Viorel Moldovan ridică un semn de întrebare după rezultatele slabe ale Petrolului: ”De trei ani e același film, au venit antrenori și jucători. Toți au fost slabi?” Concluzia trasă și mesajul pentru suporteri

Andrei PASCU 30 Oct. 2020, 23:05 Liga 2
Viorel Moldovan ridică un semn de întrebare după rezultatele slabe ale Petrolului: ”De trei ani e același film, au venit antrenori și jucători. Toți au fost slabi?” Concluzia trasă și mesajul pentru suporteri

Petrolul nu are o traiectorie așa cum își dorea la începutul campionatului. După nouă meciuri în Liga 2, ploieștenii sunt abia pe locul 7, chiar dacă își propun și de această dată promovarea. Problemele cele mai mari au venit pe teren propriu, unde a fost obținută o singură victorie în cinci meciuri.

Viorel Moldovan: ”Ăsta-i fotbalul, nu e matematică. Facem greșeli, și individuale și colective” 

Ultimul rezultat care a adus noi nemulțumiri în jurul echipei a venit tot în urma unei confruntări pe ”Ilie Oană”, 1-1 cu CSM Slatina. Antrenorul Viorel Moldovan a vorbit despre aceste lipsuri pe care le are echipa în anumite momente din jocurile de la Ploiești. Fostul mare atacant al naționalei nu este însă în totalitate supărat. În ciuda rezultatelor nefavorabile, a scos în evidență că jucătorii au dominat partidele, dar că nu au reușit să marcheze.

După meciuri, din punctul meu de vedere, destul de bune, în care am controlat jocul și am dominat adversarii… Dar în care nu am reușit să facem diferența pe tabela de scor, să înscriem, atât cu Farul, cât și cu Călărași, cu care am făcut o primă repriză extraordinară, cu situații de gol foarte mari, chiar și cu Craiova am controlat jocul, dar n-am reușit să înscriem.

Apoi cu Slatina am fost egalați, din păcate, pe finalul jocului, după o prestație bună, zic eu… Ăsta-i fotbalul, nu e matematică.  Facem greșeli, și individuale și colective, practic ne-am bătut singuri în toate aceste jocuri de pe teren propriu”, a declarat Viorel Moldovan pentru Fanatik.

Viorel Moldovan: ”Nici o casă nu o construiești într-o zi” 

Moldovan le-a răspuns celor care îl critică și care sunt nemulțumiți de rezultatele Petrolului, menționând că e nevoie de timp pentru ca echipa să joace după viziunea lui. Speră ca etapele până la acel moment să treacă repede, iar de atunci este convins că Petrolul nu numai că nu va mai avea probleme cu echipele de pe ultimele locuri, ci va reuși să facă rezultate importante și cu contracandidatele la promovare.

Lumea nu înțelege și așteaptă rezultatele imediat. Dar e mult de muncă pentru că trebuie să omogenizez echipa, să sudez relațiile de joc, astea nu se fac de pe o zi pe alta. Nici o casă nu o construiești într-o zi. Ai nevoie de timp, este adevărat și că timpul este prețios, obiectivele presează, mai ales la o echipă ca Petrolul, sunt obiective ambițioase, dar sunt și anumite etape de parcurs până la îndeplinirea lor.

Și eu sper să le parcurgem cât mai repede, să ne revenim și să începem să câștigăm jocurile, mai ales pe teren propriu, pentru că afară, ați văzut, ne manifestăm, ne descurcăm mult mai ușor”, a mai punctat Viorel Moldovan, care a avut un mesaj și pentru suporteri.

Antrenorul le-a transmis că rezultatele din ultimii ani, în care Petrolul nu a reușit promovarea, trebuie să le dea de gândit. Indiferent de câți jucători și antrenori au fost schimbați, echipa tot nu a reușit promovarea și s-a văzut nevoită să evolueze în Liga 2.

Trebuie să înțeleagă și ei că nu există o baghetă magică să induci rapid ce gândești, să transformi lucrurile într-un timp atât de scurt. Ar fi extraordinar… De trei ani de zile e același film, an de an au venit antrenori au venit garnituri de jucători, au plecat garnituri de jucători, au plecat antrenori, au venit jucători, au plecat jucători, au plecat antrenori.

Acum, oare toți jucătorii care au venit și au plecat au fost slabi? Toți antrenorii care au venit și au plecat au fost slabi? Știu că suporterii nu mai au răbdare, știu că sunt foarte efervescenți, vor să se realizeze totul rapid, dar sunt etape de parcurs. Eu sunt convins că vom prinde play-off-ul și ne vom bate la promovare”, a mai spus Moldovan.

Petrolul n-a câștigat contra Rapidului sezonul trecut 

Petrolul este pe locul 7 în Liga 2, iar în următorul meci va evolua pe teren propriu, contra unui adversar tradițional, Rapid. Confruntarea este programată în etapa cu numărul 11, pe 7 noiembrie de la ora 11:00. Sezonul trecut, cele două au jucat de două ori și au rezultat o victorie pentru Rapid (1-0 în Regie) și un egal (0-0 pe ”Ilie Oană”).

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/special/fotbalistii-vindecati-de-covid-19-nu-vor-mai-fi-retestati-timp-de-trei-luni-de-zile-noul-protocolul-medical-pentru-desfasurarea-competitiilor-19154889

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-csm-slatina-se-joaca-de-la-ora-1700-gazarii-au-rezultate-dezastruoase-pe-ilie-oana-oltenii-n-au-castigat-in-deplasare-in-liga-2-19154728

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-pandurii-nu-face-deplasarea-pentru-meciul-de-la-miercurea-ciuc-desi-doar-un-component-al-lotului-a-fost-depistat-pozitiv-dsp-gorj-ne-a-spus-ca-nu-ne-da-aviz-fiindca-jucatorul-a-19155198

 

 

 

Andrei PASCU 30 Oct. 2020, 23:05 Liga 2
Pe aceeași temă