UTA și-a stabilit un amical cu CFR Cluj. Suporterii arădeni, îndemnați să ajute financiar clubul

Liga2.ro 16 Jun. 2020, 16:59 Liga 2
UTA și-a stabilit un amical cu CFR Cluj. Suporterii arădeni, îndemnați să ajute financiar clubul

UTA Arad și-a găsit, în cele din urmă, un adversar pentru a disputa un meci amical în această perioadă de pregătire înainte de play-off-ul Ligii 2, unde pornește cu prima șansă la promovarea în Liga 1. ”Bătrâna Doamnă” va întâlni duminică, 21 iunie, de la ora 20:00, pe arena „dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, echipa CFR Cluj, scrie Sport Arad.

Fără adversari în zona sa, fiindcă niciuna dintre echipele din apropierea Aradului nu s-au testat împotriva virusului SARS-CoV-2, nefiind angrenate în vreo competiție în acest final de sezon afectat de pandemia, deși ASU Poli sau o parte din lotul Ripensiei și-au reluat pregătirea, UTA a fost nevoită să desfășoare până acum două jocuri în familie. În cele din urmă, trupa lui Laszlo Balint a profitat de ”fereastra” din programul CFR-ului și și-a stabilit un amical cu aceasta.

CFR Cluj, șanse mari să egaleze UTA la titluri și să îi ”steargă” titulatura de ”Campioana Provinciei”

CFR Cluj, echipă care are mari șanse să câștige în acest sezon un nou campionat, al șaselea în total, și să o egaleze pe UTA la titluri, urmând să-i șteargă titulatura cu care se mândrea de zeci de ani, de ”Campioană a Provinciei”, ar fi trebuit să joace duminică la Botoșani, în play-off-ul Ligii 1, însă meciul e neprogramat în acest moment, fiindcă moldovenii sunt vizați de o anchetă epidemilogică, după ce medicul echipei a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2.

Conducerea echipei UTA s-a mișcat rapid, i-a contactat pe omologii ei de la CFR, iar acești din urmă au dat un răspuns pozitiv.

Totuși, există un mic semn de întrebare, în sensul în care autoritățile și implicit LPF-ul își vor da acordul pentru reintrarea mai rapidă în joc a celor de la FC Botoșani, iar atunci clujenii vor fi obligați să se deplaseze luni sau marți în nordul țării.

Însă, dacă lucrurile rămân neschimbate, elevii lui Laszlo Balint vor avea ocazia unui amical de lux în nocturnă, în orașul de pe Someș. Delegația arădeană va pleca încă de sâmbătă la Cluj, fără Tomozei și Stancu, în revenire după accidentările suferite, în timp ce Crișan este incert, notează Sport Arad.

Suporterii echipei UTA pot ajuta clubul cu procentul din impozitul anual pe venit

În altă ordine de idei, UTA a început, pe site-ul oficial, campania pentru strângerea procentului din impozitul anual pe venit care poate fi direcționat către club. De această dată vorbim despre 3,5 la sută și nu 2 la sută, cât prevedea legea până anul trecut.

Liga2.ro 16 Jun. 2020, 16:59 Liga 2
Pe aceeași temă