Din Liga 3, în preliminariile Campionatului Mondial. Someșul Dej își trimite portarul să apere în calificările din Africa: ”Mult succes, Boison!”

Răzvan STÎNGĂ 03 Nov. 2021, 18:10 Liga 3
Din Liga 3, în preliminariile Campionatului Mondial. Someșul Dej își trimite portarul să apere în calificările din Africa: ”Mult succes, Boison!”

Someșul Dej are un motiv de bucurie. Ocupanta locului 3 în Seria 10 a Ligii a 3-a a anunțat faptul că portarul Boison Wynney De Sousa (24 de ani) a fost convocat la naționala Liberiei, pentru meciurile pe care selecționata africană le va disputa în luna noiembrie, în preliminarile Campionatului Mondial.

Portarul echipei Someșul Dej, Boison Wynney De Sousa, convocat la naționala Liberiei 

Selecționarea lui Boison Wynney De Sousa surprinde, întrucât el nu a mai făcut parte din lotul naționalei Liberiei de exact trei ani. Acum, a fost luat în calcul de selecționerul Peter Butler pentru duelurile cu Nigeria și Republica Centrafricană. Din păcate pentru statul portarului de la Someșul Dej, nu mai are șanse de calificare la Campionatul Mondial.

Liberia e pe ultimul loc, 4, în Grupa C a calificărilor din Africa, într-o grupă în care se mai află și Capul Verde. Nigeria are prima șansa să meargă în faza următoare a calificărilor.

Someșul Dej a anunțat pe pagina de Facebook convocarea portarului de 1.90 m:

Suntem bucuroși să vă informăm că portarul echipei noastre, Boison Wynney De Sousa, a fost convocat la echipa națională a Liberiei.

Mult succes, Boison!

FORȚA SOMEȘUL DEJ”.

Boison Wynney De Sousa are două meciuri pentru naționala Liberiei 

Boison Wynney De Sousa reprezintă naționala Liberiei dar s-a născut în Spania, la Palma de Mallorca. De altfel, multe dintre echipele pentru care a jucat sunt din ligile inferioare din Spania, cea mai sonoră fiind Mallorca B. Înainte să ajungă în România, la Someșul Dej, De Sousa a mai avut o experiență și în diviziile de jos ale Greciei.

În privința meciurilor pentru naționala Liberiei, portarul Boison Wynney De Sousa a prins două, unul în 2017, unul în 2019, în preliminariile Cupei Africii pe Națiuni.

Someșul Dej, în doliu! Gheorghe Barbu a fost înmormântat marți 

În aceste zile, clubul Someșul Dej a trecut și printr-un moment tragic. Managerul și fostul fotbalist Gheorghe Barbu a murit la 53 de ani. Decesul a survenit ca urmare a unor probleme cu inima, din cauza unui atac de cord în somn. Înmormântarea lui Gheorghe Barbu a avut loc marți, 2 noiembrie.

Foto: Be Soccer și Someșul Dej 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Nov. 2021, 18:10 Liga 3
Pe aceeași temă