VIDEO | Sylvain Deslandes a fost prezentat oficial la FC Argeș la magazinul clubului. Ce a spus fostul jucător al lui Wolverhampton

Campionii FC Argeș și-a prezentat oficial, astăzi, 31 ianuarie, prima achiziție făcută în această iarnă, pentru partea a doua a sezonului Ligii 2. Francezul Sylvain Boris Nabil Deslandes (22 de ani) a semnat cu gruparea piteșteană un contract valabil pe un an și jumătate.

Semnarea contractului dintre Argeș și Deslandes a fost făcută la magazinul de prezentare al clubului, în prezența agentului jucătorului, Angela Rullo, și a directorului executiv al clubului piteștean, Bogdan Stoica, ca mai apoi să aibă loc prezentarea oficială a sa. Venirea la Pitești a fundașului stânga de origine cameruneză a fost dezvăluită în exclusivitate de Liga2.ro.

Deslandes se pregătește cu echipa din Trivale de aproape o săptămână și jumătate și a fost utilizat timp de o repriză de antrenorul Ionuț Badea în amicalul de miercuri, cu Unirea Bascov, câștigat de alb-violeți cu 1-0.

Deslandes: „Este o mare provocare pentru mine”

Sylvain Deslandes s-a format la echipe din Franța ca AM. S. Soliers, USON Mondeville sau Caen, iar la seniori a evoluat pentru Caen II (Franța), Wolverhampton, Bury, Portsmouth (toate trei din Anglia, la ultimele două fiind împrumutat) și FC Jumilla (Spania). Pentru prima echipă a lui Wolverhampton a apucat să joace până acum în patru meciuri în liga a doua din Anglia, iar ultima dată a activat la echipa de liga a treia din Spania FC Jumilla. Pentru aceasta a avut 12 apariții în sezonul trecut.

Deslandes este un fost internațional al Franței, țară pentru care a avut meciuri jucate la naționalele U16, U17, U18, U19 și U20.

„Am ales acest club și este o mare provocare pentru mine. Sunt foarte bucuros că sunt aici. Cred că putem face lucruri bune și vom reuși promovarea în acest sezon. Sunt pregătit să dau totul pentru acest club. Îmi place orașul, cu toate că nu am reușit să-l văd pe tot până în acest moment”, a spus Deslandes după ce a semnat cu clubul alb-violet din Pitești.

„Nu a fost deloc ușor să ajungă la FC Argeș. Au fost negocieri lungi, dar până la urmă am încheiat cu succes. Vreau să mulțumesc tuturor de aici, președintelui, antrenorului, care cred în Sylvain. Este un mare talent și sunt sigură că va avea un sezon bun și va ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivul. Liga a doua din România este foarte bună, competitivă și pot spune că este o mare provocare pentru el. Sunt foarte bucuroasă că a ales acest club. Sunt mulțumită de cum am fost tratați. Sunt foarte bine organizați și punctuali”, a spus și Angela Rullo.

Foto și video: Fotbal Club Argeș Pitești

Pe aceeași temă