Fanii acuză CSM Ceahlăul de trântirea partidei cu Știința Miroslava! Comunicatul clubului din Piatra Neamț și cum comenta Florentin Petre înfrângerea

Răzvan STÎNGĂ 06 Oct. 2022, 14:11 Liga 3
Fanii acuză CSM Ceahlăul de trântirea partidei cu Știința Miroslava! Comunicatul clubului din Piatra Neamț și cum comenta Florentin Petre înfrângerea

CSM Ceahlăul a pierdut meciul din etapa a 6-a a Seriei 1 din Liga 3, cu Știința Miroslava, scor 1-3, a înregistrat primul eșec al sezonului, dar a fost suficient pentru ca suporterii să aducă acuze potrivit cărora clubul a pierdut intenționat partida și că jucătorii și / sau stafful tehnic a jucat la pariuri.

Fanii nu au digerat deloc bine prima înfrângere a favoriților și și-au vărsat supărarea și nervii pe pagina de Facebook a clubului, acuzând că partida cu Știința Miroslava a fost pierdută în mod intenționat, pentru anumite beneficii financiare de pe urma pariurilor.

CSM Ceahlăul, acuzată de fani că a trântit partida cu Știința Miroslava din etapa a 6-a din Liga 3

CSM Ceahlăul a reacționat prin intermediul unui comunicat pe site-urile de socializare, negând că ar fi vorba de așa ceva, accentuând ideea că, de când a venit Florentin Petre (fostul mare fotbalist al lui Dinamo), antrenor, e prima înfrângere.

Ca un detaliu interesant, mai mult sau mai puțin de criticat, clubul din Piatra Neamț a decis să restricționeze mesajele în care echipa este sau va fi acuzată că a trântit partide, în cazul unor viitoare rezultate nefavorabile.

COMUNICAT

Meciurile la pariuri nu ne interesează

CSM Ceahlăul Piatra Neamț este un club care abia a împlinit 6 ani de existență și care promovează transparența și activitatea curată în sport, nu numai pentru că există regulamente, ci pentru că așa am înțeles că trebuie să ne promovăm imaginea și principiile. Ne dorim ca numele clubului să nu fie terfelit prin acuze și insinuări precum că echipa de seniori ar fi pierdut meciul de la Miroslava pentru anumite cote. Nu ne interesează acest aspect și nici un membru al clubului nu are voie să joace la pariuri. Avem un regulament de ordine interioară în care este stipulat așa ceva, avem un regulament al Federației Române de Fotbal clar în acest sens, deci CSM Ceahlăul nu va tolera niciodată un asemenea comportament. Cine riscă, sigur va plăti.

Să nu uităm totuși că este prima înfrângere în campionat cu Florentin Petre ca antrenor principal și a venit în urma unui meci în urma căruia am rămas fără puncte și, probabil, fără trei jucători pentru duelul de sâmbătă. Sau poate că ar trebui să ne acuzăm jucătorii că s-au accidentat și că nici astăzi, la trei zile de la meciul respectiv, nici unul dintre ei nu a putut face o alergare măcar?

Ținem să amintim tuturor suporterilor noștri că promovarea ne este și ne rămâne țelul și că o victorie la Miroslava ar fi însemnat rămânerea pe locul 2 la doar două puncte distanță și posibilitatea de a trece pe locul 1 în urma meciului direct de sâmbătă, 8 octombrie 2022, când la Piatra Neamț vine liderul Foresta Suceava.

Și cum până acum am ales ca să păstrăm pe pagina oficială de Facebook a CSM Ceahlăul doar comentariile care nu aduc jigniri nimănui, care nu conțin cuvinte injurioase, așa vom alege și de acum înainte să ne păstrăm linia și-n privința celor care aduc insinuări legate de pariuri. Astfel că am folosit și vom folosi și de aici înainte opțiunea de a interzice oricui accesul pe pagină. Acceptăm criticile, dar nu acceptăm mojicia. Cuvinte care denotă lipsă de educație vă rugăm să le utilizați pe paginile dumneavoastră personale și în discuțiile private pe care le puteți avea cu oricine.

