A ajuns pe mâna tatălui! Patrick Petre și-a găsit echipă după despărțirea de Farul

Patrick Petre (22 de ani) și-a găsit o nouă echipă pentru care să evolueze după despărțirea de Farul. Fostul dinamovist coboară în Liga 3, acolo unde a ajuns la Dacia Unirea Brăila, chiar formația pe care o antrenează tatăl său, Florentin Petre. Mijlocașul este prima achiziție din această iarnă a fostei divizionare secunde.

Liber de contract după ce s-a despărțit de Farul Constanța, echipă unde ajungea în vara trecută și la care spera să impresioneze pentru a reveni în Liga 1, dar unde a eșuat, Patrick Petre (22 de ani) și-a găsit un nou club pentru care să evolueze. Mijlocașul a semnat cu fosta divizionară secundă Dacia Unirea Brăila, aflată într-o situație delicată la finalul turului, pe penultima poziție în Seria 2 a Ligii 3, retrogradabilă.

„🔖 Patrick Petre a semnat cu Dacia Unirea Brăila!
📌 Noul jucător al Daciei Unirea este născut pe 9 Mai 1997 și evoluează ca mijlocaș ofensiv!
Patrick a evoluat în Liga 1 pentru FC Dinamo București, Sepsi Sfântul-Gheorghe și Politehnica Iași, iar în acest tur a fost legitimat la Farul Constanța!
💪🏻 Bine ai venit, PATRICK! MULT SUCCES!
🔵⚪️ DUB”
, a anunțat clubul Dacia Unirea Brăila.

În cariera sa, Patrick Petre a jucat în Liga 1 pentru Dinamo, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Poli Iași, iar în Liga 2 la Farul Constanța. La echipa de la malul mării a ajuns înaintea meciului din etapa a 6-a, cu FK Csikszereda, când a și debutat, și în 15 partide a fost utilizat de opt ori, de șase ori ca titular, nereușind să înscrie.

Dacia Unirea s-a despărțit de cinci jucători, iar altora doi le-a dat ultimatum

Altfel, după un tur de sezon aproape dezastruos, cu doar 8 puncte acumulate în 15 etape, Dacia Unirea Brăila l-a reconfirmat ca antrenor pe Florentin Petre și a renunțat la cinci jucători.

Abdulfatai Yunus, Frederic Bady, Valentin Munteanu, Brice Goupy și Anis Libotte și-au reziliat contractele cu fosta devizionară secundă, în timp ce jucătorilor Cisse Oumar și Jean Claude Essomba li s-a acordat termen data de 15 ianuarie pentru a-și rezolva problemele cu permisul de ședere, în caz contrar urmând a li se propune rezilierea contractelor.

Reunirea lotului Daciei Unirea va avea loc luni, 13 ianuarie, la ora 14:30, la stadionul Municipal din Brăila, urmând ca în perioada 3-12 februarie să efectueze un cantonament montan centralizat în zona Brașovului.

Dacia Unirea Brăila iernează pe loc retrogradabil la finalul turului Ligii 3, pe locul 15, penultimul, al Seriei a 2-a. Prima clasată deasupra zonei roșii, CS Medgidia, are 12 puncte.

Pe aceeași temă