Laurențiu Buș, a doua achiziție perfectată de CSM Reșița! Campionul cu Oțelul va fi antrenat din nou de Dorinel Munteanu

Laurențiu Buș, a doua achiziție perfectată de CSM Reșița!** Campionul cu Oțelul va fi antrenat din nou de Dorinel Munteanu

După Gabriel Dodoi, atacant împrumutat de la Rapid, CSM Reșița plusează la capitolul achiziții cu un jucător experimentat, campion cu Oțelul și ultima dată fost la Academica Clinceni. E vorba despre Laurențiu Buș (32 de ani), mijlocaș originar din Cluj-Napoca.

Al doilea transfer perfectat de CSM Reșița în această iarnă este un jucător pe care antrenorul Dorinel Munteanu îl știe foarte bine. Laurențiu Buș a fost în lotul Oțelului în sezonul în care a câștigat campionatul, acesta chiar marcând golul victoriei cu FCSB (scor 1-0), când gruparea gălățeană a câștigat Supercupa României.

„U” Cluj, Poli AEK, Arieșul Turda, Oțelul, Yenisey Krasnoiarsk (Rusia), Rapid, Dunărea Călărași, ASA Târgu Mureș, Hapoel Ramat HaSharon (Israel), FC Botoșani, Astra și Academica Clinceni sunt echipele pentru care a jucat în cariera sa Laurențiu Buș.

În prima parte a sezonului, Buș a evoluat în Liga 1 pentru Academica Clinceni, în 272 de minute. Mijlocașul a fost utilizat puțin de Ilie Poenaru, în șase meciuri, dintre care în trei a început titular.

Reunirea echipei CSM Reșița este programată pe data de 8 ianuarie, la ora 14:00, la stadionul din Valea Domanului.

Foto: Eduard VÎNĂ‚TORU / Mediafax Foto

Pe aceeași temă