Modelu de înșelăciune! Un club din Liga 3 a scăpat de cei doi străini din lot mințindu-i. I-a pus să semneze că și-au primit salariile, dar, de fapt, și-au dat acordul pentru reziliere

Modelu de înșelăciune!** Un club din Liga 3 a scăpat de cei doi străini din lot mințindu-i. I-a pus să semneze că și-au primit salariile, dar, de fapt, și-au dat acordul pentru reziliere

După un final de tur încheiat dezamăgitor, în discordanță cu rezultatele obținute până atunci, Înainte Modelu a decis să facă schimbări în lot, iar primii doi jucători la care a renunțat au fost cei doi străini din lot, bulgarul Dimov Velizar și grecul Dimitrios Keramidas. Clubul călărășean a obținut rezilierea contractelor printr-o înșelăciune. Celor doi li s-a spus să semneze că și-au primit salariile, însă, de fapt, și-au dat acordul pentru rezilierea amiabilă, după cum spune unul dintre jucători.

Înainte Modelu a avut un parcurs aproape excelent în acest sezon de Liga 3. Până la derby-ul județean cu cealaltă echipă din Călărași prezentă în Seria a 2-a. După două remize (3-3 cu Axiopolis și 1-1 cu CS Afumați) și o înfrângere (0-2 pe terenul liderului Unirea Slobozia) în startul campionatului, formația manageriată de Marcel Ploaie a avut apoi o serie de șapte meciuri consecutive doar cu victorii, rezultate care țineau echipa pe locul 4, la doar un punct în spatele primei clasate Unirea Slobozia.

A urmat derby-ul județean de pe teren propriu cu Mostiștea Ulmu, cedat dramatic, cu 2-5, după ce în minutul 84 scorul era 2-2. Apoi, în ultimele patru etape, Înainte a pierdut trei dintre meciuri și a încheiat turul pe locul 5, la 11 puncte în spatele primei clasate.

Finalul turului a adus și primele despărțiri la echipa din Modelu. Gruparea călărășeană s-a descotorosit de cei doi stranieri din lot într-un mod neprofesionist. Bulgarul Dimov Velizar și grecul Dimitrios Keramidas au fost păcăliți de conducătorii clubului. Celor doi li s-a spus că trebuie să semneze un act scris în limba română că și-au primit salariile, lucru pe care l-au și făcut, fără să-și consulte agentul, pe Andrei Balmoș. Numai că respectivul act reprezenta, de fapt, acordul de reziliere a contractului.

„Înainte de a pleca acasă, ni s-a dat să semnăm o hârtie scrisă în limba română și ni s-a spus că iscălim pentru că ne-am primit salariile. După trei zile, am fost scoși din grupul de Whatsapp și cineva de la echipă ne-a spus că am semnat, de fapt, pentru rezilierea contractelor”, a spus, pentru Liga2.ro, grecul Dimitrios.

Grecul Dimitrios Keramidas a fost jucător de bază în tur la Înainte Modelu, în timp ce bulgarul Dimov Velizar a evoluat rar, fiind mai mult accidentat. Aventura lor în România s-a încheiat după ce au semnat ca primarii.

Pe aceeași temă