CS Tunari dă un jucător la naționala Insulelor Cayman! Elijah Seymour a fost convocat pentru meciuri din Preliminariile Campionatului Mondial

Marius ANGHEL 04 Mar. 2021, 14:23 Liga 3
CS Tunari dă un jucător la naționala Insulelor Cayman! Elijah Seymour a fost convocat pentru meciuri din Preliminariile Campionatului Mondial

Un lucru inedit în fotbalul românesc vine din Liga 3, de la CS Tunari. Echipa ilfoveană antrenată de Ștefan Odoroabă are în cadrul lotului un străin care urmează să joace pentru echipa națională a țării sale. Este vorba despre Elijah Gregory Seymour (22 de ani), un mijlocaș din Insulele Cayman, născut în capitala George Town.

Seymour a ajuns la CS Tunari de la SC Popești Leordeni, echipă la care a venit în vara anului 2019, de la portughezii Uniao Madeira.

  • Insulele Cayman sunt un teritoriu al Regatului Unit aflate în vestul Mării Caraibelor, situat între Cuba, Jamaica, Mexic și Belize. Este una dintre cele mai populare destinații pentru scufundări subacvatice.

Elijah Seymour, de la CS Tunari, convocat la naționala Insulelor Cayman

Elijah Seymour va continua să joace și în partea a doua a sezonului pentru CS Tunari, potrivit Ilfov Sport, iar în perioada următoare va bifa o nouă convocare la echipa națională a Insulelor Cayman.

Acesta va participa la Preliminariile Campionatului Mondial America de Nord şi Centrală şi Caraibe, unde țara sa se află în Grupa B, alături de Canada, Surinam, Aruba și Bermuda. Primul joc va fi la data de 25 martie, cu Surinam, iar la 28 martie întâlnește Canada.

Seymour va pleca la națională după ce va apuca să debuteze în 2021 la CS Tunari, în meciul pe care echipa sa îl are pe teren propriu cu FC Voluntari 2, în etapa a 11-a a Ligii 3, la data de 13 martie.

”Vreau să le mulțumesc celor de la CS Tunari și, în special, antrenorului Ștefan Odoroabă pentru că mă pot pregăti și juca într-un mediu profesionist. Sunt sigur că alături de colegii mei vom putea avea un retur de bună calitate care să ne claseze pe podium la finalul campionatului. Mă bucur, pe de altă parte, că la echipa națională din Insulele Cayman se poate vorbi de România și CS Tunari”, a precizat, potrivit Ildov Sport, Elijah Seymour.

Cât o privește pe CS Tunari, aceasta se află momentan pe locul 5 din 10 în clasamentul Seriei a 4-a a Ligii 3, cu 16 puncte acumulate în primele zece etape. Sezonul se reia la 12 martie, cu etapa a 11-a, a doua a returului. Lider în această serie este Steaua, cu 26 de puncte.

Foto principal: Ilfov Sport

https://liga2.prosport.ro/liga-3/david-dutu-n-a-mai-ajuns-in-cipru-dupa-despartirea-de-turris-oltul-tanarul-portar-a-revenit-in-liga-3-la-echipa-la-care-s-a-consacrat-19172602

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-remizat-cu-cs-tunari-in-ultima-zi-a-cantonamentului-efectuat-pe-plan-local-video-concluziile-lui-claudiu-niculescu-si-noul-venit-in-stafful-tehnic-19167204

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-a-castigat-la-aceeasi-diferenta-de-scor-si-al-doilea-amical-concluziile-lui-costel-enache-dupa-succesul-cu-cs-tunari-19165707

Marius ANGHEL 04 Mar. 2021, 14:23 Liga 3
Pe aceeași temă