VIDEO | Steaua, cea mai clară victorie în amicale. A marcat de cinci ori numai în prima repriză a partidei cu CSM Jiul Petroșani, dar nu a scăpat nici de această dată fără gol primit

Andrei PASCU 02 Feb. 2022, 16:56 Liga 2

Steaua a reușit o nouă victorie în meciurile amicale cu ajutorul cărora pregătește reluarea Ligii a 2-a. A întâlnit echipa CSM Jiul Petroșani, ocupanta locului 6 în Seria 7 a Ligii a 3-a, pe care a învins-o cu scorul de 7-1. La fel ca precedentele întâlniri, și aceasta a avut loc pe terenul 5 al Complexului Sportiv Steaua.

Steaua avea 5-0 la pauza meciului cu CSM Jiul Petroșani

Dacă în meciul trecut, cu CS Afumați, Steaua s-a impus cu 3-1 după două goluri marcate după minutul 80, de această dată a făcut diferența devreme, încă de la pauză. Clubul din Ghencea a avut 5-0 după primele 45 de minute, cu prima reușită încă din minutul 2. Dragoș Huiban a înscris cu o lovitură de cap, în urma unui corner.

Daniel Oprița s-a tot plâns de faptul că fotbaliștii de atac ratează destul de mult, iar Steaua nu a lăsat din turații de această dată, în ciuda scorului deschis repede. A continuat atacurile, iar Emilian Pacionel a înscris pentru 2-0 de la 11 metri.

Primul gol din acțiune a fost și unul spectaculos. După o înlănțuire de pase, Steaua a făcut 3-0 încă din minutul 20, când Florin Răsdan a înscris în urma unei pase decisive printre adversari, a lui Adrian Popa.

Același Dragoș Huiban a făcut dubla în minutul 27, profitând de o eroare în apărarea Jiului Petroșani. În fine, s-a făcut 5-0 și s-a stabilit scorul pauzei în minutul 45, Sergiu Bactăr reușind să marcheze în urma unui corner din dreapta, executat de Adrian Popa.


Steaua a marcat prin Claudiu Donose și Iustin Răducan în repriza a doua 

După pauză, Steaua a rulat mai greu, iar Jiul Petroșani a profitat și a marcat primul și singurul gol al amicalului din Ghencea. Octavian Ioniță a punctat în minutul 66, tot în urma unui corner, din aceeași zonă dreaptă.

Ultimele două goluri ale Stelei, care au stabilit scorul final, au fost marcate în ultimul sfert de oră. Claudiu Donose a punctat cu un șut din prima, din câțiva metri, în minutul 75, iar Iustin Răducan, fiul lui Narcis Răducan, a marcat de la 11 metri, în minutul 88.


  • Primul 11 al Stelei: Iancu – Stoian, Beța, Bactăr, Pacionel, Popa, Andronic, Răsdan, Em. Pacionel, Huiban, Zaharia. Au mai jucat: Sandu, Ene, Răducan, Donose.
  • Primul 11 al CSM Jiul Petroșani: Spân – Stoicoiu, Ionică, Marin, Keszeg – Bădărău, R. Sandu, Torkos, Chirițoiu – Cocină, Mărmăneanu.

Steaua va avea următorul amical cu Farul 2 

Steaua a mai disputat alte trei meciuri amicale înaintea duelului cu formația din Petroșani, înregistrând două victorii (3-1 cu CS Tunari și 3-1 cu CS Afumați) și o remiză (2-2 cu Progresul Spartac).

Acum, pentru Steaua urmează o partidă de verificare cu Farul 2, ce va avea loc sâmbătă, 5 februarie, de la ora 13:00, la Constanța. ”Militarii” au anulat cantonamentul pe care îl plănuiau în această iarnă în Turcia, astfel că vor disputa și alte meciuri amicale în România, două dintre ele fiind programate cu Astra și Concordia Chiajna.

Foto: Steaua
Video: AS 47

 

 

Andrei PASCU 02 Feb. 2022, 16:56 Liga 2
Pe aceeași temă