Gloria Buzău a mai făcut o achiziție înaintea plecării în Bulgaria. Adrian Mihalcea a primit un atacant care a evoluat la FC Voluntari și a stabilit amicalele și lotul care va fi deplasat în cantonament

Răzvan STÎNGĂ 28 Jan. 2023, 17:48 Liga 2
Gloria Buzău a mai făcut o achiziție înaintea plecării în Bulgaria. Adrian Mihalcea a primit un atacant care a evoluat la FC Voluntari și a stabilit amicalele și lotul care va fi deplasat în cantonament

Gloria Buzău va pleca luni, 30 ianuarie, în cantonamentul din Bulgaria, de la Nisipurile de Aur, unde va sta până pe 10 februarie. Adrian Mihalcea a stabilit meciurile amicale pe care le va disputa acolo, dar și lotul de jucători care va fi deplasat.

Printre cei 25 de fotbaliști se numără și un nou atacant, un neamț cu cetățenie a Macedoniei de Nord, Viktor Angelov, în vârstă de 28 de ani.

Gloria Buzău a adus un atacant înaintea plecării în Bulgaria, pe Viktor Angelov

Născut în orașul german Dortmund, Angelov a ajuns la Gloria Buzău după o experiență avută în prima ligă din Macedonia de Nord, la Akademija Pandev. A marcat doar un gol în acest sezon, în 11 meciuri.

Angelov a mai evoluat în România, în perioada ianuarie 2021-ianuarie 2022, la FC Voluntari, pentru care a marcat o singură dată în 27 de meciuri. Referitor la experiențele din trecut, Viktor Angelov a mai fost legitimat, la nivel de seniori, la Rabotnicki, Metalurg Skopje, FC Shkupi (toate din Macedonia de Nord), Ujpest FC (Ungaria) sau Siroki Brijeg (Bosnia).

  • În această campanie de transferuri de iarnă, la Gloria Buzău au mai ajuns șase jucători, portarul Denis Rusu, fundașul Alexandru Șuteu, mijlocașii Răzvan Greu, Istvan Fulop și Andrei Pandele și atacantul Joseph Godwin

Gloria Buzău s-ar putea despărți de Wynney Boison, Alexandru Munteanu şi Dorin Burlacu

Gloria Buzău a anunțat că atacantul a semnat pe doi ani, până la începutul anului 2025, dar și care e situația plecaților. Au reziliat, deja, Albert Popa, Mihai Neicuţescu, Cristian Ciobanu, Răzvan Matiş, Georgian Honciu, Sergiu Pîrvulescu şi Alin Manea.

În plus, cu trei jucători, Wynney Boison, Alexandru Munteanu şi Dorin Burlacu, sunt discuții în privința viitorului lor.

Viktor Angelov este noul jucător al Gloriei Buzău

Acesta a semnat un contract valabil cu echipa noastră pe o perioadă de doi ani și va face parte din lotul de 25 de jucători, care va pleca luni în stagiul de pregătire din Bulgaria.

În vârstă de 28 de ani, Viktor Angelov şi-a făcut junioratul la Borussia Dortmund, apoi a evoluat la echipele de seniori ale celor de la Rabotnicki, Metalurg Skopje şi Shkupi din Macedonia de Nord, Ujpest din Ungaria şi Siroki Brijeg din Bosnia-Herţegovina, dar şi pentru FC Voluntari, în 2021, pentru care a marcat un gol în 14 partide. Akademija Pandev din primul eşalon al Macedoniei de Nord este ultima echipă pentru care a evoluat noul atacant al Gloriei Buzău.

Viktor Angelov completează lista noutăţilor din această iarnă, din lotul lui Adrian Mihalcea. Vă reamintim că în prima parte a pregătirii de iarnă au mai semnat cu formaţia noastră portarii Denis Rusu (CSU Craiova) şi Dragoş Horeboiu (revenit după împrumutul la ACS Câmpulung Muscel Elite), fundaşul Alexandru Şuteu (U. Constanţa), mijlocaşii Răzvan Greu (Unirea Dej), Istvan Fulop (Bekescsaba/Ungaria), Andrei Pandele (U. Constanţa) şi atacantul nigerian Joseph Godwin (UTA Arad). În plus, internaţionalul de tineret U20, Robert Sălceanu şi-a prelungit angajamentul cu formaţia noastră până în 2026.

La capitolul plecări…

Cu cinci jucători s-au reziliat contractele (acordul ambelor părţi). Este vorba despre Albert Popa, Mihai Neicuţescu, Cristian Ciobanu, Răzvan Matiş, Georgian Honciu. Sergiu Pârvulescu şi Alin Manea au semnat cu Kids Tâmpa Braşov şi respectiv Metalul Buzău, iar Wynney Boison, Alexandru Munteanu şi Dorin Burlacu sunt în discuţii privind situaţia contractuală”, a anunțat Gloria Buzău pe pagina de Facebook.

