a anunțat în mod oficial și faptul că fundașii centrali Ionuț Ursu (33 ani) și Alexandru Ichim (32 ani), mijlocașul Cătălin Ștefănescu (27 ani) și atacantul Antonio Agafiței (21 ani) au semnat prelungirea contractului pentru încă un sezon.

Patru amicale stabilite de CSM Ceahlăul până la startul noului sezon de Liga 3

În privința pregătirii, CSM Ceahlăul Piatra Neamț, locul 1 în play-out-ul Seriei 1 a Ligii 3 în sezonul trecut, s-a reunit în data de 11 iulie pe stadionul Municipal din Piatra Neamț, sub comanda antrenorilor Florentin Petre, Florin Anton și Valentin Avădanei.

”Sunt foarte fericit că am început pregătirea, îmi era dor de băieți, de fotbal. A fost o vacanță lungă, dar benefică pentru pregătirea noului an competițional! Cu siguranță vom face schimbări în lot, le mulțumesc mult celor care au plecat, le urez bun venit celor noi. Ne întoarcem mai puternici, mai dornici de munca. Fiți siguri că vom munci mult mai mult și țin să spun că va fi o pregătire grea. Dacă vrem să ne îndeplinim obiectivul, trebuie să muncim de trei ori mai mult decât adversarii noștri. Știu că toate echipele au făcut transferuri și cred că va fi un campionat mult mai greu decât cel care a trecut. Se anunță cel puțin șase echipe care se bat pentru patru locuri pe play-off”, a declarat antrenorul Florentin Petre.

Echipa nemțeană și-a stabilit patru meciuri amicale până la începerea noului sezon de Liga 3, programat pentru 27 august. Adversarii pe care îi va întâlni sunt: Aerostar Bacău (22 iulie, ora 17:00), Foresta Suceava (5 august) și CSM Focșani (13 și 20 august).

Foto: CSM Ceahlăul Piatra Neamț

https://liga2.prosport.ro/seria-1/creste-numarul-achizitiilor-la-viitorul-pandurii-jucatori-fosti-la-astra-si-ripensia-sunt-sub-comanda-lui-florin-stinga-suntem-pe-drumul-cel-bun-19237858

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dan-mihai-roman-la-prima-experienta-ca-antrenor-principal-la-nivel-de-seniori-echipa-preluata-de-fostul-atacant-din-liga-1-19237832

https://liga2.prosport.ro/liga-3/oficial-ca-oradea-se-retrage-in-liga-4-dupa-ce-a-fost-la-un-pas-de-promovarea-in-liga-2-in-liga-3-in-locul-acesteia-va-juca-un-club-mult-mai-iubit-in-bihor-19237779

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liviu-mihai-a-semnat-cu-o-echipa-din-liga-3-cu-pretentii-la-promovare-dupa-despartirea-de-metaloglobus-19237800

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-alexandria-cu-alt-antrenor-la-startul-sezonului-de-liga-3-colaborarea-cu-cristian-danalache-s-a-terminat-iar-clubul-a-numit-un-nou-principal-19237738

Andi SÂRBU 19 Jul. 2022, 14:27 Liga 3
Pe aceeași temă