Antrenament cu juniorii! Victorie clară pentru elevii lui Costel Enache în meciul test cu LPS Iași. Portarului căruia i s-a propus să vină antrenor în Copou

Narcis POHOAȚĂ 03 Jul. 2021, 14:47 Liga 2

Poli Iași a disputat sâmbătă dimineață, pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din Copou, al doilea meci amical al perioadei de pregătire, în compania juniorilor de la Liceul cu Program Sportiv Iași, echipă pregătită de Dorel Stafie.

Jucătorii lui Costel Enache s-au impus cu scorul de 11-0 (8-0), însă antrenorul echipei din Liga 2 nu a fost interesat de rezultat, ci a încercat să vadă la lucru cât mai mulți jucători tineri, unii dintre ei născuți 2003, eligibili pentru regula impusă în eșalonul secund. Și a avut ce vedea, tinerii Ionuț Pop (Luceafărul Cluj) – mijlocaș stânga, Ungurenașu (juniorii lui Poli) – fundaș central, Dumitru Demian (Sassuolo Primavera) – mijlocaș dreapta sau atacantul Istrate, împrumutat de la FCSB, lăsând o bună impresie.

Istrate și Kaccori au reușit ”duble”, Demian a dat trei goluri pentru Poli Iași

Pentru Poli au marcat Francisc Cristea (minutul 12), Luis Kaccori (14, 24 – penalty), Onofrei (21 – autogol), Ionuț Pop (32), Dumitru Demian (34, 38, 40), Andrei Istrate (49, 70) și Alexandru Aftanache (58).

Antrenorul Costel Enache a trimis în teren următorii jucători:

Repriza I: Axinte – Serediuc, Fl. Plămadă, Hodorogea, Al. Stan – Târșa – Demian, F. Cristea, Stoenac, I. Pop – Kaccori.
Repriza a II-a: Brînză – Demian, Cană, Ungurenașu, Crap – Moisă – Purcariu, Aftanache, Al. Zaharia, Mănăilă – Andr. Istrate. A mai intrat și Pușcaș.

Onea n-a jucat, au făcut-o însă Serediuc și Pușcaș

Anunțat titular în echipa din prima repriză, Răzvan Onea nu a fost folosit niciun minut, din cauza unor probleme medicale, în locul său fiind titularizat Tiberiu Serediuc. ”Nu-i nimic grav, dar nu vreau să risc și am preferat să stau astăzi”, a spus Onea.

Tot în acest meci a debutat la Poli și mijlocașul Cristian Pușcaș. Sosit joi seară la Iași, Pușcaș a fost folosit de Costel Enache jumătate din repriza secundă.

De cealaltă parte, antrenorul celor de la LPS Iași, Dorel Stafie, a început meciul în formula: Bac – Onofrei, Hristea, Paraschiv, Achiței – Buhuș, Simon, Iordachi, Busuioc – Moraru, Mocanu, iar pe parcurs au mai intrat Ojică, Donose, Filip, Dateș, Eduțanu, Bejan, Enache, Hrișcă și Posmag.

Urmează amicalele cu Hușana Huși și CSM Ceahlăul

După două meciuri test cu echipe de juniori (3-0 cu Poli Under 19 și 11-0 cu LPS Iași), Poli Iași va disputa săptămâna viitoare alte două meciuri amicale, de această dată cu echipe de seniori, din Liga 3.

Miercuri, ieșenii vor juca pe teren propriu cu Hușana Huși, de la ora 11:00, iar sâmbătă, elevii lui Costel Enache vor juca de la aceeași oră sub Pietricica, cu CSM Ceahlăul.

Până atunci, ieșenii au programată vizita medicală, luni și marți. În afară de Târșa, Plămadă și Istrate, care au efectuat vizita medicală cu echipele de la care au venit, FC Botoșani, respectiv FCSB, toți ceilalți jucători vor efectua teste medicale amănunțite și abia după aflarea rezultatelor vor semna și cei nou-veniți.

Cezar Lungu, dorit ca antrenor de portari la Iași

În ceea ce privește postul de antrenor de portari, oficialii din Copou sunt în discuții cu Cezar Lungu, 33 de ani, fost goalkeeper la Steaua, Astra, CSMS Iași, Academica Argeș, Dunărea Călărași, Petrolul și ultima dată la Concordia Chiajna.

Clubul s-a despărțit amiabil de Benone Dohot, antrenor de portari căruia fosta conducere îi prelungise contractul pe doi ani.

În schimb, Ioan ”Nelu” Câmpeanu a refuzat propunerea de a se alătura staffului lui Costel Enache.

Declarațiile oferite de Costel Enache după amicalul cu LPS Iași:

https://www.youtube.com/watch?v=yN7Jk5ogfbo

REZUMAT amical Poli Iași – LPF Iași 11-0:

https://www.youtube.com/watch?v=FuoTjO8IKHI

 

Foto ;i video: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-noi-achizitii-pentru-poli-iasi-tiberiu-serediuc-si-cristian-puscas-vor-semna-cu-echipa-lui-costel-enache-19191076

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-istrate-si-marian-stoenac-au-debutat-cu-gol-la-poli-iasi-jucatorii-utilizati-de-costel-enache-in-primul-amical-19190842

Narcis POHOAȚĂ 03 Jul. 2021, 14:47 Liga 2
Pe aceeași temă