Momente halucinante la amicalul Sepsi 2 – Olimpic Zărnești. Antrenorul covăsnenilor a sărit la bătaie asupra lui Mihai Stere, antrenorul brașovenilor. Și jucătorii au împărțit pumni. ”Magiun” Barbu, șocat: ”E prea mult”

Adi MARICA 10 Feb. 2021, 13:22 Liga 3
Momente halucinante la amicalul Sepsi 2 - Olimpic Zărnești. Antrenorul covăsnenilor a sărit la bătaie asupra lui Mihai Stere, antrenorul brașovenilor. Și jucătorii au împărțit pumni. ”Magiun” Barbu, șocat: ”E prea mult”

Bătaie ca-n filme la meciul amical dintre Sepsi OSK 2 (Liga 3) și Olimpic Zărnești (Liga 4 Brașov), joc disputat marți, la baza sportivă a echipei covăsnene.

Satelitul prim-divizionarei Sepsi OSK a câștigat cu 3-1 amicalul cu Olimpic Zărnești, însă jocul a avut parte de momente incredibile pe teren între cei doi antrenori, Laszlo Kulcsar, respectiv Mihai Stere. Totul a pornit de la un gol anulat zărneștenilor în debutul jocului, scrie Monitorul Expres.

Laszlo Kulcsar a sărit la bătaie la Mihai Stere

Stere, fost jucător la Farul, FC Brașov, Concordia, FCM Tâgu Mureș sau Corona Brașov, acum antrenor la Zărnești, a pătruns pe teren și a protestat vehement la adresa arbitrilor. Antrenorul echipei Sepsi OSK 2, Kulcsar, a intervenit nervos, și după o serie de înjurături în ambele direcții, i-ar fi aplicat un pumn în față antrenorului brașovean, potrivit martorilor oculari.

Au urmat câteva minute de box, pentru că au intervenit și jucătorii zărneșteni în sprijinul antrenorului lor. După ce spiritele s-au calmat, jocul a continuat.

Antrenorii nu se feresc să vorbească de incident

Laszlo Kulcsar spune că vina pentru acest incident îi aparține lui Stere, care a înjurat încă din startul partidei.

”Antrenorul oaspeților ne-a înjurat și de aici a ieșit tot acest incident în care au fost implicați și jucătorii. Astfel de comportament ca al lui Stere l-au avut și jucătorii. Noi jucăm doar cu copii de 16-17 ani și îmi pare rău că au asistat la astfel de momente”, a spus Kulcsar, citat de Monitorul Expres.

Mihai Stere a confirmat incidentul în care a fost implicat. ”Îi felicit pe jucătorii lui Sepsi OSK 2 pentru joc, iar pe ai mei pentru primele 75 de minute. Pe antrenorul lui Sepsi OSK 2 vreau doar să-l întreb dacă a mai pomenit în fotbalul intern, indiferent de eșalon, ca un antrenor să lovească adversarul cu pumnul”, a spus Stere.

Marin Barbu și Laszlo Dioszegi sunt șocați de lucrurile întâmplate la amical

Directorul tehnic al echipei Sepsi OSK 2, Marin Barbu, prezent la meci, a spus doar că „ce s-a întâmplat nu este demn pentru doi antrenori la început de drum. Și eu sunt un tip impulsiv, dar nu am ajuns niciodată la așa ceva. E prea mult pentru un meci amical”, a spus Barbu.

Patronul clubului Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, nu a fost la meci, dar a precizat că „astfel de incidente sunt regretabile și nu pot fi tolerate. Violența nu are ce căuta pe stadioane”.

Olimpic Zărnești va juca următorul amical, sâmbătă, pe teren propriu, cu Dacia Unirea Brăila, echipă pregătită de Florentin Petre.

Adi MARICA 10 Feb. 2021, 13:22 Liga 3
Pe aceeași temă