Viorel Moldovan, după o nouă prestație modestă a Petrolului, eșecul cu ASU Poli: ”Cred eu că meritam mai mult”

Anda DELIU 21 Nov. 2020, 18:59 Liga 2

Petrolul Ploiești nu prea pare să se regăsească după ce a avut din nou de-a face cu perfidul coronavirus. După înfrângerea cu Aerostar Bacău (scor 1-4), prahovenii au cedat și la Timișoara, cu 1-0, în fața celor de la ASU Politehnica. Pe final, după minutul 70, ”găzarii” au revenit în joc și au reușit să aibă un șut în bară, prin Pol Roige, dar fără folos. Viorel Moldovan crede că formația sa merita mai mult din acest meci din etapa a 13-a a Ligii 2.

Cu toate că Petrolul nu a arătat deloc ca o echipă ce își propune să promoveze, și a mișcat ”în front” abia pe final, Moldovan consideră că Petrolul nu merita să plece învinsă din Banat. Golul l-a primit în minutul 32, din partea croatului Stjepan Plazonja.

”Am început jocul destul de reținuți. După încasarea golului am avut o reacție foarte bună. Am reacționat pozitiv și cred eu că meritam mai mult de la acest meci. Am controlat, cel puțin a doua repriză, în totalitate. Din păcate, nu am reușit să egalăm. Am avut posibilitatea, am avut și o bară să intrăm în meci, să facem 1-1. Una peste alta, am pierdut acest joc. Ne doream foarte mult să obținem un rezultat pozitiv aici la Timișoara, împotriva unei echipe solide, o echipă foarte bună. Dar nu am reușit acest lucru”, a declarat Moldovan despre jocul cu ASU Poli.

Fostul atacant trecut și pe la Poli îi urează Timișoarei să revină în prima ligă

Viorel Moldovan a jucat la Poli Timișoara, cea a lui Marian Iancu, o scurtă perioadă, acum mai bine de un deceniu.

Actualul antrenor al Petrolului spune că s-au schimbat mult în capitala Banatului, dar că revine cu plăcere pe tărâmul alb-violet și ar vrea să revadă orașul din nou în Liga 1.

”S-au schimbat foarte mult lucrurile. Eu sper din tot sufletul ca mai devreme sau mai târziu, Timișoara să aibă o echipă pe prima scenă fotbalistică, pentru că acest oraș merită. Am amintiri foarte plăcute din perioada mea, cât am jucat pentru Poli. Un respect deosebit pentru toată lumea, m-am simțit foarte bine aici. Urez succes în continuare lui Poli”, a punctat Moldovan despre acest aspect.

Cu 17 puncte, Petrolul este acum pe locul 10 în Liga 2, la egalitate cu Turris Oltul și ”U” Cluj, care au golaveraj mai slab decât trupa ploieșteană.

Miercuri, 25 noiembrie, de la ora 17:00, Petrolul va primi vizita celor de la SCM Gloria Buzău, în etapa a 14-a a Ligii 2, rundă intermediară.

Foto: Leczki Jozsi (Mediafax Foto) și Sebastian Tătaru (Mediafax Foto și Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-petrolul-derby-ul-etapei-a-13-a-a-ligii-2-are-loc-de-la-ora-1500-pe-dan-paltinisanu-timisorenii-pot-urca-pe-locul-2-cu-o-victorie-19158744

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prin-ploaia-glaciala-spre-zona-fierbinte-asu-poli-timisoara-urca-pe-locul-2-in-liga-2-dupa-ce-invinge-petrolul-care-a-aratat-din-nou-extrem-de-slab-19158852

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-13-sapte-meciuri-incep-la-ora-1100-cele-trei-echipe-clasate-pe-podium-joaca-in-deschiderea-rundei-19158679

Anda DELIU 21 Nov. 2020, 18:59 Liga 2
Pe aceeași temă