VIDEO | ”U” Cluj și-a prezentat echipamentul pentru deplasare cu Gabriel Tamaș personaj principal: ”Ăsta e roșul care-mi place. Sezonul acesta mizați pe roșu în deplasare”

Andrei PASCU 27 Aug. 2020, 17:16 Liga 2

Universitatea Cluj a prezentat joi al doilea echipament de joc pe care fotbaliștii îl vor purta în noul sezon de Liga 2. Este vorba de cel ce va fi îmbrăcat în meciurile din deplasare, care va fi roșu aproape în totalitate, cu excepția anumitor porțiuni de pe brațe și din zona superioară, unde va avea câteva dungi albe.

”U” Cluj a realizat un material video prin care îl prezintă suporterilor, iar personajul principal este fundașul central Gabriel Tamaș, principala achiziție a echipei în această vară. Tamaș e prezent în magazinul oficial al clubului clujean, unde desface o cutie cadou în care găsește tricoul roșu al Universității, cel pe care formația antrenată de Adrian Falub îl va îmbrăca în deplasare în noul sezon.

”Ăsta e roșul care-mi place. Sezonul acesta mizați pe roșu în deplasare”, spune apărătorul în filmulețul publicat de Universitatea Cluj.

  • Clipul video poate fi văzut aici

”U” Cluj are un nou sponsor, principalul partener al Rapidului

Ardelenii au și un nou sponsor, cu ajutorul căruia au prezentat echipamentul de deplasare. ”U” Cluj anunță că vor urma și alte proiecte dedicate fanilor.

”Începând cu acest sezon, FC Universitatea Cluj trece la o nouă etapă din istoria sa prin lansarea unei colaborări cu partenerul nostru oficial, Superbet. Împreună dorim să clădim un viitor prosper pentru ceea ce înseamnă suflarea ”U”-istă și să ducem spiritul acestui simbol mai departe. Alături de partenerul nostru oficial, Superbet, avem deosebita plăcere să vă prezentăm noul echipament alternativ al FC Universitatea Cluj pentru sezonul 2020-2021”, anunță Universitatea Cluj pe site-ul oficial.

În sezonul trecut al Ligii 2, Superbet a fost unul dintre principalii sponsori ai echipei Rapid, unde va continua. ”U” Cluj a avut ca sponsor principal, pe piept, firma IRUM, o companie producătoare de utilaje agricole și forestiere din România.

IRUM, DeLonghi și Untold au fost pe fața tricoului echipei ”U” Cluj în sezonul trecut de Liga 2. Foto: Flavius Buboi / Mediafax Foto

”U” Cluj a făcut multe transferuri importante în vară 

Pe lângă campania inedită de marketing prin care a decis să își prezinte acest al doilea echipament de joc, dar și pe primul, ”U” Cluj a dus o campanie puternică și pe piața transferurilor, unde a făcut mai multe mutări interesante.

A adus mai mulți jucători experimentați, precum Vlad Muțiu (25 de ani, portar, ex Farul), Laurențiu Rus (35 de ani, mijlocaș, ex CSM Reșița), Daniel Novac (32 de ani, mijlocaș, ex Chindia Târgoviște), Gabriel Tamaș (36 de ani, fundaș, ex Astra), israelianul Idan Golan (24 de ani, mijlocaș, ex Hapoel Nof HaGalil) și Srdjan Luchin (34 de ani, fundaș, ex FC Hermannstadt).

A convins și un tânăr român de perspectivă, pe Alexandru Negrean (19 ani, mijlocaș, ex Viitorul Pandurii), dar și doi străini interesanți, Matias Roskopf (22 de ani, atacant, ex Apollon Limassol) și Sergio Ribeiro (24 de ani, mijlocaș, ex UD Oliveirense).

 

 

 

 

Andrei PASCU 27 Aug. 2020, 17:16 Liga 2
Pe aceeași temă