Vin banii la băieți? FC Hermannstadt a semnat contracte cu două companii puternice. Precizările lui Dănuț Coman

Andrei PASCU 22 Apr. 2022, 10:28 Liga 2
Vin banii la băieți? FC Hermannstadt a semnat contracte cu două companii puternice. Precizările lui Dănuț Coman

Problemele financiare de la FC Hermannstadt ar putea să se diminueze în perioada imediat următoare. Clubul a semnat două contracte cu două entități private importante, astfel că va încasa anumite sume de bani, poate semnificative, care să acopere o parte din restanțele către jucători, staff și așa mai departe.

FC Hermannstadt a atras două companii private. Dănuț Coman confirmă semnarea contractelor

Sunt deja câteva luni de zile de când nu s-au plătit salariile la FC Hermannstadt, dar în acest timp, se pare, conducerea a căutat oameni dispuși să vină alături de proiectul de la Sibiu cu bani. Dănuț Coman, președintele echipei, a declarat că în aceste zile au fost parafate două contracte cu firme puternice.

Deocamdată nu s-au făcut precizări detaliate în ceea ce privește numele acestora, perioada pe care au fost încheiate acordurile sau, cel mai important, câți bani va încasa FC Hermannstadt. Dănuț Coman este convins că acest plus financiar va ajuta echipa să iasă din acest punct, care cu siguranță se resimte în cadrul vestiarului.

Dănuț Coman, despre situația financiară de la FC Hermannstadt: ”Dacă exista stabilitate, echipa avea cu 10 puncte mai mult”

E conștient chiar și fostul portar al Rapidului de acest detaliu, precizând că FC Hermannstadt, în condiții normale, fără datorii, ar fi putut avea chiar și 10 puncte în plus în ierarhia Ligii a 2-a.

Jucătorii au restanțe salariale, tot clubul se confruntă cu probleme financiare, dar zilele acestea s-au semnat două contracte, cu două companii puternice, iar Sibiu nu va mai suferi din punct de vedere financiar.

Am avut și alte probleme aici, la Sibiu, nu doar de fotbal, lucruri colaterale fotbalului. Nu am putut să ne ocupăm mereu numai de fotbal, dar cred că dacă exista stabilitate, echilibru, echipa avea cu 10 puncte mai mult în acest moment”, a spus Dănuț Coman pentru Sport Total FM.

FC Hermannstadt va putea juca pe stadionul din Sibiu în septembrie, conform lui Dănuț Coman

Un alt detaliu sensibil pentru FC Hermannstadt este situația stadionului. De foarte mult timp se vorbește de momentul în care va fi gata, iar perioada de finalizare a lucrărilor a tot fost amânată. Mai nou, se presupune că în luna septembrie va fi gata arena din Sibiu, astfel că și sezonul următor va fi început de FC Hermannstadt tot pe un alt stadion, poate tot la Mediaș.

Stadionul va fi terminat în luna septembrie. Începutul campionatului următor, din păcate, Hermannstadt nu îl va începe acolo. Eu sper să înceapă următorul campionat din Liga 1.

Indiferent unde vom juca, să fie un campionat început din prima ligă, iar ulterior să ne mutăm pe noul stadion. Din ce am văzut, arată super”, a declarat Coman în ceea ce privește arena din Sibiu.

În martie începuseră lucrările la vechea tribună oficială

Nu mai târziu de începutul lunii trecute, martie, era pus la dispoziția tuturor un video cu stadiul lucrărilor arenei din Sibiu. De altfel, FC Hermannstadt a distribuit la momentul acela filmulețul pe pagina de Facebook, în care anunța începutul lucrărilor la vechea tribună oficială.

Foto: FC Hermannstadt
Video: CON-A

https://liga2.prosport.ro/liga-3/andrei-lungu-fost-component-al-gastii-nebune-din-regie-ultima-data-la-fc-hermannstadt-a-decis-sa-si-incheie-cariera-de-fotbalist-la-33-de-ani-19228188

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-fc-hermannstadt-se-joaca-de-la-ora-1730-in-debutul-etapei-a-6-a-a-play-off-ului-ligii-2-sibienii-au-castigat-precedentele-doua-jocuri-din-acest-sezon-cu-ialomitenii-19228183

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-incinge-lupta-in-play-off-se-incing-si-declaratiile-danut-coman-reactie-acida-dupa-insinuarile-lui-denis-ispas-astea-sunt-sicane-ieftine-de-spatele-blocului-19228169

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-discurs-manifest-fata-de-suporterii-universitatii-cluj-cu-cinci-etape-inainte-de-finalul-play-off-ului-eu-imi-doresc-sa-promovez-jucatorii-isi-doresc-isi-doreste-si-clujul-si-19228140

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-la-47-de-ani-antrenorul-a-fost-aniversat-de-jucatorii-echipei-fc-hermannstadt-dar-nu-a-uitat-de-fotbal-nici-de-ziua-lui-mesajul-transmis-19228111

Andrei PASCU 22 Apr. 2022, 10:28 Liga 2
Pe aceeași temă