Va fi spectacol în tribune la ”U” Cluj – Dinamo! Fanii mențin ”frăția” și la barajul pentru Liga 1 și vor merge împreună pe Cluj Arena. Câte bilete au primit ”câinii roșii”

Răzvan STÎNGĂ 17 May. 2022, 14:44 Liga 2
Va fi spectacol în tribune la ”U” Cluj – Dinamo! Fanii mențin ”frăția” și la barajul pentru Liga 1 și vor merge împreună pe Cluj Arena. Câte bilete au primit ”câinii roșii”

Barajul dintre ”U” Cluj și Dinamo, pentru menținerea/promovarea în Liga 1, nu strică ”frăția” dintre grupările dure ale suporterilor celor două echipe. Turul, din 21 mai, de pe Cluj Arena, va fi reprezentat de o întâlnire între fanii ardelenilor și fanii bucureștenilor, pe o stradă din Cluj.

Barajul dintre ”U” Cluj și Dinamo nu rupe relațiile dintre fanii celor două echipe

Fanii lui Dinamo, din Peluza Cătălin Hîldan, au anunțat că au primit 7.000 de bilete pentru confruntarea de le Cluj Arena, dar au dat detalii și cu privire la întâlnirea cu suporterii Universității Cluj. Sâmbătă, la prânz, susținătorii celor două formații se vor întâlni într-un loc comun din Cluj, iar apoi vor pleca împreună spre stadion.

PE BILETE! Avem 7.000, la pretul de 10 Lei bucata. Nu trebuie printate. Merg de pe telefon. De asemenea, vom avem si fizice, la casele de la Dinamo si la Cluj (…).

Sâmbătă, fără scuze! Cu toții la Cluj! Va fi o deplasare istorică, peste 4000 de Câini anunțându-și prezența. Intrăm toți! E rezolvat. Întâlnirea cu frații de la U va fi, ca de obicei, pe Piezișă, începând de la prânz. Vom merge ÎMPREUNĂ către stadion (…)”, se arată într-o postare a Peluzei Cătălin Hîldan.

”U” Cluj – Dinamo se joacă în nocturnă

Meciurile tur de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga 1 vor avea loc sâmbătă, 21 mai. Concordia Chiajna – Chindia Târgoviște va avea loc de la ora 15:30, în timp ce Universitatea Cluj – Dinamo se va juca în nocturnă, de la ora 20:30.

În principiu, multă lume m-a sunat și îmi dă șanse de unu la sută cu Dinamo, dar eu cred că vor fi două jocuri în care sperăm să facem o figură frumoasă, să fim puternici din punct de vedere mental. Să punem probleme și, de ce nu, să promovăm.

Toată lumea spune că Dinamo nu va retrograda niciodată din Liga 1. E o idee preconcepută și atunci acceptăm opinia fiecăruia, dar credem în șansa noastră. Noi trebuie să demonstrăm pe teren.

Eu îmi doresc să fim arbitrați de cel mai bun arbitru, pentru că vreau ca echipa să promoveze cu un arbitraj corect”, a declarat Erik Lincar cu privire la duelul cu Dinamo.

Foto: Peluza Cătălin Hîldan

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ioan-ovidiu-sabau-tine-cu-u-cluj-in-dubla-mansa-a-barajului-cu-dinamo-este-echipa-mea-de-suflet-mesajul-fostului-international-pentru-jucatorii-lui-erik-lincar-si-19231835

https://liga2.prosport.ro/seria-1/presedintele-consiliului-judetean-cluj-i-a-pus-gand-rau-universitatii-cluj-dupa-ce-cfr-a-castigat-al-optulea-titlu-de-campioana-fara-ipocrizie-a-sosit-momentul-sa-ne-intrebam-daca-putem-sus-19231793

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ghinion-pentru-u-cluj-si-concordia-chiajna-la-tragerea-la-sorti-pentru-stabilirea-gazdei-primului-meci-din-cadrul-barajului-pentru-mentinerea-promovarea-in-liga-1-19231764

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-explicatiile-jocului-nereusit-al-universitatii-cluj-cu-concordia-chiajna-cum-a-catalogat-prestatia-mai-slaba-esecul-si-cum-vede-barajul-cu-dinamo-19231753

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-viseaza-la-promovarea-in-liga-1-dupa-baraj-antrenorul-concordiei-chiajna-analiza-interesanta-in-urma-victoriei-cu-u-cluj-19231683

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 May. 2022, 14:44 Liga 2
Pe aceeași temă