Poate și pentru că am ales să acceptăm comportamentul civilizat în mediul on-line pe pagina noastră, astăzi ne putem bucura că avem peste 10.000 de urmăritori și peste 9.600 de utilizatori unici de conturi de Facebook ce ne apreciază”, precizează CSM Ceahlăul pe pagina de Facebook.

CSM Ceahlăul a condus cu 1-0 la pauza meciului cu Știința Miroslava, iar fanii au început acuzele de blat

În altă ordine de idei, insinuările suporterilor au venit ca urmare a modului în care a fost pierdută partida cu Știința Miroslava. Mai exact, CSM Ceahlăul a condus la pauză, în urma reușitei lui Patrick Petre de la 11 metri, din minutul 16, dar gazdele au întors în partea a doua.

Știința Miroslava s-a impus cu 3-1, în urma golurilor lui Franck Tchassem (min. 52 și 66) și Abraham Ayemantey (min. 75). Iată ce spunea Florentin Petre după eșecul cu Știința Miroslava:

Am avut un meci greu pe un teren greu la Miroslava contra unui adversar aflat într-un moment dificil. Am ratat din nou situații incredibil de favorabile și la 1-0 pentru noi, și la 1-1, și la 2-1 pentru ei. Dacă reușeam să marcăm al doilea gol nu plecam învinși de la Miroslava.

Așa însă suntem necăjiți și ne așteaptă o săptămână dificilă și nu numai că trebuie să trecem peste o înfrângere înaintea meciului contra liderului seriei, ci și pentru că avem probleme cu accidentările. Consider că am avut și mare ghinion cu cele trei accidentări care ne-au forțat să facem trei schimbări total neașteptate.

Două schimbări au fost în minutul 40, ambele forțate fiindcă erau accidentați portarul Bucur și Pîntea, și știm cu toții că Bucur este under și cât de mult contează în economia unui joc acest fapt. Plus că înainte de pauză l-am pierdut și pe Drugă, care dacă nu ieșea sunt convins că azi nu discutam despre o înfrângere a noastră la Miroslava.

Am încredere că vom fi puternici cu Suceava și că vom avea lângă noi un public numeros pentru a învinge Foresta și pentru a reveni la două puncte în urma lor în clasamentul seriei”.

CSM Ceahlăul, locul 2 în Seria 1 din Liga 3

Pe locul 2 în clasamentul Seriei 1 a Ligii 3 se află CSM Ceahlăul după șase etape, cu 11 puncte adunate în urma a trei victorii, două egaluri și un eșec. E la cinci puncte de liderul Foresta Suceava, singura formație a seriei fără eșec până acum, și are un punct peste locul 3, Şomuz Fălticeni.

În etapa a 7-a, care va fi în format live-text pe Liga2.ro, CSM Ceahlăul va evolua pe teren propriu, cu prima clasată, Foresta Suceava.

Rezumatul partidei Știința Miroslava – CSM Ceahlăul, scor 3-1

Foto și video: CSM Ceahlăul

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-6-16-meciuri-se-disputa-acum-joc-derby-la-reghin-dar-si-unul-interesant-la-alba-iulia-19247507

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/cel-putin-30-la-suta-din-banii-alocati-de-autoritatile-locale-in-sport-vor-fi-directionate-catre-programe-dedicate-copiilor-si-juniorilor-frf-si-ministrul-eduard-novak-au-salutat-proiectul-de-lege-ap-19248316

https://liga2.prosport.ro/liga-3/interviu-cu-stefan-odoroaba-artizanul-revelatiei-csm-alexandria-oamenii-erau-sceptici-intrebau-cine-sunt-dar-jucatorii-m-au-crescut-in-ochii-lor-e-gata-de-grupele-cupei-romaniei-19248138

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-blejoi-si-a-numit-un-nou-antrenor-dupa-despartirea-de-marius-visan-noul-principal-este-chiar-cel-demis-in-primavara-19248103

https://liga2.prosport.ro/liga-3/schimbari-de-antrenori-pe-banda-rulanta-in-liga-3-abia-a-trecut-etapa-a-4-a-dar-acs-muscelul-campulung-elite-si-a-demis-si-ea-principalul-19246322

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Oct. 2022, 14:11 Liga 3
Pe aceeași temă