Meciurile din faza finală a barajului de promovare în Liga 2 și datele în care se joacă. Foresta – Ceahlăul e cel mai important duel. Vor urca în Liga 2 o echipă din Moldova, una din Ilfov și cel puțin una din Ardeal

Marius ANGHEL 27 May. 2023, 20:24 Liga 3
Meciurile din faza finală a barajului de promovare în Liga 2 și datele în care se joacă. Foresta - Ceahlăul e cel mai important duel. Vor urca în Liga 2 o echipă din Moldova, una din Ilfov și cel puțin una din Ardeal

S-a încheiat faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2, odată cu disputarea, sâmbătă, a meciului retur, iar echipele calificate în faza finală sunt Foresta Suceava, Ceahlăul Piatra Neamț, SC Popești Leordeni, CS Tunari, Viitorul Dăești, CSM Alexandria, CSM Deva, CSM Reșița, Corvinul Hunedoara și Unirea Ungheni.

Față de rezultatele din jocurile tur, echipele care au reușit să întoarcă scorul și să obțină calificarea mai departe sunt CS Tunari și Viitorul Dăești, în fața celor de la Farul Constanța 2, respectiv CS Blejoi.

Astfel, partidele tur din faza finală a barajului de promovare în Liga 2 sunt următorele:

  • F1: Foresta Suceava – Ceahlăul Piatra Neamţ
  • F2: SC Popeşti Leordeni – CS Tunari
  • F3: Viitorul Dăeşti – CSM Alexandria
  • F4: CSM Deva – CSM Reșița
  • F5: Unirea Ungheni – Corvinul Hunedoara

Jocurile tur, cele enumerate mai sus, au loc sâmbătă, 3 iunie, de la ora 18:00. Returul are loc miercuri, 7 iunie, de la ora 17:30.

CS Tunari, CSM Reșița și Corvinul Hunedoara (sub denumirea de CS Hunedoara) au evoluat și în sezonul trecut în faza finală a barajului de promovare în Liga 2, însă au pierdut în fața celor de la Progresul Spartac, CSC Dumbrăvița, respectiv Minaur Baia Mare.

  • În urma abrogării principiului avantajului golului marcat în deplasare la jocurile eliminatorii disputate în dublă manşă, în situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte și golaveraj), jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute. Ulterior, dacă și după prelungiri echipele sunt la egalitate, atunci se trece la executarea loviturilor de departajare.
Marius ANGHEL 27 May. 2023, 20:24 Liga 3
Pe aceeași temă