INEDIT | Tată și fiu, ambii goalkeeperi, adversari în meci din Liga 3! ”M-am bucurat când am marcat și noi, chiar dacă Denis a primit gol” / ”Sunt și puțin trist, deoarece tata a încasat cinci goluri”

Adrian MUJEA 01 May. 2021, 13:30 Liga 3
INEDIT | Tată și fiu, ambii goalkeeperi, adversari în meci din Liga 3! ”M-am bucurat când am marcat și noi, chiar dacă Denis a primit gol” / ”Sunt și puțin trist, deoarece tata a încasat cinci goluri”

Marius Vlădoi (50 ani) și Denis Vlădoi (20 ani), tată și fiu, s-au înfruntat vineri, 30 aprilie 2021, pe teren, în jocul din ultima etapă a Ligii a 3-a dintre Flacăra Horezu și Minerul Costești, scor 5-1. Ambii sunt portari și au fost titulari la echipele lor. Tatăl a apărat deși s-a accidentat ușor la încălzire, dar la final s-a bucurat doar Denis, Horezu reușind prima victorie din retur. Cei doi au mai fost adversari în 2019, dar la un joc de cupă.

Marius Vlădoi joacă în Liga 3 la 50 de ani: ”M-am bucurat când am marcat și noi, chiar dacă Denis a primit gol”

Marius Vlădoi este antrenor-jucător la Minerul Costești, echipă care nu a câștigat niciun meci în acest an, a fost ultima clasată în Seria 7 și va juca un baraj de menținere în Liga 3. Acesta speră ca fiul său să fie motivat de duelul direct din Treapt.

”Noi am mai fost adversari, dar la un joc de cupă, eu eram atunci la județ. Acum, a fost un duel la același nivel, la Liga a 3-a, nu știu dacă s-a mai întâmplat așa ceva la nivel național, cu amintirile acestea rămânem. M-am bucurat când am marcat și noi, chiar dacă Denis a primit gol. Nu credeam că mă poate învinge la acest scor, decât la jocurile FIFA, dar eu sunt trecutul, el este viitorul. Acum câțiva ani, nu mă gândeam că o să ajungem la situația asta, chiar dacă este o ligă inferioară este ceva special! Sper ca acest moment să îl motiveze pe Denis, să ajungă la un nivel superior, îi recomand să facă ce am făcut și eu și să își încerce norocul în alte părți”, a spus Marius Vlădoi.

Acesta a revenit pe teren la nivelul Ligii 3 după opt ani.

Denis Vlădoi: ”Orgoliile au fost foarte mari. Sunt și puțin trist, deoarece tata a încasat cinci goluri”

Denis Vlădoi a câștigat din nou duelul cu tatăl său și speră să mai aibă ocazia aceasta și în viitor.

”Față de meciul din 2019, de data aceasta pot spune ca a fost mai diferit, pentru că niciuna dintre echipe nu reușise să câștige vreun meci în acest retur, iar orgoliile au fost foarte mari, chiar dacă Costești nu mai puteau scăpa de ultimul loc și noi nu am avut griji în privința retrogradării. Eu am încercat să îmi fac treaba cât mai bine și mă bucură faptul că am reușit să ne impunem, dar în același timp sunt și puțin trist, deoarece tata a încasat cinci goluri. Mă bucură faptul că am reușit să joc împotriva tatălui meu pe același teren. Chiar dacă am fost adversari, cred că oricare copil își dorește să joace pe același teren cu tatăl său. Le doresc mult succes la baraj echipei din Costești”, a declarat Denis Vlădoi.

La finalul sezonului de Liga 3, ediția 2020-2021, Flacăra Horezu a terminat pe locul 7 în Seria a 7-a, cu 20 de puncte acumulate în 18 meciuri, unde campioană a ieșit Viitorul Șelimbări (50 de puncte).

Minerul Costești a terminat ultima, pe locul 10, doar cu 7 puncte, și va merge la un baraj de menținere în eșalonul al treilea.

Adrian MUJEA 01 May. 2021, 13:30 Liga 3
Pe aceeași temă