Zicu l-a convins! Vlad Mihalcea a lăsat FC Brașov pentru Concordia Chiajna. Dan Alexa, despre plecarea mijlocașului

Adi MARICA 12 Aug. 2022, 19:10 Liga 2
Zicu l-a convins! Vlad Mihalcea a lăsat FC Brașov pentru Concordia Chiajna. Dan Alexa, despre plecarea mijlocașului

Vlad Mihalcea (23 de ani) și-a găsit rapid echipă după plecarea de la FC Brașov, club care a întârziat să-i ofere un nou contract, iar jucătorul s-a simțit nerespectat și a decis să nu mai aștepte.

Mijlocașul brașovean s-a înțeles cu Concordia Chiajna, echipă tot din Liga 2, astfel că îi va fi adversar fostului său club.

Dan Alexa, despre plecarea lui Vlad Mihalcea de la FC Brașov: ”Au durat ceva negocierile, dar el nu a mai așteptat și a plecat”

Se pare că trecerea lui Vlad Mihalcea la Concordia Chiajna s-a făcut la solicitarea lui Ianis Zicu, antrenor care este convins că îi poate relansa cariera talentatului mijlocaș brașovean care la 17 ani era achiziționat de FCSB și debuta în prima ligă.

Despre plecarea lui Mihalcea de la FC Brașov a vorbit și antrenorul Dan Alexa. ”Mihalcea este un jucător foarte talentat, un băiat de caracter și care îmi este drag. Din păcate pentru el, Mihalcea nu a știu să-și pună în valoare cu adevărat talentul pe care îl are decât sporadic. Știu că s-a negociat cu el. Au durat ceva negocierile, dar el nu a mai așteptat și a plecat. Sunt convins că orice echipă care îl va lua va beneficia de un plus de talent. FC Brașov este acum o echipă în reconstrucție, au fost aduși jucători cu experiență care eu cred că ne pot ajuta”, a spus Alexa.

Vlad Mihalcea vrea să-și relanseze cariera la Concordia Chiajna, din nou

Ajuns la 23 de ani, Mihalcea spune că va da un restart carierei. ”În ultima vreme am avut discuții cu mai multe cluburi din Liga 2. Voi semna în curând. Vreau să joc, acesta este obiectivul meu imediat, nu partea financiară”, declara, ieri, Mihalcea, care în sezonul trecut de Liga 2 a prins 22 de meciuri la FC Brașov, doar 9 ca titular și în toate fiind schimbat, și a marcat 4 goluri.

Miercuri, Vlad Mihalcea a fost la stadionul Tineretului, și-a luat ”la revedere” de la colegi și antrenori și a plecat de la FC Brașov! ”Eu m-am antrenat toată vara, vedeam că vin jucători și semnează imediat contractele, iar eu eram tot amânat! Săptămâna trecută am ajuns la un acord pentru un nou contract, dar zilele au trecut și nu am mai primit niciun semn! L-am sunat eu pe președinte la începutul acestei săptămâni, mi-a spus că este într-o ședință și nu am mai fost sunat înapoi! Te doare când ești tratat așa, mai ales că eu aici am fost crescut și chiar am crezut că FC Brașov este cea mai bună variantă. Am decis că este mai bine să plec, mi-am luat la revedere de la colegi și antrenori. Cu antrenorul Dan Alexa chiar nu am avut niciun fel de probleme, chiar cred că este un antrenor de nota 10. Nu el este de vină pentru faptul că nu am rămas în lot. Le urez baftă și să nu mai treacă prin toate problemele din sezonul trecut, când echipa a ajuns să joace la barajul pentru evitarea retrogradării”, spunea Mihalcea pentru Liga2.ro.

În cariera sa, Vlad Mihalcea a jucat la seniori pentru FCSB, ACS Poli Timișoara, Academica Clinceni, FC Voluntari, Universitatea Cluj, Aerostar Bacău și FC Brașov.

A 13-a nou-achiziție a ilfovenilor antrenați de Ianis Zicu, al doilea jucător trecut de la Brașov la Chiajna

Noua echipă a lui Vlad Mihalcea joacă astăzi, vineri, la Miercurea Ciuc, în debutul etapei a 2-a a Ligii 2. Mijlocașul nu a prins lotul de 20 de jucători ales de Ianis Zicu, asta poate și pentru că ilfovenii nu au reușit să-l legitimeze în timp util.

Prin aducerea lui Mihalcea, Concordia Chiajna ajunge la 13 noi-achiziții făcute în această vară, după ce din lotul cu care a încheiat sezonul trecut a păstrat numai patru jucători!

Jucătorii semnați de echipa ilfoveană în această campanie de achiziții de vară: Martin Chudy (SKF Sered / Slovacia), Radu Simion (FC Pucioasa), Petre Goge (Rapid), Luka Maric (FC Brașov), Sorin Bușu (FC U Craiova), Leonard Alexandrescu (CS Mioveni), Paul Pațurcă (Gloria Buzău), Mihai Constantinescu (Petrolul), Robert Mustacă (Farul), Nicolae Negoi (Înainte Modelu), Albert Voinea (CS Mioveni) și Mediop Ndiaye (CSM Reșița).

Tot în această vară, de la FC Brașov la Concordia a ajuns fundașul Luka Maric, în timp ce în sens invers a trecut Andrei Marc, căpitanul ilfovenilor în ultimele sezoane.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-mihalcea-s-a-saturat-sa-fie-ignorat-si-a-plecat-de-la-fc-brasov-vedeam-ca-vin-jucatori-si-semneaza-imediat-contractele-iar-eu-eram-tot-amanat-te-doare-cand-esti-tratat-asa-19240325

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-si-concordia-chiajna-joaca-in-deschiderea-etapei-a-2-a-a-ligii-2-meciul-incepe-de-la-ora-1830-19240444

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-tinteste-cu-minaur-baia-mare-prima-victorie-in-noul-sezon-dar-si-primul-succes-cu-dan-alexa-antrenor-trebuie-sa-aratam-bine-echipa-trebuie-sa-arate-o-crestere-19240419

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-incepe-noul-sezon-de-liga-2-cu-un-lot-schimbat-aproape-in-totalitate-doar-patru-jucatori-au-fost-pastrati-dintre-cei-care-au-jucat-barajul-cu-chindia-iar-noile-achizitii-sunt-in-nu-19239572

Adi MARICA 12 Aug. 2022, 19:10 Liga 2
Pe aceeași temă