Claudiu Herea a bătut palma cu o echipă lider în Liga 3, după despărțirea de Metaloglobus

Marius ANGHEL 23 Dec. 2022, 20:25 Liga 2
Claudiu Herea a bătut palma cu o echipă lider în Liga 3, după despărțirea de Metaloglobus

Liderul Seriei a 4-a a Ligii 3 a perfectat și și-a prezentat oficial a treia achiziție din această iarnă.

CS Tunari nu vrea să mai rateze promovarea în Liga 2 și își întărește lotul cu fotbaliști cu experiența competiției în care vrea să urce din vară, în ciuda faptului că până acum nu și-a numit un nou antrenor principal după ce s-a despărțit de Valentin Negru încă de la începutul lunii noiembrie.

Claudiu Herea (32 de ani), liber de contract de la finalul lunii septembrie, când s-a despărțit, la pachet cu fratele său Ovidiu, de divizionara secundă Metaloglobus București, este cea mai recentă achiziție a ilfovenilor.

Claudiu Herea a semnat cu CS Tunari

Mijlocașul bucureștean care în cariera sa a jucat pentru Victoria Brănești, Viitorul Constanța, Rapid, CS Balotești, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Petrolul și Metaloglobus a semnat cu CS Tunari din postura de jucător liber de contract.

Despărțirea de Metaloglobus s-a produs în timpul primei părți a sezonului actual, într-un moment în care echipa nu mergea deloc bine și s-a schimbat antrenorul. La trupa din Pantelimon evolua de la începutul anului 2019.

”Oficial! Bine ai venit, Claudiu Herea!
În vârstă de 32 de ani, Herea evoluează pe postul de mijlocaş central, iar ultima dată a îmbrăcat tricoul grupării secunde Metaloglobus București. De-a lungul carierei, Claudiu Herea a mai jucat pentru Victoria Brăneşti, FC Viitorul Constanţa, Rapid Bucureşti, Sepsi Sf. Gheorghe și Petrolul Ploiești având 33 de meciuri disputate şi 3 goluri marcate în primul eşalon.
Clubul nostru îi urează bun venit in familia Tunarilor și cât mai multe performante in tricoul nostru”
GO GUNNERS!”, a anunțat CS Tunari achiziționarea jucătorului care cel mai mult în cariera sa a evoluat la Metaloglobus, în 85 de meciuri de Liga 2, în care a înscris de 26 de ori.

În actualul sezon a evoluat în 6 meciuri de Liga 2 pentru Metaloglobus și nu a înscris.

Alte două achiziții și șapte plecări la echipa ilfoveană care încă nu și-a numit un antrenor principal după despărțirea de Vali Negru

Anterior, CS Tunari a bătut palma cu doi jucători de la liderul din Seria a 5-a a Ligii 3, CS Blejoi: fundașul Bogdan Șandru și atacantul Cosmin Lambru. Șandru are experiență inclusiv în Liga 1, în timp ce Lambru, un produs al Petrolului, era căpitanul și golgheterul echipei din Blejoi.

Înainte de aceste prime două achiziții, echipa de lângă București a anunțat despărțirea de Vasile Mihai, Alexandru Dane, Antonio Dumitrescu, Gabriel Goicea, Dragoș Barabaș, Ștefan Ghinea și Daniel Mihalcea.

CS Tunari e pe locul 1 în Seria 4 a Ligii 3, cu 31 de puncte acumulate în 13 jocuri, la patru peste locul 2, SC Popești Leordeni, și la 11 de locul 3, Flacăra Moreni. Echipa care în sezonul trecut a ratat promovarea în Liga 2 în urma barajului decisiv cu Progresul Spartac nu are antrenor în acest moment, după ce rezilierea cu Valentin Negru s-a produs înainte de ultimele patru jocuri rămase de disputat în 2022. Interimatul a fost asigurat de antrenorul secund Alin Ilin.

Foto: Alex Nicodim (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-tunari-dubla-lovitura-pentru-cs-blejoi-alt-lider-din-liga-3-cei-mai-buni-jucatori-ai-prahovenilor-au-semnat-cu-ilfovenii-19256543

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-tunari-plecari-numeroase-19256430

Marius ANGHEL 23 Dec. 2022, 20:25 Liga 2
Pe aceeași temă