Iarnă cu economii la CSC Dumbrăvița, echipa preluată de fostul polist și dinamovist Florin Bătrânu. ”Trecem printr-o reorganizare din toate punctele de vedere”

Anda DELIU 14 Jan. 2021, 10:28 Liga 3
Iarnă cu economii la CSC Dumbrăvița, echipa preluată de fostul polist și dinamovist Florin Bătrânu. ”Trecem printr-o reorganizare din toate punctele de vedere”

Formatul din acest sezon de Liga 3 determină mai multe cluburi din acest eșalon, care nu se tem de retrogradare și nici nu au bani să promoveze, să facă economii. Dublat de contextul pandemiei, dar și de cel electoral de schimbare de putere, și echipa comunei Dumbrăvița, un adevărat rai al bogaților din Timișoara care au împâznit localitatea de vile, pregătește o primăvară mai low-cost.

Din toamnă, probabil pentru că a presimțit că CSC Dumbrăvița nu va mai avea, nici măcar declarativ, obiectivul de promova în Liga 2 pe viitor, antrenorul Sorin Bălu a plecat de la echipă.

Florin Bătrânu, antrenor interimar pentru opt etape la CSC Dumbrăvița

Clubul s-a gândit puțin până a găsit antrenor, dar până la urmă l-a luat pe Florin Bătrânu (49 de ani – foto principal), cel care se ocupa de centru juvenil al Dumbrăviței.

Va fi, însă, doar un mandat interimar. ”Noi suntem într-o reorganizare din toate punctele de vedere. Pentru opt meciuri, câte avem de jucat în primăvară, nu avea rost să aducem alt antrenor. Așa că Florin Bătrânu va fi cumva antrenor interimar”, a declarat, pentru Liga2.ro, managerul echipei, Florin Macavei.

Din staff mai fac parte Mădălin Smaranda, antrenor cu portarii, și Daniel Martinaș, antrenor secund.

Florin Bătrânu are acum 49 de ani. A jucat la Poli Timișoara, FC Național, Dinamo, Universitatea Craiova, BFC Dynamo (Germania) și la Honved (Ungaria).

Pleacă atacanții bine plătiți, dar echipa nu face transferuri

Macavei spune că, deocamdată, noul primar al comunei nu le-a cerut să își scadă salariile. Însă, deocamdată, se va renunța la jucătorii cu cea mai bună cotă, atacanții Octavian Drăghici și Marco Enciu.

Nici transferuri nu se vor face. ”Le-am propus rezilierea lui Drăghici și Enciu. Eduard Soare a plecat din toamnă la muncă în străinătate, lui i-am reziliat noi unilateral. Radu Motreanu mai vrea să plece, să vedem la ce echipă. Nu ne gândim să aducem alții, poate unul sau doi copii. Suntem destui”, ne-a mai declarat Florin Macavei (foto).

CSC Dumbrăvița se va reuni luni, 18 ianuarie. Cu 16 puncte acumulate în primele 10 etape ale acestui sezon, trupa de lângă Timișoara e pe locul 5 în Seria 8 din Liga 3. Lider este Crişul Chişineu Criş, cu 24 de puncte.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sorin-balu-s-a-despartit-de-csc-dumbravita-dupa-mai-bine-de-trei-ani-ceva-s-a-rupt-si-asta-s-a-intamplat-imediat-dupa-alegerile-locale-am-simtit-ca-nu-mai-pot-continua-19156901

https://liga2.prosport.ro/liga-3/schimbari-multe-la-ghiroda-atat-pe-banca-tehnica-cat-si-in-lot-clubul-timisean-de-liga-3-spune-insa-ca-nu-coboara-stacheta-e-mai-degraba-o-chestiune-de-strategie-19164821

https://liga2.prosport.ro/liga-3/drama-unui-fotbalist-al-stiintei-miroslava-si-a-pierdut-mama-de-craciun-iar-la-scurt-timp-a-ramas-si-fara-tata-jan-turita-devastat-de-durere-nici-in-cele-mai-negre-cosmaruri-nu-mi-am-put-19164838

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-2-si-a-reluat-pregatirile-cu-23-de-jucatori-inclusiv-doi-francezi-echipa-a-doua-a-academiei-hagi-are-stabilite-amicale-inclusiv-cu-trei-formatii-din-liga-2-19164657

Anda DELIU 14 Jan. 2021, 10:28 Liga 3
Pe aceeași temă