„FC U” Craiova a remizat cu SV Ried, după ce oltenii i-au condus pe austrieci cu 4-1. Căpitanul Gugu a părăsit cantonamentul din Antalya

Marius ANGHEL 04 Feb. 2020, 20:46 Pregătiri, amicale

Echipa lui Eugen Trică, U Craiova 1948 SA, își continuă seria partidelor de verificare din Antalya, acolo unde se află în această perioadă în cantonement. Liderul Seriei a 3-a a Ligii 3 a înregistrat, marți, o altă remiză în Turcia, dar de această dată a fost un joc cu o „ploaie” de goluri.

Deși au întâlnit austriecii de la SV Ried, liderul ligii a doua, oltenii au dominat primele 30 de minute ale partidei test, iar, după o jumătate de oră, alb-albaștrii conduceau deja cu scorul de 2-0. În minutul 27, Alexandru Raicea a șutat la poartă din marginea careului de 6 metri, lateral drepata, iar un fundaș al lui Ried și-a deviat balonul în propria poartă. În minutul 30, Claudiu Bălan a marcat al doilea gol pentru Craiova, după ce a obținut o lovitură de la 11 metri, iar, ulterior, tot el a executat și a înscris.

La cabine s-a intrat cu scorul de 2-1, după ce austriecii au redus din diferență cu trei minute înainte de finalul primei părți a jocului.

După pauză, „FC U” a marcat în minutul 60 al jocului golul de 3-1, prin Marian Stoenac, iar Vlad Boția a dus scorul la 4-1 în mintulul 67.

Însă, pe un fond de relaxare al alb-albaștriilor, austriecii au reușit să marcheze trei goluri în zece minute, iar partida s-a terminat 4-4.

„FC U” Craiova: Chindriș – Negru, Suciu, Avram, Cristiu – Pop, Tănase – Raicea, Stoenac, Rogoveanu – Bălan. Au mai jucat: Mogoșanu, Boția, Dragu, Zanfir, Dănănae.

Gugu a părăsit cantonamentul

Altfel, căpitanul Costinel Gugu, care și-a rupt ligamentul de la cotul stâng la antrenamentul de vinerea trecută, iar brațul i-a fost imobilizat în ghips pentru o lună, a părăsit cantonamentul din Antalya în cursul dimineții de marți.

Fundașul a primit recomandare de la medici o lună de pauză, iar apoi trebuie să facă fizioterapie.

Următorul joc amical al „FC U” Craiova în Antalya e programat miercuri, cu începere de la ora locală 15:30, cu ucrainienii de la Vorskla Poltava 2.

În Turcia, „FC U” Craiova a remizat cu Ansan Greeners, scor 1-1, a învins Rapid, scor 3-2, și a terminat la egalitate și cu Ripensia (1-1) și SV Ried (4-4).

Articol scris de Daniel VLAD

Marius ANGHEL 04 Feb. 2020, 20:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă