Victorie fără probleme pentru Steaua, în ultimul amical înainte de debutul în Liga 2. Unirea Constanța nu a făcut față ”militarilor” lui Daniel Oprița

Răzvan STÎNGĂ 24 Jul. 2021, 14:05 Liga 2
Victorie fără probleme pentru Steaua, în ultimul amical înainte de debutul în Liga 2. Unirea Constanța nu a făcut față ”militarilor” lui Daniel Oprița

Steaua și Unirea Constanța, două dintre echipele care vor participa în sezonul de Liga 2 următor, 2021/2022, care va debuta pe 31 iulie, au disputat, sâmbătă, un meci amical pe noua arenă a ”militarilor”, în Ghencea. Steaua a ieșit învingătoare de pe teren, cu scor de neprezentare, 3-0.

Dacă până acum Steaua a obișnuit să transmită live video toate meciurile amicale, de această dată partida cu Unirea Constanța nu s-a putut vedea pe canalul de YouTube. În plus, pe stadion nu a fost permis nici accesul spectatorilor.

Huiban, Buhăescu și Zaharia au marcat în victoria Stelei cu Unirea Constanța 

Steaua a câștigat, așadar, cu 3-0. În prima repriză, elevii lui Daniel Oprița au reușit să își asigure, în mare măsură, victoria. Au marcat de două ori. Dragoș Huiban a deschis scorul în minutul 16, iar spre sfârșitul primei părți, minutul 40, Vasile Buhăescu a înscris pentru 2-0.

În repriza secundă, singura reușită i-a aparținut lui Alexandru Zaharia, care a punctat în minutul 64.

Pentru Steaua a început ca titular în poartă Raul Bărbărău, absent în ultimele trei amicale din cauza unei accidentări. Horia Iancu, accidentat în testul cu Metaloglobus, a fost menajat.

Steaua a început în formula: Bălbărău – Oroian, Walace, Bactăr, Ad. Ilie, Bărbulescu, Șt. Pacionel, E. Pacionel, Al. Zaharia, Huiban, Buhăescu
Rezerve: Sandu – Morariu, Enceanu, Neacșu, Călințaru, Băjenaru, Zătreanu, Mihăescu, St. Drăghici, Răsdan, Gherghiceanu
Antrenor: Daniel Oprița

Unirea Constanța a început în formula: Nic. Grecu – Nicola, M. Leca, I. Ursu, Carabela – Cioinac, Cărăruș – Damașcan, Liv. Mihai, Grigore – Chirițoiu
Rezerve: –
Antrenor: Ianis Zicu

Steaua și Unirea Constanța au finalizat seria meciurilor amicale 

A fost ultimul meci amical pentru ambele echipe, înaintea startului noului sezon de Liga 2. Steaua a disputat în această perioadă de pregătire alte cinci partide amicale, cu: Academica Clinceni (scor 1-2), OFK Belgrad (scor 6-0), Astra (scor 3-1), CS Afumați (scor 4-0) și Metaloglobus (scor 2-2).

În ceea ce o privește pe Unirea Constanța, aceasta a diputat, până la confruntarea cu Steaua, încă trei meciuri amicale, cu: Unirea Slobozia (scor 0-2) și Olimpic (scor 4-0 și 6-0).

Partida din Liga 2 dintre Unirea Constanța – Steaua se joacă spre finalul sezonului regular

Unirea Constanța – Steaua, din sezonul regular al Ligii a 2-a, va avea loc abia în etapa a 17-a, adică spre finalul lunii februarie a anului următor. În ceea ce privește prima etapă a campionatului diviziei a doua, formația de la malul mării va debuta cu un joc în deplasare contra Concordiei Chiajna, în timp ce formația lui Daniel Oprița va primi vizita celor de la FK Csikszereda.

Foto: CSA Steaua și Unirea Constanța

Răzvan STÎNGĂ 24 Jul. 2021, 14:05 Liga 2
Pe aceeași temă