Gloria Buzău, patru amicale în cantonamentul din Bulgaria

În privința amicalelor pe care le va disputa formația din Buzău în Bulgaria, patru la număr, va întâlni doar echipe locale, două din prima ligă, Spartak Varna şi Cherno More Varna, una din liga secundă, FC Dobrogea, şi una din eşalonul trei, Chernomorets Balchik.

S-a stabilit lotul pentru cantonamentul din Bulgaria

Gloria Buzău urmează să efectueze, în perioada 30 ianuarie-10 februarie, un stagiu de pregătire în Bulgaria, la Nisipurile de Aur. Tot aici, echipa pregătită de Adrian Mihalcea va disputa şi patru partide de verificare, toate adversarele fiind din Bulgaria. Două dintre acestea cu echipe din primul eşalon (Spartak Varna şi Cherno More Varna), una din liga secundă (FC Dobrogea) şi una din eşalonul trei (Chernomorets Balchik).

Programul meciurilor de verificare:

01 februarie: Gloria Buzău – FC Dobrudzha Dobrich
05 februarie: Gloria Buzău – Spartak 1918 Varna
08 februarie: Gloria Buzău – Chernomorets Balchik
10 februarie: Gloria Buzău – Cherno More Varna

25 de jucători, la dispoziţia lui Adrian Mihalcea

Tehnicianul formaţiei noastre a definitivat lotul cu care va efectua stagiul de pregătire din Bulgaria. Încă nerefăcut după accidentarea suferită în toamnă, Alin Cârstocea este singurul absent din delegaţia buzoiană”, notează Gloria Buzău.

Lotul care va fi deplasat în Bulgaria:

Portari: Relu Stoian, Denis Rusu, Dragoş Horeboiu;
Fundaşi: Kamil Wiktorski, Daniel Vîrtej, Rareş Uţiu, Robert Sălceanu, Bogdan Oteliţă, Kristi Marcu, Alexandru Şuteu, Ariel Lopez;
Mijlocaşi: Răzvan Greu, Andrei Pandele, Bogdan Brîncoveanu, Dinko Trebotic, Valentin Munteanu, Pablo Gaitan, Andrei Blejdea, Dragoş Lazăr, Eduardo Feitoza Sampaio, Istvan Fulop;
Atacanţi: Valentin Alexandru, Alexandru Boiciuc, Viktor Angelov, Joseph Godwin.

Auraș Brașoveanu, despre ultimele evenimente din cadrul echipei Gloria Buzău

Auraș Brașoveanu, președintele executiv al Gloriei Buzău, a vorbit despre cantonamentul din Bulgaria, despre veniri, plecări și despre schimbările de lot care mai pot apărea până la reluarea Ligii 2, dar și despre gândurile față de ultimele trei runde ale sezonului regular:

Plecăm de la ideea că trebuie să asigurăm publicul spectator că se putea mai mult în prima parte a sezonului. Plecând de la acest fapt, în urma analizei făcute de staff pentru a realiza obiectivul din vară, am hotărât de comun acord, conducerea și stafful, că lotul trebuie să sufere modificări, în special în atac.

Fapt pentru care, în această perioadă au fost aduși patru jucători cu valențe ofensive, un portar care să facă concurență pe post și doi tineri jucători care să completeze lotul de fotbaliști cu limită de vârstă.

(N.r. – Despre ultimele meciuri din sezonul regular) Ne așteaptă trei examene de licență, metaforic vorbind. Fiecare examen ne va promova în următorul, pentru că trebuie să gândim că avem nevoie de cele nouă puncte, care ne vor duce unde ne-am propus. Nu putem calcula ce s-ar întâmpla dacă vom lua șase sau șapte puncte.

Dacă pornim de la ideea că ne ajunge un anumit număr de puncte, mai puțin de nouă, vom face o greșeală! Fapt pentru care nu luăm în calcul decât cele nouă puncte”.

Foto: Gloria Buzău
Video: Buzăul Sportiv

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-anulat-amicalul-din-cauza-conditiilor-meteo-19258908

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-si-a-prezentat-primele-sase-achizitii-din-aceasta-iarna-cu-echipa-din-crang-a-semnat-un-nou-contract-si-robert-salceanu-19258672

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antrenorul-echipei-uta-a-explicat-de-ce-a-fost-de-acord-cu-cedarea-lui-joseph-godwin-la-gloria-buzau-19258533

https://liga2.prosport.ro/liga-4/adrian-petre-reales-presedinte-al-ajf-buzau-sunt-sigur-ca-si-de-acum-inainte-vom-reprezenta-un-exemplu-19258458

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-csm-ramnicu-sarat-amical-19258394

Răzvan STÎNGĂ 28 Jan. 2023, 17:48 Liga 2
Pe aceeași temă