”U” Cluj și-a stabilit programul de pregătire din această vară. Țara în care va merge în cantonament și cinci dintre adversarii pe care îi va întâlni în meciurile amicale

Marius ANGHEL 07 Jun. 2022, 14:44 Liga 2
”U” Cluj și-a stabilit programul de pregătire din această vară. Țara în care va merge în cantonament și cinci dintre adversarii pe care îi va întâlni în meciurile amicale

”U” Cluj va fi ultima dintre cele trei echipe promovate la finalul recentului sezon de Liga 2 care va suna adunarea pentru pregătirea noii ediții de Liga 1. Un lucru absolut normal, având în vedere că trupa antrenată de Erik Lincar a continuat să joace cele două meciuri de baraj de promovare cu Dinamo, în timp ce Petrolul și FC Hermannstadt au luat vacanță imediat după încheierea play-off-ului.

Petrolul și FC Hermannstadt, promovate direct în Liga 1, s-au reunit luni, 6 iunie, în timp ce Universitatea Cluj va începe pregătirea cu o săptămână și o zi mai târziu, de marți, 14 iunie. Ardelenii și-au stabilit programul din această vară, dar și cei patru adversari pe care îi va întâlni în cantonamentul pe care îl va efectua în Austria.

”U” Cluj se va antrena și în Austria pentru revenirea în Liga 1. Are cinci amicale stabilite până acum

Universitatea Cluj va pregăti reîntoarcerea în Liga 1 mai întâi pe plan local, în perioada 14-24 iunie, în care va disputa și un meci amical, cu Sănătatea Cluj, în data de 22 iunie.

Între 25 iunie și 5 iulie, Erik Lincar își va conduce echipa într-un cantonament în Austria, în localitatea Bad Tatzmannsdorf. Acolo, învingătoarea lui Dinamo la baraj va disputa și patru jocuri amicale cu adversari din prima ligă din Serbia (FK Vojvodina Novi Sad), Austria (TSV Hartberg), Croația (NK Osijek) și Slovenia (NK Aluminij Kidricevo).

Noul sezon de Liga 1 începe în data de 16 iulie 2022.

”După o binemeritată vacanță, jucătorii Universității se vor întoarce la treabă pentru a se pregăti de Liga 1. Reunirea lotului va avea loc într-o săptămână, primul antrenament al verii fiind programat pe 14 iunie. Înainte de începutul sezonului, „studenții” se vor pregăti pe plan local, dar și în cadrul unui stagiu de pregătire în Austria.

Băieții noștri se vor antrena pe plan local în perioada 14 iunie – 24 iunie. Pe 22 iunie, ”U” va disputa primul amical al verii, în compania Sănătății Cluj (locul 6 în clasamentul play-out-ului seriei a 9-a din Liga a III-a).

Pregătirea pentru a doua parte a sezonului va continua peste hotare. Între 25 iunie și 5 iulie, „studenții” vor efectua un cantonament în Austria. „Alb-negrii” vor avea „cartierul general” pe perioada cantonamentului la Reduce Hotel Vital din localitatea Bad Tatzmannsdorf.

În Austria, ”U” va disputa patru meciuri de pregătire, programul fiind următorul:

  • 27 iunie 2022: ”U” vs FK Vojvodina Novi Sad (locul 7 în prima ligă din Serbia)
  • 29 iunie 2022: ”U” vs TSV Hartberg (locul 11 în prima ligă din Austria)
  • 1 iulie 2022: ”U” vs NK Osijek (locul 3 în prima ligă din Croația)
  • 3 iulie 2022: ”U” vs NK Aluminij Kidricevo (locul 10 în prima ligă din Slovenia)

După ce va reveni în țară, echipa noastră va disputa încă un joc de pregătire până la începerea campionatului. Detaliile celui de-al șaselea meci de pregătire urmează să fie stabilite”, sună anunțul Universității Cluj despre programul de pregătire din această vară.

Universitatea Cluj a început vânzarea abonamentelor pentru sezonul 2022-2023

Totodată, clubul din Cluj-Napoca a anunțat și faptul că începând de luni, 6 iunie, a început comercializarea abonamentelor pentru sezonul de Liga 1 2022-2023.

”Am luptat împreună și am triumfat, iar acum visul nostru a devenit realitate…”U” în Liga 1, Clujul, doar în alb și negru!

Începând de mâine (ora 10:00), rezervă-ți locul pe stadion, pregătește-ți eșarfa cu ”U”, iar de pe 16 iulie te așteptăm alături de noi în tribune pentru meciurile tari din prima ligă.

Mâine dimineață dăm startul campaniei de achiziționare a abonamentelor pentru sezonul 2022/2023. Pentru că le suntem recunoscători suporterilor care au fost alături de noi în sezonul precedent, aceștia își pot rezerva locul pe stadion până miercuri la ora 23:59 în cadrul campaniei „Locul tău în stadion”.

Strategia de vânzare a abonamentelor are la bază trei campanii distincte:

  • Campania online de pre-sale (pe bază de precomandă), dedicată exclusiv celor care au deţinut un abonament în sezonul 2021/2022 – între 6 iunie (ora 10:00) și 8 iunie (ora 23:59).
  • Campanie de pre-sale în punctele fizice de vânzare ale FC Universitatea Cluj (pe bază de precomandă), dedicată exclusiv celor care au deţinut un abonament în sezonul 2021/2022. – între 6 iunie (ora 10:00) și 8 iunie (ora 23:59).
  • Campania propriu-zisă – vânzarea generală de abonamente cu precomandă – începând cu data de 9 iunie.

Toți cei care doresc să își achiziționeze un abonament, vor primi un voucher pe baza căruia vor ridica ulterior cardul.

Prețurile abonamentelor pentru noul sezon vor fi următoarele:

Mai multe informații sunt disponibile în regulamentul care poate fi accesat AICI, a transmis ”U” Cluj.

Foto: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-andrei-cordos-explica-motivul-plecarii-de-la-u-cluj-mi-a-fost-greu-sa-lucrez-cu-lincar-ma-bucur-ca-u-cluj-a-promovat-cu-andrei-cordos-manager-general-19234101

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-erik-lincar-salariu-de-top-in-liga-1-dupa-ce-a-promovat-o-pe-u-cluj-si-i-s-a-prelungit-automat-contractul-nici-toni-petrea-nu-castiga-mai-mult-19233972

https://liga2.prosport.ro/seria-1/patru-fotbalisti-out-de-la-u-cluj-dupa-promovarea-in-liga-1-anuntul-clubului-19233951

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-s-a-reunit-cu-20-de-jucatori-pentru-a-pregati-participarea-in-liga-1-marius-maldarasanu-a-lipsit-de-la-primul-antrenament-cele-doua-noutati-ale-sibienilor-si-absentii-19234314

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-inceput-pregatirea-sezonului-de-liga-1-cu-26-de-jucatori-prezenti-la-reunire-si-cu-golgheterul-diarra-printre-absenti-prima-achizitie-este-un-jucator-de-la-concordia-chiajna-19234265

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-prietenul-lui-ronaldinho-a-promovat-in-liga-1-cu-u-cluj-e-un-om-atat-de-simplu-vrea-doar-sa-fie-fericit-cum-l-a-impresionat-hagi-in-momentul-despartir-19233869

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-presedintele-universitatii-cluj-suntem-un-club-solid-financiar-care-va-aduce-plus-in-liga-1-ipoteza-interesanta-a-lui-radu-constantea-venirea-domnului-sucu-la-19233806

Marius ANGHEL 07 Jun. 2022, 14:44 Liga 2
Pe aceeași temă