Șoc la Rădăuți! Dorin Goian și-a dat demisia de la Bucovina: „Veți rămâne tot timpul ‘milionarii” mei!” Mesajul fostului internațional pentru jucători

Marius ANGHEL 18 Jan. 2020, 00:10 Stiri
Șoc la Rădăuți! Dorin Goian și-a dat demisia de la Bucovina:

Șoc la Bucovina Rădăuți cu trei zile înainte de reunirea echipei, programată luni, 20 ianuarie. Antrenorul principal Dorin Goian (39 de ani) și-a dat demisia de la formația pe care a condusă în ultimii doi ani și jumătate și din care a făcut una dintre trupele puternice ale Seriei 1 a Ligii 3.

Dorin Goian a invocat motive personale în luarea acestei decizii de a se despărți de Bucovina Rădăuți, echipă cu care se afla pe locul 4 la finalul turului în Seria 1 a Ligii 3. Totodată, fostul internațional a adresat un anunț de despărțire foștilor săi elevi prin intermediul paginii de Facebook a clubului din Rădăuți.

„MULȚUMIM, DORIN GOIAN!!!
După o perioadă de doi ani și jumătate petrecute ca antrenor principal al Bucovinei Rădăuți, Dorin Goian a decis să demisioneze, din motive personale!!!
Îți mulțumim pentru tot ceea ce ai făcut pentru echipa noastră și totodată pentru fotbalul rădăuțean, ai fost un exemplar fotbalist și ești și vei fi un MARE antrenor!!!
A fost o onoare si o mândrie să te avem antrenor!
Îți dorim mult succes pe mai departe!!!”
, a anunțat Bucovina Rădăuți.

„Băieți, astăzi mi-am dat demisia de la Bucovina Radauti din motive personale. M-am gândit mult până să iau această decizie și am ajuns la concluzia că trebuie să fac acest lucru. Am petrecut doi ani și jumătate grozavi alături de voi, au fost momente frumoase, mai puțin frumoase, peste care am trecut împreună. Vă mulțumesc pentru tot… sunteți o echipă superbă și niște caractere frumoase cum rar mi-a fost dat să întâlnesc. Dacă am supărat pe cineva în decursul acestei perioade, am făcut-o neintenționat sau pentru a îmbunătăți unele lucruri în jocul vostru sau al echipei. Sper să mai avem ocazia să lucrăm împreună în viitor și sunt sigur că mulți dintre voi aveți multe de dovedit în fotbal. O să rămâneți în sufletul meu și vă voi susține necondiționat.
Vă doresc multă bafta, spor și sănătate!
P.S. Veți rămâne tot timpul „milionarii” mei!
Totodată, mulțumesc întregii conduceri administrative (președinte, director, oamenii de la stadion) și primarului din Rădăuți pentru susținere”
, a transmis Dorin Goian.

Sezonul trecut, Bucovina Rădăuți a încheiat campionatul pe locul 2 în Seria 1 a Ligii 3, sub SCM Gloria Buzău, care a promovat în Liga 2. În această ediție, la finalul turului, echipa din Rădăuți se clasează pe locul 4, cu 31 de puncte, cu opt puncte mai puțin decât liderul Aerostar Bacău.

Dorin Goian, aguzații grave după ultimul meci din tur

Dorin Goian se desparte de Bucovina Rădăuți după ce la finalul turului, după ce pierdea acasă cu Foresta Suceava (scor 0-3), lansa câteva acuzații extrem de dure, lăsând să se înțeleagă că i s-a cerut să piardă în fața sucevenilor, grupare la care, când evolua în Liga 2, a fost președinte.

„Au fost presiuni mari și telefoane multe din partea unor persoane, presiuni politice. Să țină minte un singur lucru, că Dorin Goian va juca tot timpul numai și numai pe teren! Dorin Goian nu face jocurile nimănui. Suntem în 2019 și așa cum am jucat și cu Bacău, am jucat și cu Foresta, cu Focșaniul și cu orice echipă. A spus cineva că Goian nu vrea să ajute Foresta, că Goian aduce deservicii fotbalului sucevean. Este vinovat Goian pentru faptul că joacă corect și că încearcă să implementeze o mentalitate corectă acestor copii”, a declarat Dorin Goian pentru TVR Iași.

Marius ANGHEL 18 Jan. 2020, 00:10 Stiri
Pe aceeași temă