ASU Politehnica a parafat, din Liga 3, primul transfer pentru îndrăznețul obiectiv al promovării. Cristian Bocșan revine sub comanda lui Dan Alexa

Anda DELIU 21 Dec. 2020, 22:57 Liga 2
ASU Politehnica a parafat, din Liga 3, primul transfer pentru îndrăznețul obiectiv al promovării. Cristian Bocșan revine sub comanda lui Dan Alexa

ASU Poli a anunțat primul transfer al iernii. La alb-violeți vine Cristian Bocșan (25 de ani), fundaș central format în curtea celor de la ACS Poli, unde a și avut ocazia să lucreze cu Dan Alexa. În ultimele sezoane, timișoreanul a jucat doar în Liga 3, la CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Bocșan va împlini 26 de ani în scurt timp, la 31 ianuarie 2021. Înalt de 1,95 m, fundașul central era unul dintre tinerii promovați de Dan Alexa la prima echipă de la ACS Poli. La vremea respectivă, Alexa obișnuia să declare public că îi place foarte mult de Bocșan. Cariera timișoreanului nu a avut însă neapărat un trend ascendent, deși a adunat 45 de meciuri în Liga 1, iar, ulterior, a mai cules laude și de la Ionuț Popa.

În primăvara lui 2018 a fost împrumutat de ACS Poli la Ripensia, pentru care a avut 14 apariții în Liga 2, a revenit la ACS Poli, când echipa a jucat în eșalonul secund, iar apoi a ajuns la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, unde a jucat inclusiv toamna aceasta.

”E clar un pas înainte în cariera mea”. Cristian Bocșan ar fi renunțat la bani pentru ASU Poli

Altfel, din informațiile Liga2.ro, se pare că Cristian Bocșan a venit la ASU Poli pe un salariu ceva mai mic decât avea la CSC Ghiroda, deoarece își dorește să revină la nivelul măcar al eșalonului secund, mai ales că peste o lună va împlini 26 de ani.

”Pentru mine e o oportunitate să arăt că nu degeaba am jucat la un nivel superior. E clar un pas înainte în cariera mea şi sper să fie de bun augur. Am şi fost coleg cu mai mulţi jucători aflaţi acum la Politehnica şi acest aspect a contat pentru mine. Desigur, prima dată luptăm pentru a accesa play-off-ul, apoi vrem să ne batem pentru a obţine promovarea, să ajungem acolo unde ne e locul. Apreciez suporterii pentru modul în care au fost alături de echipă şi în această perioadă grea”, a declarat jucătorul după ce a semnat cu ASU Poli.

Deocamdată, e prima mutare din această ianră făcută de ASU Poli. Din informațiile Liga2.ro, clubul l-a ochit și pe portarul lui ACS Poli, Robert Popeț. Așadar, tot o mutare din Liga 3. Deocamdată, singura despărțire oficială este cea de Bogdan Vasile.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-despartire-la-asu-politehnica-bogdan-vasile-a-plecat-de-la-clubul-alb-violet-le-doresc-sa-indeplineasca-dorinta-unui-oras-intreg-19162752

Anda DELIU 21 Dec. 2020, 22:57 Liga 2
Pe aceeași temă