Unirea Dej e noul lider al Ligii 2 după succesul dramatic cu Unirea Constanța! Dragoș Militaru, copleșit de emoții: ”Pfff… nebunie, nebunie! Pentru astfel de momente ne-am apucat de fotbal”

Răzvan STÎNGĂ 04 Sep. 2022, 15:21 Liga 2
Unirea Dej e noul lider al Ligii 2 după succesul dramatic cu Unirea Constanța! Dragoș Militaru, copleșit de emoții: ”Pfff... nebunie, nebunie! Pentru astfel de momente ne-am apucat de fotbal”

Unirea Dej a atras din nou atenția, în etapa a 5-a a Ligii 2, când a învins, pe teren propriu, Unirea Constanța, scor 2-1. Clujenii au reușit un succes dramatic, pentru că au întors soarta jocului după un gol primit în minutul 84!

Unirea Dej, succes după minutul 90 cu Unirea Constanța. Cum a trăit Dragoș Militaru partida

Unirea Dej a făcut încă un meci solid, dar cu toate acestea a fost condusă din minutul 84. A beneficiat chiar și de o lovitură de la 11 metri, în minutul 72, dar Alex Pop a ratat execuția de pedeapsă, trăgând pe lângă.

Unirea Constanța reușit să marcheze pentru 1-0 prin Andrei Pandele, care a punctat cu un șut foarte frumos de la distanță, de la 25-30 de metri. Unirea Dej a forțat pe final și, profitând probabil și de o relaxare a adversarilor, a punctat de două ori în decurs de numai trei minute.

Dejenii au restabilit egalitatea în minutul 90, prin Florin Blaj, iar reușita care i-a descătușat pe antrenorul Dragoș Militaru și pe oamenii veniți la stadion a picat în minutul 90+3, prin Angelo Cocian.

La finalul confruntării, la interviuri, Militaru și-a găsit cu greu cuvintele, fiindcă modul în care s-au desfășurat ultimele minute l-au consumat serios și a trăit cu pulsul ridicat secvențele de final.

Dragoș Militaru, reacție după ce Unirea Dej a învins dramatic Unirea Constanța: ”Pentru momentele acestea ne-am și apucat de fotbal”

Însă, tensiunea nu l-a făcut pe antrenorul Unirii Dej să aibă reproșuri pentru jucătorii săi, pentru faptul că au câștigat cu goluri pe final. Pentru astfel de meciuri s-a apucat de fotbal, după cum a precizat chiar Dragoș Militaru, apreciind și faptul că fotbaliștii săi au luptat până la final și nu s-au resemnat cu gândul că vor pierde al doilea meci în acest sezon.

Pfff…. nebunie, nebunie! Foarte frumos meciul, pentru momentele astea cred că ne-am și apucat de fotbal. Încă nu realizez că am întors în ultimele două minute, dar nu e întâmplător, pentru că băieții au mentalitate corectă, de învingători, de luptători până la ultima fază.

E al nu știu câtelea meci în care reușit să revenim și îi felicit pe băieți. I-am felicitat și în vestiar. Nu a fost un joc rău, am avut multe situații, mai ales în repriza a doua. Pe un fond de dominație al nostru, au avut și ei o ocazie destul de mare la 0-0, dar eu cred că am avut multe situații de gol, până la un gol extraordinar al lor. Știam că au jucători de execuție de la mijloc în sus, iar azi s-a întâmplat.

Sunt mulțumit că, deși nu am marcat din penalty-ul avut, am avut multe situații și am sperat până la capăt că putem întoarce.

(N.r. – Despre faptul că Unirea Constanța a marcat într-un moment bun pentru Unirea Dej) Nu a fost prima dată când o echipă domină și ia un gol foarte frumos. Și ei au, după cum am spus, de la mijloc în sus jucători foarte buni. Pot juca la orice echipă din Liga 2, câțiva au jucat și cred că vor juca din nou în Liga 1.

Trebuie să facem mereu tot ce putem, să reușim și să sperăm că întoarcem până la ultima fază. Așa ne antrenăm, până la urmă am reușit și acum”, a punctat Dragoș Militaru.

