Unirea Slobozia și FC Brașov au remizat și merg braț la braț în play-out-ul Ligii 2. Dan Alexa: ”Rămânem cu regretul că meritam să fim în play-off”

Adi MARICA 12 Mar. 2023, 16:19 Liga 2
Unirea Slobozia și FC Brașov au remizat și merg braț la braț în play-out-ul Ligii 2. Dan Alexa: ”Rămânem cu regretul că meritam să fim în play-off”

În ultima etapă a sezonului regular al Ligii 2, Unirea Slobozia și FC Brașov au terminat la egalitate, scor 2-2, după un meci spectaculos, cu patru goluri și cu alte ocazii mari la ambele porți.

Ambele formații aveau nevoie de victorie pentru a merge în play-off sau a mai spera la accederea în grupa de promovare, însă punctul obținut le trimite în play-out.

Dan Alexa, după ce FC Brașov a remizat la Slobozia: ”Meritam să fim în play-off, am arătat acest lucru și în meciul de azi”

Slobozia a condus cu 1-0 prin reușita lui Ciprian Rus, venită în minutul 28, apoi FC Brașov a revenit grație reușitelor lui Milcho Angelov (34, 66), însă, pe final, trupa lui Costel Enache a reușit să egaleze prin Serge Ekollo (79) și, astfel, partida desfășurată cu circa 2.500 de spectatori în tribune s-a terminat la egalitate, scor 2-2, un rezultat care trimite ambele echipe în play-out.

Steaua, Poli Iași, SC Oțelul, Unirea Dej, Gloria Buzău și Dinamo sunt cele șase echipe calificate în play-off, iar restul de 14 echipe vor juca în două grupe din play-out.

”A fost un meci bun, un joc de care pe care. Slobozia trebuia să câștige, noi, la fel… Am ratat ocazii rarisime în acest joc, în special în repriza secundă, ocazii pe care nu aveam voie să le ratăm. Asta este, îmi felicit jucătorii pentru că au tratat meciul serios, un joc cu miză mare. Am întâlnit o echipă Unirea Slobozia constantă pe tot parcursul sezonului și nu știu dacă a fost vreun moment în afara primelor șase locuri. Îmi pare rău pentru Costel Enache și pentru oamenii de la Slobozia. Noi, chiar dacă am fi câștigat, Buzăul a făcut egal la Baia Mare, Chiajna a pierdut la Metaloglobus, astfel că rezultatele nu ne ajutau sub nicio formă. Rămânem cu regretul că meritam să fim în play-off, am arătat acest lucru și în meciul de azi, unul cu miză, în care am ratat cel puțin cinci-șase ocazii monumentale. Acum ne gândim la play-out, vrem să câștigăm fiecare meci și să facem strategia pentru sezonul viitor”, a spus Dan Alexa, antrenorul Brașovului, la finalul partidei de la Slobozia.

FC Brașov va juca în Grupa B a play-out-ului și este ca și salvată

Cu 28 de puncte acumulate în 19 etape, FC Brașov termină sezonul regular pe locul 9, astfel că a fost repartizată în Grupa B a play-out-ului, urmând să le întâlnească câte o dată pe Concordia Chiajna (29 puncte), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (25), CSC Dumbrăvița (24), Progresul Spartac (17), Ripensia Timișoara (16) și Unirea Constanța (12).

Luni, de la ora 13:00, la sediul FRF va avea loc tragerea la sorți a programului play-off-ului și play-out-ului.

FC Brașov trebuie să evite ultimele trei poziții, pentru a nu avea emoții cu retrogradarea. Având în vedere că are 11 puncte peste Progresul Spartac, trupa lui Dan Alexa este ca și participantă și în noul sezon de Liga 2.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-ultima-etapa-a-sezonului-regular-toate-cele-10-meciuri-incep-la-ora-1300-astazi-aflam-ultimele-trei-formatii-care-merg-in-play-off-si-componenta-grupelor-de-play-out-19262823

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-play-off-ului-si-play-out-ului-din-liga-2-se-stabileste-a-doua-zi-dupa-incheierea-sezonului-regular-cum-se-joaca-in-cele-doua-faze-care-determina-promovatele-si-retrogradatele-19262585

Adi MARICA 12 Mar. 2023, 16:19 Liga 2
Pe aceeași temă