A dat două goluri și a plecat! Gueye Mansour s-a despărțit de Flacăra Horezu și a semnat cu o altă echipă din Liga 3

Adrian MUJEA 15 Sep. 2020, 13:47 Liga 3
A dat două goluri și a plecat! Gueye Mansour s-a despărțit de Flacăra Horezu și a semnat cu o altă echipă din Liga 3

Senegalezul Gueye Mansour (34 de ani) și-a reziliat contractul cu Flacăra Horezu, imediat după jocul din prima etapă a noului sezon al Ligii 3, și a semnat cu o altă echipă din același eșalon fotbalistic, cu Sportul Șimleul Silvaniei.

Africanul a marcat cele două goluri ale echipei vâlcene în deplasarea de la Petroșani, scor 2-2 cu SCM Jiul, dar la finalul jocului l-a anunțat pe antrenorul Adrian Popa că vrea să plece. Mansour revenise la Flacăra la finalul lunii august, după o perioadă în care a așteptat clarificarea situației financiare a trupei din Horezu.

Gueye Mansour lasă Flacăra Horezu pentru Sportul Şimleu Silvaniei

”Omul-foarfecă” a ajuns la un acord cu o altă echipă de Liga a 3-a, Sportul Şimleu Silvaniei, din județul Sălaj, după ce a avut ofertă și de la Gilortul Târgu Cărbunești.

”Avem condiții bune aici, la Șimleu, nici nu mă așteptam, oamenii sunt interesați să facă echipă o bună. Vrem să promovăm la Liga a 2-a. Flacăra are mulți copiii, se va chinui mult în acest campionat, bine că nu a pierdut la Petroșani. Jucătorii de valoare au părăsit echipa, nu au fost motivați să rămână”, a spus Mansour.

Senegalezul a mai lucrat cu antrenorul de la Șimleu, George Zima (foto, alături de Mansour Gueye), în 2018, la ACS Șirineasa, actuala Viitorul Pandurii Târgu Jiu și fostă Energeticianul.

Sportul Şimleu Silvaniei este o nou-promovată în Liga 3, iar în prima etapă a înregistrat tot o remiză, tot 2-2, pe teren propriu, cu SCS Sânmartin.

Sportul Şimleu Silvaniei face parte din Seria a 10-a a Ligii 3, în timp de Flacăra Horezu activează în Seria a 7-a.

Fiul lui Mansour Gueye dă probe la Liverpool

Băiatul atacantului, Mohamed (9 ani), a ajuns la Liverpool, urmând să dea probe la Academia lui Liverpool.

”Mohamed a ajuns deja la Liverpool, dar încă nu s-au dat probele pentru copii, urmează în perioada următoare. Băiatul are mult talent, are viteză, tehnică, joacă tot atacant și eu sper să mă întreacă. Sper să rămână acolo, în Anglia, ar fi un pas mare pentru el”, a mai spus cel căruia i se zice ”Omul-foarfecă” pentru golurile pe care le-a marcat la Poli Timișoara.

În cariera sa de jucător, Mansour Gueye a jucat pentru Servette (Elveția), Poli AEK, CS Buftea, ACS Poli, Gloria Buzău, Ordabasy (Kazahstan), Hajer (Arabia Saudită), Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria), Talarrubias (Spania), ACS Șirineasa, Ripensia Timișoara și Flacăra Horezu.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-a-luat-startul-cu-doua-meciuri-amanate-din-cauza-infectarilor-cu-covid-19-acum-se-joaca-patru-partide-19147518

Adrian MUJEA 15 Sep. 2020, 13:47 Liga 3
Pe aceeași temă