Nu doar Steaua a înscris 8 goluri la barajul de promovare în Liga 3, ci și campioana din Neamț. Performera primei etape este însă echipa unde joacă Mugurel Buga, Marian Cristescu sau Marian Constantinescu. A șters pe jos cu adversara | TOATE rezultatele

Marius ANGHEL 01 Aug. 2020, 20:58 Liga 4

Prima etapă a minigrupelor barajului de promovare în Liga 3, pentru ediția 2020/2021, s-a desfășurat sâmbătă, 1 august, iar printre cele 11 meciuri desfășurate s-au înregistrat și trei scoruri de maidan. Corona Brașov este performera, cu nu mai puțin de 16 goluri marcate și niciunul primit. Aceasta este urmată de Steaua și Bradu Borca, reprezentantele Bucureștiului, respectiv județului Neamț, care au câștigat cu 8-1.

În total s-au înregistrat opt victorii și trei egaluri, cât și un succes la ”masa verde”, care a dus la promovarea directă în Liga 3. Reprezentanta județului Olt, Petrolul Potcoava, a profitat de acest succes, iar detalii despre acest lucru puteți citi AICI.

Celelalte etape sunt programate în zilele de 5, respectiv 9 august.

Steaua, la fel ca Bradu Borca. Ambele echipe au câștigat cu 8-1. Nemțenii aveau de la pauză 7-1, față de 2-1 al bucureștenilor

Steaua a defilat la Modelu cu Argeșul Mihăilești, campioana din Giurgiu. Jucătorii lui Daniel Oprița au câștigat cu 8-1, după ce inițial fuseseră egalați la unu, și mai au nevoie de o victorie cu Bărăganul Ciulniţa (Ialomița) pentru a promova în Liga 3.

Ovidiu Morariu (2), Valentin Bărbulescu (34), Florin Răsdan (53), Liviu Băjenaru (55), Andrei Antohi (63,73), Vlad Nițu (78) și Alin Robu (90+2) au marcat pentru Steaua, în timp ce pentru giurgiuveni a înscris Daniel Rotaru (23). ”Militarii”, cu mulți jucători experimentați în lot, cu meciuri în Liga 1 și Liga 3, n-au avut nicio emoție să câștige acest meci.

La acceași diferență de scor, 8-1, a câștigat și Bradu Borca, reprezentanța județului Neamț, în fața celor de la Unirea Mircești, care a făcut încă o dată de râs Iașiul și AJF-ul condus de Sorin Boca.

La pauză a fost nu mai puțin de 7-1, iar în a doua repriză s-a marcat un singur gol. Marcatorii au fost următorii: Mădălin Crengăniș (3, 34), Marius Onofraș (7, 23 – penalty, 32 – penalty), Ilie Talpan (20), Răzvan Gorea (44) și Radu Guțu (51), respectiv Ștefan Florea (42).

După cum se poate observa, la Bradu Borca joacă și fostul stelist Marius Onofraș.

Corona Brașov a dat câte opt goluri pe repriză. 16-0 cu ”săraca” CS Gheorgheni

Performera primei etape a barajului de promovare în Liga 3 a fost însă Corona Brașov, care s-a impus cu 16-0 la Ungheni, în fața echipei CS Gheorgheni, campioana din Harghita.

Într-o echipă cu Mugurel Buga, Marian Cristescu sau Marian Constantinescu, toți marcatori în acest meci, Corona a marcat pe repriză câte 8 goluri și este principala candidată la promovarea în Liga 3. Următorul meci îl care cu CS Ocna Mureș, reprezentanta județului Alba.

Pentru Corona au înscris Adrian Voicu (5, 36), Bogdan Roșu (9, 10), Mugurel Buga (12 – penalty, 32), Rareș Forika (19), Marian Cristescu (45), Alin Damian (48, 54, 89, 90), Marius Manole (52, 77), Diego Alupoaie (72) și Marian Constantinescu (82 – penalty).

Celelalte echipe care au câștigat în această etapă au fost Dante Botoșani (2-1), Unirea Ungheni (2-0), Voința Budeasa (4-0), ACSM Oltenița (1-0) și Avântul Valea Mărului (2-1).

Trei meciuri s-au încheiat la egalitate și echipele au fost nevoie să execute lovituri de departajare, iar Petrolul Potcoava a câștigat la ”masa verde” meciul cu Minerul Costești.

REZULTATELE și MARCATORII acestor meciuri le poți VEDEA AICI.

MECIURILE din etapa a 2-a le poți VEDEA AICI

Foto: George Ilinca (Sport Pictures), Corona Brașov și Duminica pe Tarla

https://liga2.prosport.ro/liga-4/meciurile-primei-etape-a-barajului-pentru-promovarea-in-liga-3-campioana-din-olt-a-castigat-la-masa-verde-accederea-in-cel-de-al-treilea-esalon-19141769

https://liga2.prosport.ro/liga-4/gafa-inimaginabila-la-minerul-costesti-a-facut-teste-de-anticorpi-in-loc-de-rt-pcr-si-pierde-singurul-meci-pe-care-il-avea-la-baraj-petrolul-potcoava-promoveaza-in-liga-3-fara-sa-joace-19141742

Marius ANGHEL 01 Aug. 2020, 20:58 Liga 4
Pe aceeași temă