Asistăm la primul abandon în actualul sezon de Liga 3? Tractorul Cetate, aproape de a se retrage din campionat. Motivul pentru care nu s-a prezentat la meciul cu Alexandria

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 08 Nov. 2019, 17:48 Stiri
Asistăm la primul abandon în actualul sezon de Liga 3?** Tractorul Cetate, aproape de a se retrage din campionat. Motivul pentru care nu s-a prezentat la meciul cu Alexandria

Tractorul Cetate este aproape de a abandona competiția în Seria a 3-a a Ligii 3 din cauza problemelor financiare. Ar fi prima echipă care s-ar retrage în acest sezon din campionat și a doua la nivel de ligi naționale, după ce Daco-Getica București a părăsit Liga 2 după 13 etape.

Formația doljeană Tractorul Cetate nu a făcut deplasarea pentru meciul de astăzi, din etapa a 12-a a Ligii 3, cu CSM Alexandria, informând FRF că nu se va prezenta la acest joc, astfel că îl va pierde la „masa verde”, cu 3-0. Pe surse, se pare că jucătorii nu au mai dorit să facă deplasarea din banii proprii, în condițiile în care nu au încasat nici salarii, nici prime și nici măcar bani de transport.

„Meciul de fotbal dintre echipele CSM Alexandria – ACS Tractorul Cetate vineri 08.11.2019 NU SE DISPUTĂ‚!!!
Echipa oaspete nu se prezintă la acest joc!!!”
, a anunțat, în ziua jocului, echipa gazdă, CSM Alexandria, pe pagina sa de Facebook. Cu o zi înainte, partida era programată.

Rămâne de văzut dacă la unica deplasare rămasă din tur, cea de la Pucioasa, va fi rezolvată problema transportului, altfel formația de la Dunăre va acumula a doua neprezentare și va termina prematur parcursul la nivelul Ligii a 3-a, la prima sa prezență în acest eșalon.

Liga2.ProSport.ro a prezentat pe larg problemele financiare de la clubul doljean, iar unii dintre jucători au declarat chiar că au fost contactați de terți pentru a se preda într-un meci de campionat, cel de la Unirea Bascov.

După 12 etape desfășurate în Liga 3, Tractorul Cetate este pe locul 14 în clasamentul Seria a 3-a, cu 10 puncte, iar în etapa a 13-a ar trebui să joace pe teren propriu cu SR Municipal Brașov (locul 11).

Retragerea din campionat înainte de finalul turului ar însemna anularea rezultatelor înregistrate în acest sezon de Tractorul Cetate, iar clasamentul Seriei a 3-a va avea de suferit.

Rezultatele, marcatorii și clasamentul după desfășurarea etapei a 12-a a Ligii 3, Seria 3, le poți vedea aici.

Articol scris de Cosmin STAICU
 

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 08 Nov. 2019, 17:48 Stiri
Pe aceeași temă