SR Brașov a rămas fără un jucător. La doar 21 de ani a decis să renunțe la cariera de fotbalist și să meargă la muncă în Țările de Jos

Adi MARICA 20 Mar. 2021, 10:08 Liga 3
SR Brașov a rămas fără un jucător. La doar 21 de ani a decis să renunțe la cariera de fotbalist și să meargă la muncă în Țările de Jos

Robert Fekete (21 de ani), unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai echipei SR Brașov a luat o decizie suprinzătoare în această săptămână. Mijlocaşul brașovean a ales să renunţe la cariera de fotbalist în România şi a plecat la muncă în Țările de Jos (noua denumire oficială a Olandei), scrie Monitorul Expres.

Fekete spune că a luat această decizie din considerente financiare. ”Nu mai puteam continua, trebuia să fac ceva”, și-a explicat decizia Fekete, care a fost titular în primul meci din acest an al echipei sale, 2-2 la AFC Odorheiu Secuiesc.

Robert Fekete rămâne fanul echipei SR Brașov: ”Le țin pumnii băieților”

Cel poreclit ”Ciupi” spune că va rămâne cu sufletul alături de echipa brașoveană. ”Mă bucur că am putut face parte din această familie stegară. Este un lot foarte bun și unde eu m-am acomodat foarte ușor. Mă bucur că am putut lucra cu antrenorul Liviu Nicolae. Pentru mine, el este cel mai bun antrenor din acest județ și chiar cred că va ajunge la un nivel mult mai bun. Voi rămâne alături de băieți și le voi ține pumnii pentru o promovare atât de mult dorită. SR merită ceva mai bun. Le mulțumesc tuturor suporterilor stegari că au fost alături de noi și la bine și la greu. #steagunumoare”, este mesajul lui Fekete la despărțirea de SR Brașov.

Robert Fekete a fost format de Precizia Săcele, unde a lucrat cu Florin Bilivolschi, Gigi Lascu, Petre Lucian, Mihai Stere și Ciprian Ursu. În toamna trecută a făcut pasul la SR Brașov.

SR Brașov, meci cu CSO Plopeni

Astăzi, de la ora 14:00, SR Brașov va juca pe stadionul Tineretului, cu CSO Plopeni, în etapa a 12-a a campionatului Ligii 3.

Liviu Nicolae spune că victoria este singura variantă. ”Va fi un joc în care trebuie să facem tot ce ține de noi să câștigăm cele 3 puncte pentru a ne apropia de locul 2. Sperăm că starea terenului ne va ajuta. Dacă nu, trebuie să ne adaptăm mai bine decât am făcut-o la Odorheiu Secuiesc. Suntem încrezători că vom reuşi să ne atingem obiectivul în acest duel. Venim după câteva luni de muncă împreună cu acești copii, care au acceptat să îmbrace tricoul celei mai iubite echipe din Braşov. Cu siguranță, mulți nu credeau că vor avea această șansă. Este datoria lor să se ridice la înălțimea tricoului pe care îl poartă”, a spus Liviu Nicolae, citat de Monitorul Expres.

Dacă brașovenii au remizat în primul meci din 2021, 2-2 la Odorheiu Secuiesc, CSO Plopeni a învins-o cu 1-0, pe teren propriu, pe AFC Astra 2.

În campionat, SR Brașov ocupă locul 3 în Seria a 5-a, cu 18 puncte acumulate în 11 meciuri, în timp cs CSO Plopeni se află pe poziția a 5-a, cu 17 puncte.

Suporterii ”stegari” își arată susținerea față de echipă prin bilete virtuale cumpărate

Chiar dacă în ultimele zile au fost multe discuții aprige pe tema fotbalului brașovean, Liviu Nicolae încearcă să-și țină jucătorii motivați și concentrați pe meciurile oficiale.

”Vedem că fanii sunt alături de noi. S-au vândut peste 2.000 de bilete virtuale. Este un semnal foarte puternic arătat de cei care ne susțin. Sunt convins că fanii așteaptă şi din partea noastră lucruri mai bune pe plan sportiv. Pentru asta muncim. Nu este ușor, pentru că există diferențe, dar băieții nu țin cont însă de acestea. Încercăm să nu ne consumăm energia și atenția, chiar dacă sunt multe discuții în această perioadă. Încercăm să ne capacităm şi să face lucrurile cât mai bine din punct de vedere sportiv”, a mai spus antrenorul echipei SR Brașov, Liviu Nicolae.

Foto: Laszlo Beliczay / AFC Odorheiu Secuiesc

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-12-cinci-dintre-cei-10-lideri-dacia-unirea-braila-corona-brasov-viitorul-selimbar-crisul-chisineu-cris-si-unirea-dej-joaca-astazi-de-la-ora-1500-19175078

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fostul-stelist-robert-elek-debut-spectaculos-la-sr-brasov-a-marcat-doua-goluri-si-a-evitat-infrangerea-pentru-sr-brasov-la-odorheiu-secuiesc-suporterii-stegarilor-se-mobilizeaza-p-19174767

Adi MARICA 20 Mar. 2021, 10:08 Liga 3
Pe aceeași temă