Cristian Pustai continuă la CSM Ceahlăul! Antrenorul și clubul au bătut palma și au stabilit un obiectiv clar

Andrei PASCU 07 Dec. 2022, 20:53 Liga 3
Cristian Pustai continuă la CSM Ceahlăul! Antrenorul și clubul au bătut palma și au stabilit un obiectiv clar

CSM Ceahlăul a luat decizia de a continua cu Cristian Pustai la conducerea băncii tehnice. Numit în funcție la începutul lunii noiembrie, în urmă cu o lună, continuarea colaborării dintre club și antrenor pentru anul care vine avea la bază rezultatele echipei din Seria 1 a Ligii 3, iar acum s-a bătut palma pentru un proiect de promovare.

CSM Ceahlăul a avut un parcurs cu un eșec în cele patru runde de la venirea lui Pustai, două victorii și o remiză, dar echipa se află la două puncte de locul 4, care duce în play-off-ul de promovare.

CSM Ceahlăul și Cristian Pustai continuă colaborarea

Însă, obiectivul accederii în Liga 2 nu este luat în calcul doar la finalul acestui sezon, pentru că antrenorul Cristian Pustai a semnat un acord pe un an și jumătate din acest moment, până la finalul stagiunii următoare. Astfel, dacă nu reușește să ducă CSM Ceahlăul în Liga 2 în vara care vine, obiectiv foarte greu de realizat, atunci planurile se mută pentru campionatul 2023/2024.

În acest moment, CSM Ceahlăul are de recuperat 14 puncte în raport cu prima clasată, Foresta Suceava.

Cristian Pustai rămâne pentru promovare

Conducerea clubului CSM Ceahlăul Piatra Neamț și antrenorul Cristian Pustai au purtat astăzi, 6 decembrie 2022, o rundă de negocieri și s-a ajuns la concluzia că tehnicianul va continua pe banca grupării noastre.

Venit în urmă cu o lună, Cristian Pustai are ca obiectiv promovarea în Liga 2, fapt care se dorește a se realiza în vara anului 2023, iar în caz nu se reușește, atunci în vara anului 2024.

Alte detalii legate de lot, data pentru reunirea echipei după vacanță vor fi prezentate ulterior”, a anunțat CSM Ceahlăul pe pagina de Facebook.

Cristian Pustai a stabilit data reunirii la CSM Ceahlăul, 16 ianuarie

Cristian Pustai a început să contureze planurile pentru 2023, pentru perioada de pregătire, decizând să sune reunirea la mijlocul lunii ianuarie, la 16.

Vor avea loc cinci-șapte meciuri amicale, dar sunt luate în calcul și schimbări de lot, urmând a se lua decizii cu privire la ce jucători vor pleca, dar și ce jucători vor veni.

Până acum, clubul a renunțat la un fotbalist, la Luca Ciontea.

CSM Ceahlăul se va reuni pe 16 ianuarie 2023

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a intrat în vacanță, ultima întâlnire fiind pe 6 decembrie 2022, când a fost și un antrenament, dar și o întâlnire la un restaurant în oraș. La această ultimă acțiune din 2022 au participat toți jucătorii echipei de seniori, conducerea clubului, sponsorul Ioan Anton Măzărianu și conducerea tehnică.

Cristian Pustai a anunțat că echipa se va reuni în 2023 pe 16 ianuarie la Piatra Neamț. Aici vor fi primele antrenamente programate pentru reacomodare la efort și, cel mai probabil, tot acasă se va efecuta și cantonamentul de iarnă.

În opinia antrenorului principal, CSM Ceahlăul va juca în perioada premergătoare campionatului cel puțin cinci meciuri amicable, dar nu mai mult de șapte, asta în funcție și de numărul de jucători noi care va fi înregistrat.

Cât privește lotul, CSM Ceahlăul va căuta să îmbunătățească colectivul de jucători, urmând a se despărți de unii componenți ai formației actuale”, a precizat CSM Ceahlăul.

CSM Ceahlăul, pe 5 în Seria 1 din Liga 3 

CSM Ceahlăul ocupă locul 5 în acest moment, cu 24 puncte, la două puncte de locul 4, Dante Botoșani. Pe primul loc în Seria 1 din Liga 3 se află Foresta Suceava, 38 de puncte, urmată de Bucovina Rădăuți, 29 puncte, și CSM Bacău, tot 29 de puncte.

În ultima etapă din 2023, CSM Ceahlăul a trecut cu 2-1 de Știința Miroslava, acum pe locul 6 cu 22 de puncte. În runda a 16-a, prima din anul următor, formația din Piatra Neamț va întâlni Foresta Suceava, în deplasare.

Foto: CSM Ceahlăul Piatra Neamț

Andrei PASCU 07 Dec. 2022, 20:53 Liga 3
Pe aceeași temă