VIDEO | Tribuna stadionului 1 Mai din Slobozia, mistuită de flăcări după un incendiu declanșat de un fulger, în noaptea dinaintea meciului Unirea Slobozia – FK Miercurea Ciuc

Marius ANGHEL 03 Sep. 2022, 10:29 Liga 2

Un fenomen al naturii a pus în pericol desfășurarea conform programului inițial a meciului din Liga 2 dintre Unirea Slobozia și FK Miercurea Ciuc, stabilit sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 5-a.

Unul dintre fulgerele dezlănțuite pe cer vineri noapte a lovit tribuna oficială a stadionului 1 Mai din Slobozia, iar aceasta a ars ca o torță în câteva minute. Focul s-a propagat parțial și către una dintre cele două bănci de rezerve, situația chiar la baza acestei tribune făcute scrum.

Tribuna oficială a stadionului din Slobozia a ars după ce a fost lovită de un fulger

În jurul orei 0:30, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un fulger a provocat un incendiu devastator la stadionul 1 Mai din Slobozia. Cea care a ars a fost tribuna oficială, acolo unde obișnuiau să stea oficiali ai celor două cluburi, invitații, abonații și alte personalități ale orașului și județului.

Potrivit Info Ialomița, în doar câteva minute focul a cuprins întreaga tribună oficială, iar cele câteva zeci de fotolii au fost făcute scrum, chiar dacă pompierii chemați de urgență la fața locului au încercat să limiteze pagubele. Focul s-a propagat parțial și spre una dintre băncile de rezerve, amplasate la baza tribunei.

”Ne-am uitat pe camerele video montate la stadion și la un moment dat s-a văzut o lumină puternică căzută în zona ultimului rând de fotolii și imediat s-a aprins focul care a distrus rapid fotoliile instalate în tribuna oficială a stadionului”, a spus, Info Ialomița, Ilie Lemnaru, managerul clubului Unirea Slobozia.

”După o intervenţie de aproximativ două ore incendiul a fost lichidat. Au ars scaunele tribunei (aproximativ 130 de bucăţi), tavanul construit din lambriu PVC pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, tâmplărie termopan pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi”, a transmis ISU Ialomiţa.

Arbitrul Vladimir Nagy a decis ca meciul de la Slobozia să se joace

Proporțiile incendiului au putut fi văzute cel mai bine dimineața, când s-a luminat.

S-a pus problema inclusiv a amânării meciului dintre Unirea Slobozia și FK Miercurea Ciuc, programat sâmbătă, de la ora 11:00, însă arbitrul întâlnirii, Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba), a decis, în urma inspectății terenului, la ora 09:30, că meciul se poate disputa chiar și cu tribuna arsă.

Condițiile de joc nu vor fi însă cele mai bune, având în vedere ploaia care a tot căzut în ultimele 12 ore la Slobozia. Terenul de joc este îmbibat cu apă, în unele porțiuni formându-se mici bălți.

Înaintea desfășurării etapei a 5-a a Ligii 2, Unirea Slobozia ocupă locul 2 în clasament, cu 10 puncte, la egalitate cu liderul CS Comunal Șelimbăr și este una dintre ultimele trei echipa rămase neînvinse. În schimb, FK Miercurea Ciuc, cu 6 puncte, ocupă locul 8 în Liga 2.

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-dimineata-aglomerata-in-esalonul-secund-cu-sase-meciuri-care-debuteaza-de-la-ora-1100-liderul-joaca-la-targu-jiu-ultimele-doua-clasate-au-meci-direct-la-timisoara-19243662

https://liga2.prosport.ro/liga-3/astra-in-agonie-nu-poate-organiza-primul-meci-de-acasa-din-liga-3-si-pierde-la-masa-verde-cu-sc-popesti-leordeni-fara-o-minune-campioana-din-2016-va-fi-exclusa-din-competitie-19243659

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ploaia-nu-inunda-doar-stadionul-echipei-uta-ci-si-alte-terenuri-din-arad-meciul-dintre-lipova-si-ghiroda-amanat-19243648

Marius ANGHEL 03 Sep. 2022, 10:29 Liga 2
Pe aceeași temă