Foresta Suceava și-a prezentat cele șase achiziții cu care atacă promovarea în Liga 2! Toma Niga, cel mai important nume venit sub comanda lui Dorin Goian

Răzvan STÎNGĂ 21 Aug. 2022, 15:46 Liga 3
Foresta Suceava și-a prezentat cele șase achiziții cu care atacă promovarea în Liga 2! Toma Niga, cel mai important nume venit sub comanda lui Dorin Goian

Eșecul din sezonul trecut, când s-a ratat promovarea în Liga 2, a dus la schimbări importante la Foresta Suceava, începând cu anumite persoane din conducere și continuând cu banca tehnică și lotul de jucători. Echipa din Seria 1 a Ligii 3 și-a prezentat, în ultimele zile, achizițiile din această vară.

Foresta Suceava și-a prezentat cele șase achiziții făcute înainte de începerea Ligii 3

Șase fotbaliști au fost prezentați de Foresta Suceava pe pagina de Facebook, cel mai sonor nume fiind cel al lui Toma Niga (foto articol), venit de la FCSB 2, care a mai jucat la formația din Liga 3 și în trecut, dar era luat sub formă de împrumut de la vicecampioana României.

De această dată, Foresta Suceava l-a achiziționat definitiv, așa cum s-a întâmplat și cu alți jucători, cinci la număr, cu experiență în Liga 3 în special, dar e vorba și de un fotbalist care sezonul trecut a fost sub contract cu un club din Liga 2, cu Concordia Chiajna.

Lista cu jucătorii pe care Foresta Suceava i-a adus în această vară: Andrei Mirică (mijlocaș, 21 de ani, ex Concordia Chiajna), Toma Niga (portar, 25 de ani, ex FCSB 2), Andrei Nițu (fundaș, 19 ani, ex FC Botoșani ”under”), Andrei Tănasă (atacant, 20 de ani, ex FCSB ”under”), Cornel Căinari (mijlocaș, 33 de ani, ex, Dante Botoșani), Cătălin Grosu (fundaș, 23 de ani, ex Viitorul Dăești).

Foresta Suceava, un singur eșec în meciurile amicale. Va evolua în Seria 1 a Ligii 3 

De când a început pregătirea cu formația din Suceava, Dorin Goian, fostul fundaș central al FCSB-ului, a disputat și câteva partide amicale și rezultatele nu au fost rele deloc. A fost înregistrat doar un eșec: 0-0 și 5-4 cu Șomuz Făltinceni, 1-1 cu SCM Zalău, 3-0 cu CSM Ceahlăul, 2-1 cu Aerostar Bacău, 0-1 cu Bucovina Rădăuți.

Foresta Suceava se află pe ultima sută de metri pentru debutul în noul sezon de Liga 3, unde a fost repartizată, la fel ca în sezonul precedent, în Seria 1, unde se mai află și Bucovina Rădăuți, Șomuz Fălticeni, Dante Botoșani, Viitorul Darabani, Știința Miroslava, Rapid Brodoc, CSM Ceahlăul, CSM Bacău și FK Miercurea Ciuc 2.

Foresta Suceava începe Liga 3 în deplasare

Prima partidă din noul campionat va fi în deplasare pentru Foresta Suceava, cu Rapid Brodoc, iar în etapa a doua va juca acasă, cu echipa secundă a FK Miercurea Ciuc.

Foto: Foresta Suceava

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Aug. 2022, 15:46 Liga 3
Pe aceeași temă