Mihai Constantinescu, bandajat și cu ochiul vânăt, dar titular pentru Petrolul cu Metaloglobus. Viorel Moldovan a vorbit despre jucătorul său care a luat bătaie pe stradă: ”Glumeam cu el, ce n-a putut cu capul Baxevanos a reuşit altcineva cu pumnul”

Marius ANGHEL 23 Feb. 2021, 22:46 Liga 2

Viorel Moldovan, antrenorul Petrolului, a comentat la finalul meciului câștigat, marți seară, cu Metaloglobus (scor 1-0) situația mijlocașului Mihai Constantinescu (18 ani), unul dintre tinerii de perspectivă ai clubului prahovean care a avut parte de un incident nefericit la finalul săptămânii trecute.

Constantinescu a fost agresat fizic, sâmbăta trecută, de mai mulți inși, pe stradă, în Ploiești, și s-a ales cu arcada spartă și a ajuns la spital.

Tânărul jucător al Petrolului a fost titular în meciul cu Metaloglobus, iar pe gazon a pătruns cu un bandaj pe arcada dreaptă, cât și cu ochiul vânăt, semn că lovitura primită a fost una serioară.

Viorel Moldovan, despre incidentul avut de Mihai Constantinescu

Viorel Moldovan și-a spus punctul de vedere despre incidentul în care a fost implicat Constantinescu, ba chiar a glumit cu jucătorul său.

”Mihai a fost agresat de nişte rromi, din ce am înţeles, în cartier. Era în vizită la Mario (n.r. – Mario Bratu, coechipier la Petrolul). A ieşit de la un supermarket, a intrat într-o altercaţie verbală, a fost provocat. Poate a răspuns şi a fost lovit de un individ. Se fac demersurile necesare şi cei implicaţi în această situaţie trebuie să-şi facă treaba. Mai bine îţi vezi de treaba ta, păstrezi distanţa, îi laşi în pace, încerci să ignori pentru că sunt fel şi fel de oameni, și nu știi ce au consumat.

Glumeam cu el, i-am spus ce n-a putut cu capul Baxevanos a reuşit altcineva cu pumnul (n.r. – Constantinescu a avut un incident cu jucătorul Nikolaos Baxevanos, când s-au dat cap în cap în meciul Petrolul – Poli Iași). Bine că s-a întâmplat doar atât şi nu a fost mult mai grav”, a declarat Viorel Moldovan, citat de TelekomSport.

Mihai Constantinescu are 11 meciuri jucate pentru Petrolul în acest sezon de Liga 2

Mihai Alexandru Constantinescu a evoluat în meciul cu Metaloglobus până în minutul 74, când a fost înlocuit chiar de Mario Bratu, coechipier pe care l-a avut alături când s-a produs incidentul în urma căruia s-a ales cu arcada spartă și ochiul vânăt.

Constantinescu a debutat pentru prima echipă a clubului Petrolul în sezonul trecut, 2019/2020, în meciul cu Farul, de la Constanța, desfășurat la data de 26 august 2019 și încheiat la egalitate, scor 0-0. În minutul 88 al jocului intra pe teren în locul lui Mario Bratu. A fost și singurul meci al său în acea ediție de campionat.

În acest sezon însă, 2020/2021, a prins 11 jocuri din cele 15 disputate de Petrolul în Liga 2, de cinci ori fiind titular și totalizând 502 pe teren. A fost utilizat și în cele trei meciuri disputate de echipa ploieșteană în Cupa României, cu Metaloglobus, CSM Ceahlăul și Poli Iași.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 23 Feb. 2021, 22:46 Liga 2
Pe aceeași temă