  • Unirea Dej, cu Unirea Constanța: Railean – Burdeț, D. Pop (Chira 42′), Dav. Maftei, Roș, Kereki (cpt.), Al. Militaru (Fulga 58′), Ad. Pop (Vl. Bogdan 78′), Cocian, Al. Pop (Blaj 78′), Greu (I. Frăsineanu 58′)
    Rezerve neutilizate: Cl. Chindriș – Vomir, Călugăr, Andr. Pop;

Dragoș Militaru vrea să mențină echilibrul la Unirea Dej: ”Îmi doresc să jucăm bine în fiecare meci”

Antrenorul formației din Dej a făcut și o scurtă analiză a celor cinci meciuri pe care echipa sa le-a jucat în această stagiune și a precizat că este mulțumit de cum s-a prezentat echipa. În același timp, își dorește ca jucătorii să nu se entuziasmeze prea tare și să nu se gândească la clasament și la locul pe care ar putea termina în sezonul regular.

Așa cum precizează mai toți antrenorii pentru a ține jucătorii concentrați, Dragoș Militaru a punctat că ia fiecare meci în parte și că realizările de până acum nu trebuie să inducă o stare de automulțumire.

Este bine că reușim să câștigăm meciuri, jucăm bine, se poate și mai bine, dar până la urmă pentru mine nu contează clasamentul, eu îmi doresc să jucăm bine în fiecare meci. Îmi doresc să nu se mai accidenteze nimeni, pentru că azi am fost nevoiți să facem o schimbare, sper să fie jucătorul ok, să intre data viitoare, să fie apt.

Clasamentul, pentru mine, și sper să le transmis asta și băieților, nu e atât de important”, a mai declarat Dragoș Militaru.

Dragoș Militaru le-a dedicat victoria cu Unirea Constanța tatălui său și bunicului său:

Vreau să dedic victoria tatălui și bunicului meu, mâine (n.r. – duminică, 4 septembrie) e ziua lor. Sunt născuți în aceeași zi și le urez la mulți ani și le mulțumesc că sunt alături de mine. Chiar și azi au fost alături de mine și de noi și le urez multă sănătate, să fie la fel de bine și fericiți pentru mult timp de acum înainte”

Unirea Dej, liderul Ligii 2!

Unirea Dej are 12 puncte după cinci etape de Liga 2. A învins în primele două runde FK Miercurea Ciuc, scor 2-1, și CSC Dumbrăvița, scor 2-1, iar apoi, în runda a 3-a, a cedat cu 1-2 în duelul cu Politehnica Iași. Au urmat două victorii la rând, 3-2 cu Dinamo și 2-1 cu Viitorul Constanța.

În etapa a 6-a, Unirea Dej va avea meci cu o altă echipă cu start bun de Liga 2, CS Comunal Șelimbăr, pe teren advers.

Foto: Unirea Dej și Alexandru Nicodim (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-dimineata-aglomerata-in-esalonul-secund-cu-sase-meciuri-care-debuteaza-de-la-ora-1100-liderul-joaca-la-targu-jiu-ultimele-doua-clasate-au-meci-direct-la-timisoara-19243662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-decis-sa-demisioneze-de-la-concordia-chiajna-dupa-esecul-cu-dinamo-si-startul-slab-de-sezon-sper-ca-toti-cei-care-sunt-aici-sa-inteleaga-acest-lucru-19244058

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-respira-dupa-victoria-cu-concordia-chiajna-reactia-lui-ovidiu-burca-dupa-ce-cainii-au-rupt-lantul-celor-trei-infrangeri-consecutive-19244085

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-dinamo-se-joaca-de-la-ora-1100-cele-doua-echipe-sunt-in-subsolul-ligii-2-inaintea-meciului-direct-19243953

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razvan-tincu-a-fost-capitanul-iasiului-in-ghencea-a-fost-o-infrangere-dureroasa-nu-am-venit-pregatiti-mental-pentru-aceasta-partida-motivul-absentei-lui-vasvari-19243978

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Sep. 2022, 15:21 Liga 2
Pe aceeași temă