Conflictul de la Sportul Șimleu Silvaniei escaladează. Fotbaliștii veniți beți la antrenamente și-au recunoscut vina, dar unul aduce acuzații serioase. ”Antrenorul a fost de multe ori în situaţia mea!”

Andrei PASCU 25 Mar. 2021, 14:10 Liga 3
Conflictul de la Sportul Șimleu Silvaniei escaladează. Fotbaliștii veniți beți la antrenamente și-au recunoscut vina, dar unul aduce acuzații serioase. ”Antrenorul a fost de multe ori în situaţia mea!”

Subiectul ultimelor zile în Liga 3 este legat de episodul de la Sportul Şimleu Silvaniei (locul 6 din 10 în Seria 10), unde doi jucători au venit beți la antrenamente.

Fotbaliștii Bogdan Ciaca şi Silviu Crişan au încălcat regulamentul de ordine interioară al clubului și au fost dați afară.

Bogdan Ciaca şi Silviu Crişan își recunosc vina, că au venit beți la antrenament

Acum, au venit și reacțiile celor doi vinovați, care și-au recunoscut faptele și și-au cerut scuze public pentru cele întâmplate. Ciaca și Crişan erau doi dintre cei mai experimentați jucători ai echipei, iar acum Sportul Şimleu Silvaniei trebuie să se descurce fără ei, după ce antrenorul George Zima a solicitat conducerii rezilierile contractuale.

”Tot ce spune Mister e adevărat și îmi asum. A fost o greşeală din partea mea şi regret. Probabil acumulând atâtea frustrări și lucruri negative în ultima vreme și nu doar din cauza fotbalului am răbufnit. Vreau să îmi cer scuze public faţă de Mister, conducere și colegi! Am mare încredere în Sportul Şimleu și nici nu se pune problema salvării de la retrogradare. Sunt sigur ca vor reuși. Le urez multă bafta și cele mai sincere scuze înca o dată”, a declarat Bogdan Ciaca pentru Sportul Sălăjean.

Bogdan Ciaca, despre antrenorul George Zima: ”A fost în situația mea de mai multe ori”  

Însă, jucătorul a făcut și o afirmație surprinzătoare, care îl vizează pe George Zima (foto, alături de Gueye Mansour), fost antrenor inclusiv în Liga 2, la actuala Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Deși nu a dat prea multe informații, a precizat că antrenorul a fost de multe ori în situația lui, nedorind să spună dacă a fost vorba de faptul că s-ar fi prezentat la antrenamente sub influența băuturilor alcoolice sau că a încălcat regulamentul în alte privințe.

”Referitor la ce a declarat domnul George Zima, nu pot să rămân nepăsător şi să fiu făcut de ruşine în halul acesta. Îmi asum ce am făcut şi îmi pare rău încă o dată! Am greşit, dar asta a fost o singură întâmplare, nu ceva ce se petrece săptămână de săptămână. Dacă conducerea nu tolerează aşa ceva, atunci ar trebui să înceapă de la Mister, şi el fiind în situaţia mea de multe ori!

Dacă e să accept aceste vorbe, atunci le voi accepta de la domnul Gurzău, dar niciodată de la el. Sunt multe altele ce le-aş putea spune, dar nu vreau să creez mult tam tam pe tema asta, acuma când echipa are nevoie de linişte. Şi colegul meu, Crişan Silviu are aceleaşi sentimente. Nu căutăm iertare sau scuze, dar nu putem accepta să fim făcuţi de ruşine la nivel naţional de către cineva care e în aceeaşi postură ca şi noi. Poate mai rău. O zi bună”, a mai punctat Ciaca, jucător care a fost pentru o perioadă a acestui sezon și căpitanul echipei.

Președintele Ioan Gurzău: ”Mergem în continuare cu jucători care sunt serioşi”

Ioan Gurzău, președintele clubului, a declarat că nu se pune problema ca jucătorii să fie reprimiți la echipă și că dorința de reziliere a contractelor de către antrenor a fost dusă la capăt.

”Nu m-am întâlnit cu o astfel de situaţie nici în Liga a 4-a. Nu tolerăm astfel de acte de indisciplină şi respectăm decizia antrenorului. Mergem în continuare cu jucători care sunt serioşi. Sportul de performanţă nu se poate împăca cu viaţa extrasportivă”, a afirmat Ioan Gurzău.

Bogdan Ciaca şi Silviu Crişan s-au prezentat băuți la antrenamentele de duminică ale echipei. Starea lor de ”bucurie” a venit în urma victoriei obținute cu o zi înainte, sâmbătă, 2-1 cu Progresul Şomcuta Mare, în etapa a 12-a a Ligii 3.

Foto: Sportul Simleu Silvaniei și Sportul Sălăjean 

 

Andrei PASCU 25 Mar. 2021, 14:10 Liga 3
Pe aceeași temă