„Unicul căpitan” revine la „U” Cluj! Rolul pe care îl va avea Zsolt Szilagyi la „Șepcile roșii”. „E prima mutare pe care o facem”

Zsolt Szilagyi (38 de ani), una dintre legendele clubului Universitatea Cluj, se va implica la echipa emblemă a județului Cluj. Fostul fundaș central va fi, începând de la 1 ianuarie 2020, noul team-manager din stafful lui Adrian Falub.

„Sisi” a evoluat în întreaga sa carieră pentru Universitatea Cluj, atât în Liga 1, a 2-a sau a 3-a, iar într-o funcție oficială la clubul ardelean revine după doi ani, când a fost tot team-manager, dar la Centrul de Copii și Juniori.

„Prima mutare pe care o facem este numirea lui Zsolt Szilagyi ca team-manager. Va fi mereu lângă jucătorii primei echipe și îi va sprijini pe fiecare în parte. Este un nume important în istoria clubului și va ajuta stafful tehnic cu experiența sa”, a spus directorul general al „U” Cluj, Daniel Stanciu.

Zsolt Szilagyi, team-manager la „U” Cluj

„U” Cluj rămăsese fără team-manager înainte de numirea lui Adrian Falub ca manager sportiv și antrenor interimar, după ce Octavian Moraru a fost dat afară de la club în urma dezastrului pe care l-a făcut în vară, când a adus „colonia” de jucători portughezi, iar rezultatele au îndreptat echipa către pozițiile care duc în Liga 3.

„🤝 Zsolt „Sisi” Szilagyi va fi noul team-manager al Universității Cluj!

Omul al cărui nume se confundă cu Universitatea Cluj, club căruia i-a dedicat întreaga carieră de jucător, Zsolt „Sisi” Szilagyi, va fi, începând cu 1 ianuarie 2020, noul team-manager al echipei noastre.

De altfel, „Sisi” a fost prima opțiune a antrenorului Adrian Falub încă din urmă cu aproximativ două luni.

În ultimii doi ani, „Sisi” a ocupat funcția de team-manager al Centrului de Copii și Juniori al lui „U”, pregătind, în paralel, alături de Daniel Sima, grupa Under 17 a Universității, care evoluează în Liga Elitelor.

Mult succes, „Sisi”!

Numai „U”!”, a anunțat clubul Universitatea Cluj.

„U” Cluj se află pe locul 13 după 21 de etape desfășurate în Liga 2, cu 25 de puncte, sitându-se mai aproape de pozițiile retrogradabile în Liga 3 decât de cele promovabile în Liga 1, obiectiv pe care echipa îl avea stabilit la începutul sezonului.

Pe aceeași temă