Laszlo Sepsi, revenire spectaculoasă în fotbalul românesc! Fostul fundaș al naționalei, numit președinte de club

Răzvan STÎNGĂ 03 Jan. 2023, 15:49 Liga 3

Sportul Şimleu Silvaniei a dat o adevărată lovitură de imagine la început de an!

Clubul din Liga 3, pe locul 8 în Seria 10, l-a numit în funcția de președinte pe fostul internațional Laszlo Sepsi, cu patru meciuri sub tricolor.

El i-a luat locul lui Ioan Gurzău, care a plecat în această iarnă la SCM Zalău.

Laszlo Sepsi, președinte în Liga 3, la Sportul Şimleu Silvaniei!

Ajuns la 35 de ani, Laszlo Sepsi s-a retras din cariera de fotbalist în vara lui 2019, după experiența avută la Universitatea Cluj, după ce revenise din Germania, de la FC Nuremberg. A fost însă nevoit să pună stop carierei din cauza decesului tatălui său. Ultimul meci l-a jucat pe 16 aprilie 2019.

Laszlo Sepsi revenise la ”U” Cluj în vara anului 2018, după ce echipa promovase în Liga 2. A evoluat pentru ”studenți” în 24 de meciuri, pentru ca apoi să dispară subit din cadrul echipei.

Laszlo Sepsi revine în fotbal în postura conducătorului de club

De altfel, în dreptul fostului fundaș de bandă sunt echipe importante de la nivelul Europei, cu tradiție, printre care Benfica (Portugalia) sau Racing Santander (Spania). În România, Laszlo Sepsi a evoluat pentru Gaz Metan Mediaș, Gloria Bistrița, Politehnica Timișoara, FCM Târgu Mureș, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș și Universitatea Cluj. După cum aminteam anterior, are și patru meciuri pentru naționala României.

Laszlo Sepsi, afaceri imobiliare după retragerea din cariera de fotbalist

Acum, Laszlo Sepsi a decis să revină în fotbal, ca președinte de club, după ce în ultimii ani a schimbat domeniul și s-a orientat spre zona imobiliară. De altfel, în urmă cu doi ani și jumătate fostul fundaș vorbea despre problemele din fotbalul românesc, în special de la nivelul Ligii 2.

Sunt foarte multe probleme, mai ales la Liga a 2-a, unde foarte multe echipe trăiesc de pe o zi pe alta, cu fotbalişti care câştigă foarte puţin, nu au condiţii de antrenament, de meciuri, stadioane, chiar dacă în ultima perioadă s-a investit foarte mult în infrastructură.

Deocamdată sunt multe echipe care duc lipsă de aceste lucruri. E trist că nu se mai joacă, că s-au oprit toate activităţile sportive, dar important e să rămânem sănătoşi şi să sperăm că va trece această perioadă cât mai repede şi se vor relua meciurile pentru că mi-e dor de fotbal şi poate o să profit de această întrerupere a campionatului şi voi primi o ofertă ca să continui pe plan sportiv pentru că mai pot să demonstrez şi să joc la un nivel destul de bun”, spunea Sepsi în aprilie 2020.

Acum, a decis să se implice din postura conducătorului de club, iar formația din Liga 3 a făcut anunțul pe pagina de Facebook, marți, 3 ianuarie:

”Clubul nostru ii ureaza Bun venit noului conducator al echipei: László Sepsi!”

Sportul Şimleu Silvaniei, locul 8 în Seria 10 din Liga 3

Sportul Şimleu Silvaniei ocupă locul 8 în Seria 10 din Liga 3, cu 10 puncte, la numai două puncte de ultimul loc, al 10-lea, CSM Victoria Carei. În 15 meciuri din acest sezon, Sportul Şimleu Silvaniei a adunat trei victorii, trei egaluri și nouă eșecuri, fiind la patru puncte de formația de deasupra ei, CSM Sighetu Marmaţiei.

În prima rundă din 2023, a 16-a a campionatului regular din Liga 3, Sportul Şimleu Silvaniei va întâlni chiar ultima clasată, CSM Victoria Carei.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dan-didita-din-liga-3-in-superliga-romaniei-19257095

https://liga2.prosport.ro/liga-4/frf-a-aprobat-regulamentul-pentru-barajul-de-promovare-in-liga-3-editia-2023-2024-cand-se-stabilesc-meciurile-si-datele-in-care-vor-avea-loc-19257055

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noul-antrenor-al-cs-dinamo-despre-faptul-ca-exista-trei-echipe-dinamo-bucuresti-in-fotbalul-romanesc-avem-antecedente-cu-fcsb-steaua-pe-cine-considera-club-mama-19257052

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-bihor-oradea-parcurs-peste-asteptari-in-seria-10-din-liga-3-19257016

https://liga2.prosport.ro/liga-3/vedita-colonesti-alte-trei-achizitii-pentru-salvarea-de-la-retrogradare-19257002

https://liga2.prosport.ro/liga-3/mihai-stere-la-47-de-ani-a-perfectat-primele-transferuri-si-spera-sa-o-salveze-de-la-retrogradare-pe-olimpic-zarnesti-19257003

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-la-a-doua-achizitie-in-aceasta-iarna-sibienii-au-readus-in-liga-2-un-mijlocas-ofensiv-pe-care-claudiu-niculescu-l-a-mai-antrenat-la-chiajna-19256991

Răzvan STÎNGĂ 03 Jan. 2023, 15:49 Liga 3
Pe aceeași temă