EXCLUSIV | Bobi Verdeș, demis de la Vedița Colonești! Fiul primarului, fost fundaș la FC Argeș și ”U” Cluj, favorit să-i ia locul. Mai mulți fotbaliști vor să părăsească echipa

Răzvan STÎNGĂ 15 Dec. 2020, 18:02 Liga 3
EXCLUSIV | Bobi Verdeș, demis de la Vedița Colonești! Fiul primarului, fost fundaș la FC Argeș și ”U” Cluj, favorit să-i ia locul. Mai mulți fotbaliști vor să părăsească echipa

Bobi Verdeș (40 de ani) nu mai este antrenorul echipei Vedița Colonești, după ce a fost demis. Fostul atacant a dus clubul pe locul 2 în Seria 6 din Liga 3, dar conducerea a considerat că e nevoie de o schimbare, din diferite motive. Verdeș a vorbit pentru Liga2.ro despre vestea neașteptată.

Bobi Verdeș: ”Câțiva dintre jucători mi-au spus că vor să plece”

Își făcea ”temele” pentru reluarea campionatului iar anunțul a fost unul surprinzător, după cum a declarat. Nu se aștepta la o astfel de decizie, ținând cont de parcursul din acest sezon. A început să facă demersurile să-și primească banii până la finalul contractului scadent la finalul actualului an fotbalistic.

Demiterea lui Bobi Verdeș ar putea aduce plecări importante de la Vedița Colonești. Câțiva dintre jucători au anunțat că părăsesc echipa odată cu el.

”Mă gândeam la strategia pentru anul următor, dar am fost înștiințat că mi s-a reziliat contractul. La o zi după ce m-au anunțat, am luat legătura cu președintele Emilian Hulubei de la AFAN, să-mi primesc banii până în vară, până când îmi expira contractul.

Am făcut un grup unit la Colonești, frumos, eram ca o familie. Jucătorii m-au sunat imediat ce s-a aflat că plec și au spus că le pare rău că nu o să mai lucrăm împreună. Acesta e fotbalul. Câțiva dintre ei mi-au spus că vor să plece și ei, că dacă nu rămân eu, nu mai rămân nici ei. Vreo cinci jucători mi-au zis asta

Dacă e și o parte bună în toată această situație, e că s-a întâmplat acum, în perioada de pauză, pentru că altfel îți găsești echipă. Sper să nu stau prea mult pe tușă, să mă întorc cât mai repede la treabă, ca să nu pierd ritmul”, a spus Bobi Verdeș pentru Liga2.ro.

Fiul primarului, fost fundaș la ”U” Cluj și FC Argeș, îi poate lua locul 

În pole position pentru preluarea postului lăsat liber de Verdeș se pare că este Nicolae Stan, fiul primarului din Colonești. Mircea Stan a fost fundaș în Liga 1 și a jucat pentru ”U” Cluj, FC Argeș, FC Brașov, Farul și CS Mioveni.

Întrebat de această posilbilitate, ca fiul primarului să vină în locul său la Vedița Colonești, Bobi Verdeș nu a vrut să dea prea multe informații. ”E posibil orice”, a fost singura reacție a antrenorului, la întrebarea reporterului.

Bobi Verdeș urma să aibă o discuție cu conducerea 

În urmă cu doar câteva săptămâni, la începutul lui decembrie, Liga2.ro a realizat un interviu cu Bobi Verdeș, în care vorbea despre situația de la Vedița Colonești. La momentul respectiv spunea că e nevoie de schimbări la echipă, pentru a putea ataca promovarea cu șanse mai mari. Vorbea chiar de o discuție cu conducerea pe această temă.

”O să avem o discuție cu conducerea, să vedem cum facem să ridicăm ștacheta pentru anul următor. Au fost și ceva probleme la ultimele jocuri de acum, pentru că în ultimele meciuri am avut 14-15 jucători pe foaie, din cauza COVID-ului. În ultimele trei meciuri am avut trei cazuri. A fost și un jucător care a plecat.

E nevoie să discutăm și să vedem cum îmbunătățim echipa, pentru că e nevoie. Cum am spus, returul va fi mai greu decât turul. E nevoie de câteva lucruri ca să promovăm. Până acum, ce s-a întâmplat, a fost o surpriză.

Cred că suntem printre ultimele echipe în privința bugetului. Am fi sub jumătatea clasamentului ca buget, celelalte sunt până la urmă echipe din orașe, cu tradiție. Noi suntem o comună mică și de aceea sunt și mai fericit pentru ce am făcut până acum. Mai avem însă de muncă”, declara Bobi Verdeș la momentul respectiv. Discuțiile nu au mai avut loc, iar acum a primit vestea că echipa va continua sezonul fără el.

Vedița Colonești a terminat anul cu șase victorii, două egaluri și două înfrângeri, înregistrate într-un tur și o etapă din retur. Are 20 de puncte, cu unul mai puțin decât prima clasată, ACSO Filiași, și cu două peste Sporting Roșiori, locul al 3-lea.

Foto: Arena Olteană 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-afumati-a-terminat-anul-pe-primul-loc-in-seria-3-din-liga-3-neinvinsa-dar-antrenorul-vasile-neagu-anunta-mai-multe-transferuri-importante-vrea-promovarea-putem-readuce-echipa-in-liga-2-19162555

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-analiza-lui-valentin-barbulescu-la-final-de-2020-capitanul-stelei-despre-plusurile-si-minusurile-echipei-dupa-10-etape-din-liga-3-si-omagiul-pentru-martin-tudor-sper-sa-promovam-p-19162527

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foto-eveniment-caritabil-pe-strazile-din-piatra-neamt-csm-ceahlaul-a-intra-la-joc-intr-un-amical-cu-echipa-de-futsal-a-orasului-si-a-dat-o-mana-de-ajutor-19162341

Răzvan STÎNGĂ 15 Dec. 2020, 18:02 Liga 3
Pe aceeași temă