Diego Lorenzi pleacă de la UTA, liderul Ligii 2 se desparte de al treilea jucător în această iarnă. Brazilianul și-a luat la revedere de la colegi chiar de ziua sa

Diego Lorenzi pleacă de la UTA, liderul Ligii 2 se desparte de al treilea jucător în această iarnă.** Brazilianul și-a luat la revedere de la colegi chiar de ziua sa

UTA se mai desparte de un fotbalist în această perioadă de pregătire de iarnă, după Rareș Deta, împrumutat la CSM Slatina, și Alin Șeroni, ajuns la FC Botoșani. Mijlocașul brazilian Diego Lorenzi, care chiar azi a împlinit 30 de ani, și-a luat rămas bun de la colegi după antrenamentul de luni dimineață și va reveni, probabil, în țara sa natală, mai aproape de soția și fetița sa, anunță Sport Arad.

Brazilianul a simțit că odată cu revenirea pe gazon a lui Cristian Pușcaș și creșterea în joc a juniorilor Denis Hrezdac și Damian Isac îi era tot mai greu să prindă un tricou de titular și, oarecum, și-a cerut plecarea de la UTA, mai scrie sursa citată. Iar antrenorul Laszlo Balint și conducerea clubului au fost de acord pentru o reziliere amiabilă.

„Conducerea clubului și mijlocașul brazilian au ajuns, astăzi, pe cale amiabilă, la un acord de încetare a colaborării. Mulțumim, Diego Lorenzi, pentru perioada petrecută alături de noi și mult succes în etapele viitoare ale carierei!”, a anunțat clubul UTA.

Diego Lorenzi a jucat în 13 meciuri de Liga 2 pentru UTA

Achiziționat în vară, la începutul sezonului, Diego Lorenzi a început ca titular la UTA, după care a pierdut teren în fața lui Romario Moise, Damian Isac sau Denis Hrezdac. A evoluat în 13 partide în tricoul echipei arădene, în zece ca titular și în șapte a fost integralist, adunând 910 minute pe teren.

Brazilianul a marcat și trei goluri, unul în deplasarea de la Ploiești, cu Petrolul (3-0), și alte două în disputa de acasă, cu Sportul Snagov (4-0). În Cupa României a fost integralist cu Dinamo, și a jucat ultimele 30 de minute în meciul de la Crișul Chișineu Criș.

Tot astăzi, pe lângă Diego Lorenzi, utiștii îl sărbătoresc și pe Alexandru Oroian, care a împlinit 19 ani.

CITEȘTE și: Creșterea lui Oroian, confirmată și de Balint: „A venit cu atitudine bună din vacanță, lucrează foarte bine, dar nu aș vrea să se culce pe o ureche”

Pe aceeași temă