Visul continuă pentru Rapid și Mihai Iosif: ”Suntem fericiți! Rapidul s-a pornit!” Giuleștenii au trei victorii consecutive în play-off și sunt și mai aproape de Liga 1

Anda DELIU 15 Apr. 2021, 19:50 Liga 2

Rapid continuă parcursul perfect în play-off după succesul cu 2-1 obținut la Timișoara, in extremis cu ASU Poli, în ciuda unei prestații modeste a giuleștenilor la acest joc. Mihai Iosif a rămas modest și a spus că liderul mai are șapte etape de jucat până la promovarea sigură.

Antrenorul Rapidului spune că se aștepta la un meci greu la Timișoara.

”E un lucru foarte bun că am obținut această victorie foarte grea. Știam că va fi un meci greu, ca toate celelalte din play-off. Am întâlnit un adversar foarte bun, o echipă foarte bine organizată, dar am crezut în șansa noastră până la sfârșit”, a precizat Iosif la interviurile flash de după meci.

Rapidul s-a pornit spre Liga 1

Cu o mulțime de fani care așteaptă revenirea trupei alb-vișinii în prima ligă, Mihai Iosif reușește în același timp să transmită și un mesaj de entuziasm, dar și de precauție.

”Este un parcurs foarte bun, dar toate echipele sunt echilibrate valoric. Suntem fericiți! Rapidul s-a pornit! Mai avem încă 7 pași”, a precizat Iosif, al cărui contract de antrenor principal a fost prelungit în această săptămână cu un an și jumătate.

Cu Iosif ca antrenor principal în locul lui Nicolae Grigore, Rapid a înregistrat cinci victorii în tot atâtea meciuri: 4-0 cu Dunărea Călărași, 4-2 cu Metaloglobus, în sezonul regular, 1-0 cu FK Csikszereda, 4-1 cu Dunărea Călărași și 2-1 cu ASU Poli, în play-off.

Poli și Rapid se iubesc la infinit

Altfel, antrenorul rapidist a spus că s-a simțit bine la Timișoara și dorește ca și ASU Poli să promoveze. ”Mulțumim pentru ospitalitate orașului Timișoara. Niște suporteri minunați și ne-am bucura să vă vedem împreună în Liga 1”, a conchis Iosif.

Rapid a revenit pe locul 1 în play-off, cu 42 de puncte, devansând-o din nou la golaveraj pe ”FC U” Craiova. Giuleștenii joacă luni, de la ora 21:00, în etapa a 4-a, chiar la Craiova.

Foto: Leczki Jozsi și Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-intoarce-spectaculos-meciul-cu-poli-care-era-invingatoare-pana-in-minutul-87-giulestenii-revin-pe-primul-loc-in-play-off-19179674

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-fratesc-pe-dan-paltinisanu-asu-poli-si-rapid-joaca-de-la-ora-1630-timisorenii-isi-pot-lua-adio-de-la-locurile-direct-promovabile-giulestenii-vor-din-nou-pe-locul-1-19179599

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-3-dunarea-calarasi-cs-mioveni-incepe-de-la-ora-1630-in-play-off-alte-trei-jocuri-din-intermediara-din-play-out-au-startul-la-ora-1700-19179242

Anda DELIU 15 Apr. 2021, 19:50 Liga 2
Pe aceeași temă